• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Gerçeği

Tesekkur ederim cevabıniz icin. Erkek arkadasimla konusurken buntarz bir konu acildi bazi bayanlarin oyle oluyormus bence cok kotu afedersinjz pipi gibi demisti bende anlamazlıktan gelmistim :KK33:o gunden beri utaniyorum ki bende rahatsizim zaten . Ameliyat sart oldu :)
O zaman iyi bir cerraha kendinizi teslim edin ;)
Bu labıo ları kesme teknikleride varmış. Bana doktor anlatmıştı ama aklımda kalmadı. Perşembe günü görüşüp ameliyat günü alacağım ben. Bilgi alınca yazarım ;) Bu ameliyatta hangi doktorun hangi teknikle ameliyatı yaptığı önemli.

O zaman iyi bir cerraha kendinizi teslim edin :KK66:
Bu labıo ları kesme teknikleride varmış. Bana doktor anlatmıştı ama aklımda kalmadı. Perşembe günü görüşüp ameliyat günü alacağım ben. Bilgi alınca yazarım :KK66: Bu ameliyatta hangi doktorun hangi teknikle ameliyatı yaptığı önemli.

Simdiden gecmis olsun insallah basarili bir ameliyat olur. Bazi bayanlarda his laybi falan olmus ya da sonucundan memnun olmayanlar var oda biraz gozumu korkuttu. Surecte bizi bilgilendirirseniz cok memnun olurm tekrar tesekkur ederim

Tesekkur ederim cevabıniz icin. Erkek arkadasimla konusurken buntarz bir konu acildi bazi bayanlarin oyle oluyormus bence cok kotu afedersinjz pipi gibi demisti bende anlamazlıktan gelmistim :KK33:o gunden beri utaniyorum ki bende rahatsizim zaten . Ameliyat sart oldu :)
korkmayın ne zaman kendinizi hazır hisserderseniz olun :)

Simdiden gecmis olsun insallah basarili bir ameliyat olur. Bazi bayanlarda his laybi falan olmus ya da sonucundan memnun olmayanlar var oda biraz gozumu korkuttu. Surecte bizi bilgilendirirseniz cok memnun olurm tekrar tesekkur ederim
Tabiki ;) Ameliyattan sonra yazacağım süreci ;)
His kaybı korkutucu tabi,inşallah olmaz. Kaş yapayım derken göz çıkartmak gibi birşey olur :(

Kizlar ben oldum burdaki yorumlari tekrar tekrar okumaktan yorulmustum artik biri doktora iyi diyo biri kesti atti diyo benim iki hafta oldu ve su an hicbirseyim yok uzerine ilk adetimide oldum birazcik kasiniyor baskada bisey yok surekli aynaya bakiyorum (: Ama fazla bi beklentiye gerek yok ben yabanci sitelerdeki oncesi sonrasi resimlerinede baktim duz bi cizgi seklinde beklemeye gerek yok her turlu birazi disarda kaliyor icinize sinen doktora gidin ben acikcasi cok cekinerek gittim ve hic umudum yoktu duzgun olacagindan ama beklentimin cok ustunde oldu dusunmeye gerek yok kurtulun cok ovulen bi doktorlar hic ovulmeyenin yaptigi ayni bence sadece okudugumuza cok inaniyoruz his kaybi konusundada hic oyle bisey olmadi iciniz rahat olsun.
bencede iç dudaklar çok küçülmemeli
bazı öncesi sonrası fotolarda yok gibi
en az serce parmak eni kadar kalmalı labia
sizin ne kadar uzunlukta bırakılmış labialar
bi de doktor ismini özelden öğrenebilir miyim

Arkadaşlar! Asimetrik bir vajina iç dudaklarına sahibim soldaki uzun ve sarkık sağdaki normal iken son zamanlarda diğerininde ucunda kararmalar gördüm ve uzamasından korkuyorum.Bunun için senelerdir araştırma yapıyorum ama öyle hop git ve ol denilecek kadar küçük bir konu değil.Ne yöntemle yapılırsa yapılsn iz kalıyormuş ve kenar yöntemiyle yapılan yani bastan asağı sarkık bölgenin kesilerek dikilmesi çok daha iz bırakıyor ve his kaybı oluşmasına yol açıyormuş bunu yine ameliyatı yapan bir doktor söyledi.Çok kararsızım.Bu görüntü psikolojimi mahfetti evlilik bile istemiyorum.Ama olduktan sonra da keşke olmasaydım demek istemiyorum.ALLAH rızası için yalansız abartmadan olmuş olan arkadaşlardan yardım istiyorum..Gerçekten iz belli oluyor mu? Ve his kaybı uyuşma gibi sorunlar oluyor mu?En iyi yöntem hangisi noooluuurr yardım edin:(:(
Valla canım ben olalı 6 hafta oldu his kaybım yok dikiş izimde yok açıkcası doktor seçimi çok önemli bu konuda bide benimki iki taraflı sarkıktı çok uzundu 22 yaşındayım 15 yaşından beri vardı kendime yaptığım en büyük iylik

Valla canım ben olalı 6 hafta oldu his kaybım yok dikiş izimde yok açıkcası doktor seçimi çok önemli bu konuda bide benimki iki taraflı sarkıktı çok uzundu 22 yaşındayım 15 yaşından beri vardı kendime yaptığım en büyük iylik
erken yasta bu sorunu halletmekle çok iyi yapmışsınız
benim 40 ıma az kaldı
hala korkaklığımdan muayeneye bile gidemedim
çoğu muayene ücretsiz olduğu halde gidemiyorum
benim psikolojimi çok bozuyor
ablalarımın annemin hiç böyle değil
kime çekmişsem :))

Back
X