Labioplasti ameliyatinda klitoriste duzeltiliyormu

soncare

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
301
87
298
Arkadaslar labioplasti ameliyatinda sadece ic dudaklarmi duzeltiliyor cnku ic dudaklar kucultugunde klitorisde buna uygun olmasi gerekir uatte bir cikinti seklinde kalir bu labioplasti ameliyti icerisindemi sayiliyor yoksa ayri bisey mi. Doktor klitorisdemi duzeltiyor Ayri bi ucret mi gerektirir ya da bi adi varmi. Tecrubelerinizi bilgilerini paylasirsaniz memnun olurum tesekkurler.

bunu ben de çok merak ediyorum.bilen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.benim iç dudaklarımda klitoris kısmıda büyük.sanki dış dudakların içinde fazladan et parçası varmış gibi hissettiriyo bana terleme oluyo,çok sık enfeksiyon oluyo.sarı akıntım hiç geçmiyo.defalarca doktora gittim ilaç verip yolluyorlar.en son doktoruma bu büyüklüğü sordum ondan mı oluyo diye hayır daha büyükleri var sizinki dikkatimi bile çekmedi dedi ama tabiki içim rahatlamadı.çok rahatsız oluyorum.cinsel hayatım bitiyo denebilir.ilişki sırasında ve sonrasında da ağrım oluyo.ne yapcam bilmiyorum.görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum.şu akıntı olayı olmasa görüntüyüde takmam belki ama ondan olduğunu düşünüyorum.ameliyat konusunda çok kararsızım lütfen birileri bilgilendirsin

Canım benim bildigim kadarıyla klitoris operasyonu labioplastiden farklı olarak yapılıyor. Eğer iç dudaklar dısında klitoris bölgesinde de büyüklük ve sarkmalar varsa yapılması şart. Ama bazı ınsanlarda gerek olmuyor. Ablamla ben peşpese aynı doktora yaptırdık. Ablam da gerek olmadı ama bende şartmis. Eğer yapılmazsa yani sadece labioplasti ile kalırsa geride kötü bir doku kalıyormuş. O yüzden ben de yapıldı. Ben şimdiki görüntüden memnunum. Gercekten çok güzel oldu.

Canım öncelikle geçmiş olsun.
Labioplasti ameliyatından sonra eğer klitoris göze batacak şekilde büyük kalacaksa bu sorun da düzeltiliyor. Ayrı ücret alınıyor, ama labioplasti kadar çok değil.
Labioplasti 1500 ise klitoris 500 gibi. Yalnız labioplastiden daha zor bir ameliyatmış. O yüzden bu işi iyi bilen birinin yapması gerek.
Yoksa cinsel hayatında çok ciddi sorunlar meydana gelir. Sen sen ol doktorunu iyi seç. Kafana takılan başka bişey olursa özel mesaj da atabilirsin.

ben bu ameliyatı oldum. henüz çok yeni ameliyatı daha önceden geçirmiş olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? ne zaman banyo yaptınız banyo yaparken sıkıntılarınız oldu mu ? ben batikon falan kullanıyorum şu an. bunları yapmayı bıraktığınızda direk sadece çamaşırmı giydiniz yoksa gazlı bez koydunuz mu ? dikişler eriyen dikişlermiş fakat bazılarının alınması gerekiyormuş siz de aldırdınız mı ? birde benim klitorisimede biraz müdahele edildi fakat çok eşit gibi durmuyor maalesef. yani yukarıdan alarak aşağı doğru dikmiş doktorum bi taraf düzgün ama diğer taraf öyle değil gibi endişelenmelimiyim. şişlikler inince düzelirmi :44:

saaoncare mrb, benim klitoris düzeltilmedi gerek yok dedi doktor ama hiç doğal birşey olmadı. Sonuçtan hiç memnun değilim. Benim memnuniyetsizliğimmi acaba diyorum ama netten bu ameliyatı olmuş görüntülere bakıyorum da sonuç hiç hoş değil sadece fazlalık kesildi dışarıdan görünmüyor okadar 15 gün oldu ikinci operasyon hala dikişler duryr nasıl eriyen dikiş anlmadım. Labiolar muntazam kesilmemiş bir tarafta hiç yok bir yerde var eğri büğrü ben bayanken memnun değilim evlensem ne olacak bilemiyorum zevk falan alamıyormuş kimisi daha o durum oldumu onuda bilemiyorum tamamen kesmiş doktor okadar pişmanımki o doktora gittiğime

