- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi uzumakieri
-
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ağrınız sızınız çok oldumu acaba birde hangi şehir hangi hastane ücret olarak ne kadar ödediniz. Kusura bakmayın çok soru sordumSelamlar ablalarım ve kardeşlerim
Labioplasti hudoplasti olalı 7 hafta oldu. Bu ameliyatı olma sebebim, çocukluğumdan beri iç dudaklarımın sarkık olması ve sürekli kaşıntıya sebep olmasıydı. Yaşım ilerledikçe bölge koyulaştı ve bu sefer de görüntü olarak rahatsız olmaya başladım. Çok şükür ameliyat oldum ve en kritik kısmı atlattım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki küçümsenecek bir ameliyat değil. Bu ameliyatı olmadan önce iyice araştırıp düşünmeniz gerekir. Ben 13. günde ancak ayağa kalkabildim (zaten yavaş iyileşen biriyim). 1. ay dolduktan sonra rahat şekilde oturabildim. Bu süreç tamamen bünyeye bağlı. Şu an 7. haftadayım. Ödemlerim hâlâ tam olarak inmedi. Tamamen yumuşaması 3–6 ayı bulabiliyormuş Ama şu anki hali bile eskisinden iyi. Benim en büyük korkum his kaybıydı. Şükür ki böyle bir durum yaşamadım. Test ettim (mastürbasyon), his var ama çok yoğun değildi. 3. aydan sonra haz hissinin normale döndüğü söyleniyor, o yüzden bunu dert etmedim. Tekrar deneyince güncellerim inşallah. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar
Kesinlikle öyle, hafife alınmaması lazım.Selamlar ablalarım ve kardeşlerim
Labioplasti hudoplasti olalı 7 hafta oldu. Bu ameliyatı olma sebebim, çocukluğumdan beri iç dudaklarımın sarkık olması ve sürekli kaşıntıya sebep olmasıydı. Yaşım ilerledikçe bölge koyulaştı ve bu sefer de görüntü olarak rahatsız olmaya başladım. Çok şükür ameliyat oldum ve en kritik kısmı atlattım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki küçümsenecek bir ameliyat değil. Bu ameliyatı olmadan önce iyice araştırıp düşünmeniz gerekir. Ben 13. günde ancak ayağa kalkabildim (zaten yavaş iyileşen biriyim). 1. ay dolduktan sonra rahat şekilde oturabildim. Bu süreç tamamen bünyeye bağlı. Şu an 7. haftadayım. Ödemlerim hâlâ tam olarak inmedi. Tamamen yumuşaması 3–6 ayı bulabiliyormuş Ama şu anki hali bile eskisinden iyi. Benim en büyük korkum his kaybıydı. Şükür ki böyle bir durum yaşamadım. Test ettim (mastürbasyon), his var ama çok yoğun değildi. 3. aydan sonra haz hissinin normale döndüğü söyleniyor, o yüzden bunu dert etmedim. Tekrar deneyince güncellerim inşallah. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar
Evet, hiç hafife alınacak bir konu değilmiş. Benim de 5. Haftamın başı ve hala tam oturup yürüyemiyorum. Hala hudoplasti yapılan kısım, klitoris, şiş ve ara ara labia kısımlarımda ödem oluyor. Ve bu normal mi bilemiyorum, karar veremiyorum. Hala asimetrik. Sizde durum nasıldı? Mesela bende bırak mastürbasyonu şu an ekleyemiyorum bile. Kaçıncı haftadan sonra rahatladınız?Selamlar ablalarım ve kardeşlerim
Merhaba labioplasti ve hudoplasti olmayı planlıyorum çok rahatsızlık duyuyorum ama düğünüme 2 buçuk aydan az bir süre var siz olsanız yaptırır miydiniz bu yoğun süreç içerisinde, sizce mantıklı mıÇok geçmiş olsunn. Ben 1. Aydan sonra rahat etmeye başladım ama klitoris kısmı benim de şiş çok yavaş iniyor sadece artık dokunduğumda sızlamıyor. Onun haricinde gün içinde bazen labia kısımları şişiyor o da yer çekiminden kaynaklı sizde de normal. Sabah uyandığınızda yataktan kalkmadan çekin fotoğrafı anlayacaksınız
Sakın yaltırmaaa!!! İstersen özelden numaramı verir fotoğraf atarım… SakınnnnMerhaba labioplasti ve hudoplasti olmayı planlıyorum çok rahatsızlık duyuyorum ama düğünüme 2 buçuk aydan az bir süre var siz olsanız yaptırır miydiniz bu yoğun süreç içerisinde, sizce mantıklı mı
Çünkü öyle çabuk iyileşmiyor. Bakma burda ne olduğu belli olmayan insanların dediğine. İki aya anca dikişlerin düşecek çünkü klitoris de var içinde. Orası öyle bir şişiyor ki… 4-6 aya anca iner dediler bana.Sakın yaltırmaaa!!! İstersen özelden numaramı verir fotoğraf atarım… Sakınnnn
Kesinlikle yaptırmazdım. Ben 71. Günümdeyim hala arada rahatsızlık duyuyorum çünkü orası tam yumuşamadı ve ayakta çok durunca şişiyorMerhaba labioplasti ve hudoplasti olmayı planlıyorum çok rahatsızlık duyuyorum ama düğünüme 2 buçuk aydan az bir süre var siz olsanız yaptırır miydiniz bu yoğun süreç içerisinde, sizce mantıklı mı
Kesinlikle yaptırmazdım. Ben 71. Günümdeyim hala arada rahatsızlık duyuyorum çünkü orası tam yumuşamadı ve ayakta çok durunca şişiyor
Merhabalar öncelikle teşekkür ederim. Doktorumdan memnunum asimetri gibi bir durumda tekrardan ameliyat olunuyor ama ben olmam çünkü o kadar takıntılı değilim ve yavaş iyileşen biri olduğum için 2.ye olmam. Onun haricinde ben masturbasyonda geç orgazm oluyordum şimdi daha hızlı oluyorum bu benim için iyi memnunum ve klitoris pipi gibi açıkta kalmadı.Merhaba bu ameliyatı yaptırdığınız doktorunuzdan memnun musunuz?Bir daha olsa yaptırır mıydınız?Kafamı çok kurcalıyor bu mevzu labioplasti değil de hudoplastiyi düşününce bile huylanıyorum.Yani ben o kapşon bölgesine dokunamıyorum bile o kadar hassas bir bölgeyi tamamen açıkta mı bırakıyorlar doktorlar?O zaman en ufak sürtünmede hassasiyet artmaz mı?Öneriyor musunuz?Son olarak geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz her şey gönlünüzce olsun