Arkadaslar labioplasti ameliyatinda sadece ic dudaklarmi duzeltiliyor cnku ic dudaklar kucultugunde klitorisde buna uygun olmasi gerekir uatte bir cikinti seklinde kalir bu labioplasti ameliyti icerisindemi sayiliyor yoksa ayri bisey mi. Doktor klitorisdemi duzeltiyor Ayri bi ucret mi gerektirir ya da bi adi varmi. Tecrubelerinizi bilgilerini paylasirsaniz memnun olurum tesekkurler.
Canım öncelikle geçmiş olsun.Arkadaslar labioplasti ameliyatinda sadece ic dudaklarmi duzeltiliyor cnku ic dudaklar kucultugunde klitorisde buna uygun olmasi gerekir uatte bir cikinti seklinde kalir bu labioplasti ameliyti icerisindemi sayiliyor yoksa ayri bisey mi. Doktor klitorisdemi duzeltiyor Ayri bi ucret mi gerektirir ya da bi adi varmi. Tecrubelerinizi bilgilerini paylasirsaniz memnun olurum tesekkurler.
Soncare, Ebru Zülfükaroğlu'ndan çok memnuniyetle bahsediliyor. Bilemiyorum ben ona olmadığım için reklam mı gerçek mi ama fiyat sormaya gittiğimde bir bayan oldu çıktı gayet iyi görünüyordu. Fiyatı fazla geldi sadece fiyat için Mümtaz Bey'i tercih ettim. Yaklaşımları çok iyi eşiyle ama dediğim gibi sonuçtan memnun değilim. Her kadının nasıl ki yapısı farklıysa o bölgede öyle farklı kıyas yapılamaz fakat benim istediğim düzgün bir kesim dışarıdan görünmüyecek şekilde tamamen içte kalsın söylediğim halde inan 1 cm bile kalmadığı gibi kitoris bir ayrı ondan sonra hiç deri yok altta 1 mm uzunlukta deri var bir bütünlük yoook ve anlatılmaz morelim bozuk kısacası sıçan girip kemirmiş gibi eskisi bir ayrı morelimi bozyrdu şimdiki ayrı tekrar başka bir doktora param olunca düzeltrim istyrm ama mantıken düşününce fazla deriyi kesip düzeltir ama olmayan yere ne ekleyecek
Soncare, Ebru Zülfükaroğlu'ndan çok memnuniyetle bahsediliyor. Bilemiyorum ben ona olmadığım için reklam mı gerçek mi ama fiyat sormaya gittiğimde bir bayan oldu çıktı gayet iyi görünüyordu. Fiyatı fazla geldi sadece fiyat için Mümtaz Bey'i tercih ettim. Yaklaşımları çok iyi eşiyle ama dediğim gibi sonuçtan memnun değilim. Her kadının nasıl ki yapısı farklıysa o bölgede öyle farklı kıyas yapılamaz fakat benim istediğim düzgün bir kesim dışarıdan görünmüyecek şekilde tamamen içte kalsın söylediğim halde inan 1 cm bile kalmadığı gibi kitoris bir ayrı ondan sonra hiç deri yok altta 1 mm uzunlukta deri var bir bütünlük yoook ve anlatılmaz morelim bozuk kısacası sıçan girip kemirmiş gibi eskisi bir ayrı morelimi bozyrdu şimdiki ayrı tekrar başka bir doktora param olunca düzeltrim istyrm ama mantıken düşününce fazla deriyi kesip düzeltir ama olmayan yere ne ekleyecek
merhaba kızlar bende labiaplasti ameliyatı oldum elbette amaliyat sorunlarım oldu agrı sızı gergınlık batma gıbı hala hassasıyetım var gercı ama Allah şükür şekilsel olarak sorun yaşamadım benimki cok dogal duruyor sanki zaten oyleymıs gıbı duruyor..bunu ben de boyle dusunuyorum lazere gıttım goren estetısyende aynısı soyledı . ız yok amelıyat olmamıs gıbı dıyor .Benım doktorumdan Allah razı olsun gercekten ellerı cok becerıklıymıs bunu ıyılesmeye baslayınca daha ıyı anladım..kızlarr benım amelıyatımda klitorisde düzeltildi...ama ekstra olarak degıll oranın labioplasityle birlikte zaten toparlanması gerektıgı ıcın yaptı doktorum ..ama cok farklı durumlar olabiliyormus klitorsde sarkma filan ozman baska seyler gerekıyomus onun hakkında bılgım yok.. benim ne dudaklarda büzüşüklük nede klitoris üstünde yıgılma var yüzeysel kesik yok gizli gizli dikiş var ..bu yonteme wedge dıyorlar benim boyle oldu..sormak ıstedıgınız seyler olursa yardımcı olurum..
canım çok geçmiş olsun. sevindim memnun olmana. benim daha yeni iniyor şişliklerim bakalım ne olacak. batikonu ne kadar süre kullandın acaba sen. birde batikon sürünce yapışıyor çamaşıra vs o konuda ne yaptın acaba ?