Soncare, Ebru Zülfükaroğlu'ndan çok memnuniyetle bahsediliyor. Bilemiyorum ben ona olmadığım için reklam mı gerçek mi ama fiyat sormaya gittiğimde bir bayan oldu çıktı gayet iyi görünüyordu. Fiyatı fazla geldi sadece fiyat için Mümtaz Bey'i tercih ettim. Yaklaşımları çok iyi eşiyle ama dediğim gibi sonuçtan memnun değilim. Her kadının nasıl ki yapısı farklıysa o bölgede öyle farklı kıyas yapılamaz fakat benim istediğim düzgün bir kesim dışarıdan görünmüyecek şekilde tamamen içte kalsın söylediğim halde inan 1 cm bile kalmadığı gibi kitoris bir ayrı ondan sonra hiç deri yok altta 1 mm uzunlukta deri var bir bütünlük yoook ve anlatılmaz morelim bozuk kısacası sıçan girip kemirmiş gibi eskisi bir ayrı morelimi bozyrdu şimdiki ayrı tekrar başka bir doktora param olunca düzeltrim istyrm ama mantıken düşününce fazla deriyi kesip düzeltir ama olmayan yere ne ekleyecek

Cnm ben de Ebru hanıma oldum... Bebek gibi tarif edilecek gibi güzel oldu... Memnunum... Senin durumunu anlıyorum ama belki yapılabilecek bişeyler vardır yine de ... Doktorunla bi görüş istersen veya da ebru hanıma danış! Moralini bozma biçaresi vardır belki...keşke Ebru hanıma olsaydın derim... Ben kontrole gittiğimde de bi hasta olup çıkmıştı o da ablamla benim ameliyat olduğum gibi yüzü gülüyordu... Kendime benzetmiştim...eğer sen ankarada oturuyorsan bence danışabilirsin...

Canım forumda takip ederken okumuştum... Fare yemiş gibi bi görüntü sende de oldu mu gerçekten? Bu neden olmuş ki?

canım cevapların için çok teşekkür ederim sanırım az çok aynı durumdayız şişliklerim inince daha net olur. benim henüz çok yeni olduğu için şişlikler inince nasıl olur blmyrum ama şuan üst taraf benmde daha dışarıda duruyor. ve iç dudaklarının uçları dümdüz değil. yeni ameliyat oldum diyemi böyle yoksa senin gibi mi kalır bilmiyorum ama çok tedirginim açıkçası :44: . şişliklerim hergün daha da iniyor bakalım umarım sorun yaşamam. 2. ameliyatı düşünmek benim için çok erken daha. zaten 2. ameliyattan korkuyorum, psikolojik olarakta buna hazır değilim ve 2. ameliyat için en az 6ay-1 yıl geçmesi gerekirmiş. yoksa oradaki doku tam iyileşmediği için riskli bir durum olabilirmiş vs. klitoris için o üzerindeki fazlalıkları alıp içe doğru dikiyorlar o dışarıda kalmazsa zaten alt derinin kısalığı çok sorun olmaz diye düşünüyorum canım. sıkma canını bi şekilde fazlalıklardan kurtulduk umarım istediğimiz gibide olur.

merhaba kızlar bende labiaplasti ameliyatı oldum elbette amaliyat sorunlarım oldu agrı sızı gergınlık batma gıbı hala hassasıyetım var gercı ama Allah şükür şekilsel olarak sorun yaşamadım benimki cok dogal duruyor sanki zaten oyleymıs gıbı duruyor..bunu ben de boyle dusunuyorum lazere gıttım goren estetısyende aynısı soyledı . ız yok amelıyat olmamıs gıbı dıyor .Benım doktorumdan Allah razı olsun gercekten ellerı cok becerıklıymıs bunu ıyılesmeye baslayınca daha ıyı anladım..kızlarr benım amelıyatımda klitorisde düzeltildi...ama ekstra olarak degıll oranın labioplasityle birlikte zaten toparlanması gerektıgı ıcın yaptı doktorum ..ama cok farklı durumlar olabiliyormus klitorsde sarkma filan ozman baska seyler gerekıyomus onun hakkında bılgım yok.. benim ne dudaklarda büzüşüklük nede klitoris üstünde yıgılma var yüzeysel kesik yok gizli gizli dikiş var ..bu yonteme wedge dıyorlar benim boyle oldu..sormak ıstedıgınız seyler olursa yardımcı olurum..

