Labioplasti dikişleriniz görünüyor mu?

svcns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
7
1
86
29
Arkadaşlar merhabalar ben 10 gün önce labioplasti ameliyatı oldum. Doktorum diğer rahatsızlıklarım için devamlı gittiğim bi doktoru ama labioplasti ameliyatını ilk kez bende yaptı. Şuan dikişlerim derinin altında kalmış gibi şişlik var dikiş yerleri belli ama ipler görünmüyor sanırım şişlik olunca dikişler derinin içine gömüldü 🥺 bu sorunu yaşayan var mı? Yürüyüş vs sorun olmuyor ama oturmak imkansız bu sorunu yaşayan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim

Arkadaşlar merhabalar ben 10 gün önce labioplasti ameliyatı oldum. Doktorum diğer rahatsızlıklarım için devamlı gittiğim bi doktoru ama labioplasti ameliyatını ilk kez bende yaptı. Şuan dikişlerim derinin altında kalmış gibi şişlik var dikiş yerleri belli ama ipler görünmüyor sanırım şişlik olunca dikişler derinin içine gömüldü 🥺 bu sorunu yaşayan var mı? Yürüyüş vs sorun olmuyor ama oturmak imkansız bu sorunu yaşayan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim
canım tanıdığın bir doktor belki ama labioplasti ameliyatı önemli bir ameliyat ve bu ameliyatın ustası olmuş dediğimiz doktorlara emanet etmeliyiz kendimizi diye düşünüyorum. o dikişler zamanla eriyecek bir şey kalmayacak şişkinliklerde inecek. ben ameliyattan 15 gün sonra oturmaya başlamıştım normal yani oturamaman

canım tanıdığın bir doktor belki ama labioplasti ameliyatı önemli bir ameliyat ve bu ameliyatın ustası olmuş dediğimiz doktorlara emanet etmeliyiz kendimizi diye düşünüyorum. o dikişler zamanla eriyecek bir şey kalmayacak şişkinliklerde inecek. ben ameliyattan 15 gün sonra oturmaya başlamıştım normal yani oturamaman
Ben sizinle ayni fikirde degilim guvenilen dr vajinanin anatomisinden anlayan sadece musteri memnuniyetinden ziyade hastanin geleceginide dusunen dr olabilir
Burdaki bircok unlu fenomen dr hakkinda da bircok olumsuz yorum var ayrıca cogu da sosyal medyanin gucu ile bukadar taniniyo arge projesi gibi bir cogu. Bakin bende taninmayan bi jinekologa oldum hakikaten cok cok memnunum 2. Gunde cok rahat oturuyodum tabiki agri sizi oldu aksini soyleyene inanmam zaten ama görünüşü kesinlikle muazzam oldu oranti vs hakikaten cok iyi.iyi dr sosyal medyada tanınan isim.yapmis dr degil demek istedim uzun lafin kısası.sizede gecmis olsun.

Ben sizinle ayni fikirde degilim guvenilen dr vajinanin anatomisinden anlayan sadece musteri memnuniyetinden ziyade hastanin geleceginide dusunen dr olabilir
Burdaki bircok unlu fenomen dr hakkinda da bircok olumsuz yorum var ayrıca cogu da sosyal medyanin gucu ile bukadar taniniyo arge projesi gibi bir cogu. Bakin bende taninmayan bi jinekologa oldum hakikaten cok cok memnunum 2. Gunde cok rahat oturuyodum tabiki agri sizi oldu aksini soyleyene inanmam zaten ama görünüşü kesinlikle muazzam oldu oranti vs hakikaten cok iyi.iyi dr sosyal medyada tanınan isim.yapmis dr degil demek istedim uzun lafin kısası.sizede gecmis olsun.
Teşekkür ederim, ben fenomen doktor demedim bu sizi yanıltmasın ismi çok duyulan doktor da demedim. Arkadaşımızın gittiği doktor ilk defa onda gerçekleştirmiş bu ameliyatı biraz riskli sonuçta doktor evet ama ilk olduğu için acaba dedirttiriyor bana. Anatomisinden anlayabilir, ezberleyebilir ama eli yatkın mı daha önce bu ameliyatı yapmış mı bu benim için önemli mesela. Keza sizin 1. sınıf da ki okuma yazmanızla şuan ki okuma yazmanız daha farklı diyerek ne demek istediğime örnek verebilirim. Fenomenleşmeyen bir çok doktor var bu işlemi yapan saolsunlar ücretleri de ideal. Sizin adınıza sevindim geçmiş olsun :) 2. günü oturmak benim için imkansız bir kere dikişler patlar, tutmazlar korkusuyla bile oturamazdım :) İnşallah yaptıran arkadaş da memnundur :)

Gerçekten katılıyorum size labioplasti ve benzeri ameliyatları deneyimli bi doktora yaptırmalı Deneyimli derken televizyonda tanınmaktan bahsetmiyorum. Defalarca bu işlemi yapmış ve yaptırdığı hastalardan şikayet almamış olan doktorları kastediyorum. Bende olmadan önce o kadar çok araştırdım ki. Yaptıranları buldum konuştum ve çok şükür Barış Korkmaza denk geldim bu alanda uzmanlaşmış bu operasyonları defalarca yapmış bi doktor. Benim için tanınırlığı değil işindeki memnuniyet oranı, yaptıracağım operasyondaki tecrübesi önemli olan

inan çünkü sızlamam dahi olmadı bende ameliyat olmadan önce inanmıyodum ameliyattan sonra inandım şok oldum bor sızlamadamı olmaz olmadı

Back
X