birde kızlar ameliyattan ne kadar sonra temizlik yaptınız o bölgedeağdayı hemen yapamayız sanırım
canım ben batikonu 10 gun galiba tam hatırlamıyorum ama en az 1 hafta kullandım bide buz koydum devamlı bu sürede şişliğini ve ağrıyı alıyor biliyorsun kanamayı da azaltıyor damarları büzüştürdüğü için.. ben devamlı gazlı bez koyuyordum oraya ilk zmanlar gazlı bezın uzerıne merhem sürüp koydum sonra bos koydum bir süre sonrada devamlı gunluk ped kullandım..canımm cokk sabır lazım bu işde onu bılır onu soylerımm cokkk zamann lazım hemen olcak gıbı gelıyor ama yok en az 1 ay da artık rahaltlıyosun tabı herkesın bunyesı farklı ama bende boyle olmusdu ..benım doktorum agdayı hıc onermedı agda esnemesıne sebeb oluyor dudakların zmanla şekli yine bozulabılır belkı ben lazer yaptırıyodum zaten 4 ay sonra tekrar başladım.. bence lazer yaptırmalısın eskısı gıbı pahalı degıl artık nerdeyse agdayla aynı ..bundan sonra rıske gırme bence tabi sen bilirsin
merhaba kızlar bende labiaplasti ameliyatı oldum elbette amaliyat sorunlarım oldu agrı sızı gergınlık batma gıbı hala hassasıyetım var gercı ama Allah şükür şekilsel olarak sorun yaşamadım benimki cok dogal duruyor sanki zaten oyleymıs gıbı duruyor..bunu ben de boyle dusunuyorum lazere gıttım goren estetısyende aynısı soyledı . ız yok amelıyat olmamıs gıbı dıyor .Benım doktorumdan Allah razı olsun gercekten ellerı cok becerıklıymıs bunu ıyılesmeye baslayınca daha ıyı anladım..kızlarr benım amelıyatımda klitorisde düzeltildi...ama ekstra olarak degıll oranın labioplasityle birlikte zaten toparlanması gerektıgı ıcın yaptı doktorum ..ama cok farklı durumlar olabiliyormus klitorsde sarkma filan ozman baska seyler gerekıyomus onun hakkında bılgım yok.. benim ne dudaklarda büzüşüklük nede klitoris üstünde yıgılma var yüzeysel kesik yok gizli gizli dikiş var ..bu yonteme wedge dıyorlar benim boyle oldu..sormak ıstedıgınız seyler olursa yardımcı olurum..
ilk gün çok şişmişti ama bi kaç gün içinde inanılmaz indi. kanamam bir kere oldu o kadar onun dışında hiç kanamam olmadı benim buzuda koymadım ben zaten. günlük ped pek kullanmıyorum hava aldırmıyo vs diyorlar bu yüzden gazlı bez, selpak tarzı şeyler koyup devamlı değiştiriyorum şimdilik. ama gerçekten çok sabır gerekiyor o konuda kesinlikle haklısın daha yeni düzgün oturup kalkmaya başladım diyebilirim. lazeri evet bende istiyorum açıkçası ama biraz daha sonraya erteliyorum onu. bakalım ya sonuç iyi yada kötü zaman geçmesi gerekiyor artık alıştırdım buna kendimi. hazirana kadar fln beklicem bakalım şeklide oturmuş olur herhalde. memnuniyetsizlik olursa başka doktora 2. ameliyatımı olurum sanırım. göğüs estetiğide yaptırmak istiyorum zaten ikisini genel anestzde yapıcak bir doktor bakarım artık
canım sen hangi doktora yaptırdın
Canım benim bildigim kadarıyla klitoris operasyonu labioplastiden farklı olarak yapılıyor. Eğer iç dudaklar dısında klitoris bölgesinde de büyüklük ve sarkmalar varsa yapılması şart. Ama bazı ınsanlarda gerek olmuyor. Ablamla ben peşpese aynı doktora yaptırdık. Ablam da gerek olmadı ama bende şartmis. Eğer yapılmazsa yani sadece labioplasti ile kalırsa geride kötü bir doku kalıyormuş. O yüzden ben de yapıldı. Ben şimdiki görüntüden memnunum. Gercekten çok güzel oldu.
canım sana güvenerek gideceğim ebru hanıma . gerçekten güzel oldumu bir sorun varmı şuanda hassasiyet nasıl az da olsa kayıp felna varmıı sana güveniyorum gerçekten sana inanıp gideceğim bir aya inşallah hiçbir sorun çıkmaz . iç dudak ve klitorist in şekli nasıl dışarıdan bakınca görünüyormu? klitoristin üstündeki deriyi mi kesti yoksa gerdirdimi orasını çünkü klitorist bölgesi açık kalması üstünün çok sakıncalıymış tam detayıyla anlatırmısın ccanım lütfennn
Leoparfirar Ankaradamısın yoksa Ankara dışından mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?