canım çok geçmiş olsun. sevindim memnun olmana. benim daha yeni iniyor şişliklerim bakalım ne olacak. batikonu ne kadar süre kullandın acaba sen. birde batikon sürünce yapışıyor çamaşıra vs o konuda ne yaptın acaba ?
birde kızlar ameliyattan ne kadar sonra temizlik yaptınız o bölgede ağdayı hemen yapamayız sanırım

canım ben batikonu 10 gun galiba tam hatırlamıyorum ama en az 1 hafta kullandım bide buz koydum devamlı bu sürede şişliğini ve ağrıyı alıyor biliyorsun kanamayı da azaltıyor damarları büzüştürdüğü için.. ben devamlı gazlı bez koyuyordum oraya ilk zmanlar gazlı bezın uzerıne merhem sürüp koydum sonra bos koydum bir süre sonrada devamlı gunluk ped kullandım..canımm cokk sabır lazım bu işde onu bılır onu soylerımm cokkk zamann lazım hemen olcak gıbı gelıyor ama yok en az 1 ay da artık rahaltlıyosun tabı herkesın bunyesı farklı ama bende boyle olmusdu ..benım doktorum agdayı hıc onermedı agda esnemesıne sebeb oluyor dudakların zmanla şekli yine bozulabılır belkı ben lazer yaptırıyodum zaten 4 ay sonra tekrar başladım.. bence lazer yaptırmalısın eskısı gıbı pahalı degıl artık nerdeyse agdayla aynı ..bundan sonra rıske gırme bence tabi sen bilirsin

ilk gün çok şişmişti ama bi kaç gün içinde inanılmaz indi. kanamam bir kere oldu o kadar onun dışında hiç kanamam olmadı benim buzuda koymadım ben zaten. günlük ped pek kullanmıyorum hava aldırmıyo vs diyorlar bu yüzden gazlı bez, selpak tarzı şeyler koyup devamlı değiştiriyorum şimdilik. ama gerçekten çok sabır gerekiyor o konuda kesinlikle haklısın daha yeni düzgün oturup kalkmaya başladım diyebilirim. lazeri evet bende istiyorum açıkçası ama biraz daha sonraya erteliyorum onu. bakalım ya sonuç iyi yada kötü zaman geçmesi gerekiyor artık alıştırdım buna kendimi. hazirana kadar fln beklicem bakalım şeklide oturmuş olur herhalde. memnuniyetsizlik olursa başka doktora 2. ameliyatımı olurum sanırım. göğüs estetiğide yaptırmak istiyorum zaten ikisini genel anestzde yapıcak bir doktor bakarım artık

canım sen hangi doktora yaptırdın

anladım canım artık nasıl kolayına gelıyorsa oyle yapabılırsın gazlı bez ped fılan ama selpak yapısır oraya temızlemesı zor olur gıbı geldı bana :44: ama tabı sen rahatsan sorun yokk ..inşallah sonucunda cok memnun kalırsın da 2 .bır amelıyata gerek kalmaz .valla ben tam 2 hafta sert zeminlere oturamadım 40.gun son dikişim düştü ama o dikişler düştükçe nasıl mutlu oluyordum anlatamam

canım sen hangi doktora yaptırdın

canım benim doktorum Aylin Karanlık istanbulda oldum ameliyatımı

Son düzenleme:

canım sana güvenerek gideceğim ebru hanıma . gerçekten güzel oldumu bir sorun varmı şuanda hassasiyet nasıl az da olsa kayıp felna varmıı sana güveniyorum gerçekten sana inanıp gideceğim bir aya inşallah hiçbir sorun çıkmaz . iç dudak ve klitorist in şekli nasıl dışarıdan bakınca görünüyormu? klitoristin üstündeki deriyi mi kesti yoksa gerdirdimi orasını çünkü klitorist bölgesi açık kalması üstünün çok sakıncalıymış tam detayıyla anlatırmısın ccanım lütfennn

Cnm şuanda kendime güvenm tam sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. Gör bak memnun kalacaksın sen de...klitoris üstüne hiç dokunulmadı yanlardaki doku fazlalıkları yokoldu. Eğer bacaklarımı kapatır yukardan bakarsam sadece dış dudaklarım görünüyor. İç dudaklarım da klitoris de dış dudakların içinde kalıyor. Bak bak doyamıyorum başka merak ettiklerin varsa sor arkadaşım ben de çok zor karar verip olduğum için rahatlıkla sorabilirsin yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…