Labioplasti ameliyatı

Hayır görünmedim henüz görünsem ne olacak ki suanda maddi olarak ayarım yok o yüzden alısmsya calısıyorum

Bence daha geç olmadan görünün maddiyat bir şekilde aşılır kredi falan cekmeyi düşünüyorum. Böyle yaşanmaz ki herseyim yarım yamalak hem fiziksel hem psikolojik mahvoldum. Ameliyat eden doktorunuz ne söyledi o yapmıyor mu bir işlem?

Arkadaslar merhaba.
Labioplasti we vajinoplasti aynı anda yaptırdım cinsellikle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Arkadaslar merhaba.
Labioplasti we vajinoplasti aynı anda yaptırdım cinsellikle ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
İkinci baharımı yaşıyorum. Labioplasti sonrası dudaklarımın görüntüsünden çok memnunum. Vajinoplasti sonrası darlıkta çok iyi. Önceden ilişkide çok fazla zevk almıyordum. Ama şu an çok güzel. Kocamda darlıktan çok mutlu. Bu traz şikayeti olanlar bence hiç beklemeden olun. Bir süre zorluk oluyor ama sonrası çok güzel. Ama doktoru iyi araştırın. Sonradan pişman olmak da var.

İkinci baharımı yaşıyorum. Labioplasti sonrası dudaklarımın görüntüsünden çok memnunum. Vajinoplasti sonrası darlıkta çok iyi. Önceden ilişkide çok fazla zevk almıyordum. Ama şu an çok güzel. Kocamda darlıktan çok mutlu. Bu traz şikayeti olanlar bence hiç beklemeden olun. Bir süre zorluk oluyor ama sonrası çok güzel. Ama doktoru iyi araştırın. Sonradan pişman olmak da var.

Bende 20 gün önce vajinaplasti amaliyati oldum ama benim perine bölgesindeki dikişlerim açıldı enfoksiyon oluştu 15 gün sonra tekrar gidecem birdaha dikiş atacaklar çok zor bir süreç ama merakla bekliyorum sonucu siz o süreçte nasıl dikişleriniz korudunuz neler yaptınız birdaha dikiş atılacağı için bilgilendirmisiniz neler yaptınız dikişlerin acilmamasi için şimdiden teşekkürler

Back
X