Labioplasti gerekli mi ?

Senosko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
2
0
86
31
Merhaba hanımlar, sitede Labioplasti hudoplasti ile ilgili çok başlık görüyorum. Kadınlar olarak bunu çok kafaya takıyoruz. Özellikle evli olan hanımlara sormak istiyorum. Gerçekten bizim kafaya taktığımız kadar önemli mi erkekler için? Seven bir erkek kadını kusurlarıyla sevmez mi ? Belki bizim kafaya taktığımız kadar erkekler fark etmeyecektir çünkü evli olan kimle konuştuysam hiç önemli olmadığını söylüyor. Bu konuda tecrübesi olanlardan fikir alabilir miyim ?

Bu operasyonlar çoğu zaman erkeğin beğenisi için değil hijyen ve sağlık için yapılıyor. veya kadının kendine güveni gelsin diye. Ergen, cinsellikten bir haber, penisi eçiş bücüş veledlerin lafları üzmesin genç kızları, onlar 5 dk performanslarına ''ehe aslında normali bu yhaa'' diyenler.

Merhaba hanımlar, sitede Labioplasti hudoplasti ile ilgili çok başlık görüyorum. Kadınlar olarak bunu çok kafaya takıyoruz. Özellikle evli olan hanımlara sormak istiyorum. Gerçekten bizim kafaya taktığımız kadar önemli mi erkekler için? Seven bir erkek kadını kusurlarıyla sevmez mi ? Belki bizim kafaya taktığımız kadar erkekler fark etmeyecektir çünkü evli olan kimle konuştuysam hiç önemli olmadığını söylüyor. Bu konuda tecrübesi olanlardan fikir alabilir miyim ?
Seven erkek her şekilde seviyor

emin olun çoğu kadın erkeklerin beğenisi için değil kendi konforu için yaptırıyorrr daha fazla bilgi edinmek için profilimden mesajlarıma bakabilirsiniz birçok başlıkta uzunca açıkladımmmm

erkoların fikrinden kime ne onlarınki yamuk yumuk olunca düzelttir diyo muyuz:KK12:

Erkekler belki çok problem etmiyordur ama kadınlar öncelikle kendileri için istiyorlar sağlık ve konfor açısından sorun oluyor ve iç huzurları için istiyorlar
Şahsi düşüncem eğer olacaksa bunu genç kızken değilde ileri yaşlarda çocuk doğurduktan sonra olmak çünkü doğumdan sonra o bölgede zaten değişimler oluyor

Back
X