• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti korkulacak hiç birşey yok

Aybarsasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
69
10
88
44
Arkadaşlar. ... dün operasyon geçirdim. .. hersey cok guzel. ..ve abartılacak hiç birşey yokmuş. ..okudukça gözüm korkmustu fakat hiç de öyle değilmiş. ..gecem iyi geçti. Bugün 2. Gün sadece şişlik var o da normal.onun dışında ağrı sızı hiç bişey yok

1500 tl yılbaşından önce. ..Şimdi değişmiş olabilir ama çok arttığını sanmıyorum. Ben genel anestezi de istedim 300 tl ...extra başka işlerim vardı onları saymazsak 1800 tl...resmen diğerleri soyuyor insanı. .. abartılacak fiyat vermeye gerek yok ve doktorum mükemmel ve 5. Günüm dikiş izi falan da yok...ağrı sizi hiçbirşey

1500 tl yılbaşından önce. ..Şimdi değişmiş olabilir ama çok arttığını sanmıyorum. Ben genel anestezi de istedim 300 tl ...extra başka işlerim vardı onları saymazsak 1800 tl...resmen diğerleri soyuyor insanı. .. abartılacak fiyat vermeye gerek yok ve doktorum mükemmel ve 5. Günüm dikiş izi falan da yok...ağrı sizi hiçbirşey
Tesekkur ederm gecmis olsun diliyorum

Hangi doktor acaba

Arkadaşlar merhaba hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz acaba? Benim acil vajinal estetik yaptirmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz acaba? Benim acil vajinal estetik yaptirmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim

Aslında istanbulda esteworld diye bir hastane var çok iyi doktorlar var diye duydum. baya gelişmiş bir yer ünlülerinde tercih ettiği oraya bir bakmanı öneririm

Aslında istanbulda esteworld diye bir hastane var çok iyi doktorlar var diye duydum. baya gelişmiş bir yer ünlülerinde tercih ettiği oraya bir bakmanı öneririm
Tesekkur ederim cevabin icin ama şöyle de bir durum var esteword cok tercih edilem ve duyulmus bir yer oldugunda fiyatlari yuksek gibi geldi bana ama onun gibi cok iyi estetik yapan doktorlar da varmis daha uyguna bilginiz var mi bunu arastiriyorum ?

Tesekkur ederim cevabin icin ama şöyle de bir durum var esteword cok tercih edilem ve duyulmus bir yer oldugunda fiyatlari yuksek gibi geldi bana ama onun gibi cok iyi estetik yapan doktorlar da varmis daha uyguna bilginiz var mi bunu arastiriyorum ?

defne erkaya diye bir bayan var onuda iyi diye duydum. Ama bir tavsiyem olsun özel muayane yerine hastane tercih etmelisin işlerin çok daha dikkatliler. Mesela medical park da olabilir orasıda uygun diğerlerine göre baya. medical parkada bakmalısın bir arkadaş çok iyi geçtiğini yazmış hemde uygunmuş

defne erkaya diye bir bayan var onuda iyi diye duydum. Ama bir tavsiyem olsun özel muayane yerine hastane tercih etmelisin işlerin çok daha dikkatliler. Mesela medical park da olabilir orasıda uygun diğerlerine göre baya. medical parkada bakmalısın bir arkadaş çok iyi geçtiğini yazmış hemde uygunmuş
Cok teşekkur ederim hemen araştirayim siz de yaptirdiniz mi? Ya da düşünüyor musunuz?

Ben de yaptırmayı düşünüyorum daha doğrusu erkek arkadaşım çok istiyo fakat hem paraya kıyamadım hem de gerek var mı konusunda emin değilim. Nasıl hissediyorsunuz, iyileştikten sonraki farktan bahsediyorum, bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar, bazı doktorlar çok fazla fiyat söylüyorlar.. Hala araştırma yapıyorum. Defne Erkaya'ya ameliyat olan var mı?

Arkadaşlar, bazı doktorlar çok fazla fiyat söylüyorlar.. Hala araştırma yapıyorum. Defne Erkaya'ya ameliyat olan var mı?[/QUOT
Istanbul Haseki hastanesinin yaninda Estebel estetik merkezi var normal fiyati 2500 tl mis suan kampanya yapmis 15 subata kadar 1500 tl ye yapiyormus

Acaba orada ameliyat olan var mı? Fiyat önemli ama sonrasında pişmanlık da yaşamamak lazım... :(

Merhaba cnm bende ankarada plastik cerrah gözde kılıç tan randevu aldım. Sen kime yaptırdın? Forumları okudukça vazgeçme durumuna geldim. 6 ayda iyileşmeyenler mi ararsın. 2. Ameliyatı olanlar mı ilk 1 ay çok acı çeken devamlı yatak döşek yatanlar mı? Nedir bunlar. Gerçekten çok korkuttu bunlar beni. Ameliyat olunca aşama aşama yazıcam merak edenler için. Sen cerrahi mi oldun lazer mi

Back
X