Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederm gecmis olsun diliyorum1500 tl yılbaşından önce. ..Şimdi değişmiş olabilir ama çok arttığını sanmıyorum. Ben genel anestezi de istedim 300 tl ...extra başka işlerim vardı onları saymazsak 1800 tl...resmen diğerleri soyuyor insanı. .. abartılacak fiyat vermeye gerek yok ve doktorum mükemmel ve 5. Günüm dikiş izi falan da yok...ağrı sizi hiçbirşey
Hangi doktor acaba1500 tl yılbaşından önce. ..Şimdi değişmiş olabilir ama çok arttığını sanmıyorum. Ben genel anestezi de istedim 300 tl ...extra başka işlerim vardı onları saymazsak 1800 tl...resmen diğerleri soyuyor insanı. .. abartılacak fiyat vermeye gerek yok ve doktorum mükemmel ve 5. Günüm dikiş izi falan da yok...ağrı sizi hiçbirşey
Merhaba 3. Haftam ama ağrı sizi ilk günler bile yoktu herşey çok güzel çok memnunum doktorum ve ekibi mithisMerhaba bende haftaya ebru hanımdan randevu aldım siz nasılsınız acaba merak ettim agrı sızı varmı iyileşmeniz ne kadar sürdü
Arkadaşlar merhaba hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz acaba? Benim acil vajinal estetik yaptirmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ederim cevabin icin ama şöyle de bir durum var esteword cok tercih edilem ve duyulmus bir yer oldugunda fiyatlari yuksek gibi geldi bana ama onun gibi cok iyi estetik yapan doktorlar da varmis daha uyguna bilginiz var mi bunu arastiriyorum ?Aslında istanbulda esteworld diye bir hastane var çok iyi doktorlar var diye duydum. baya gelişmiş bir yer ünlülerinde tercih ettiği oraya bir bakmanı öneririm
Tesekkur ederim cevabin icin ama şöyle de bir durum var esteword cok tercih edilem ve duyulmus bir yer oldugunda fiyatlari yuksek gibi geldi bana ama onun gibi cok iyi estetik yapan doktorlar da varmis daha uyguna bilginiz var mi bunu arastiriyorum ?
Cok teşekkur ederim hemen araştirayim siz de yaptirdiniz mi? Ya da düşünüyor musunuz?defne erkaya diye bir bayan var onuda iyi diye duydum. Ama bir tavsiyem olsun özel muayane yerine hastane tercih etmelisin işlerin çok daha dikkatliler. Mesela medical park da olabilir orasıda uygun diğerlerine göre baya. medical parkada bakmalısın bir arkadaş çok iyi geçtiğini yazmış hemde uygunmuş
Arkadaşlar, bazı doktorlar çok fazla fiyat söylüyorlar.. Hala araştırma yapıyorum. Defne Erkaya'ya ameliyat olan var mı?[/QUOT
Istanbul Haseki hastanesinin yaninda Estebel estetik merkezi var normal fiyati 2500 tl mis suan kampanya yapmis 15 subata kadar 1500 tl ye yapiyormus
Cok yogun talep varmis dedilerAcaba orada ameliyat olan var mı? Fiyat önemli ama sonrasında pişmanlık da yaşamamak lazım...![]()
Adana Ebru Ünal. .. fiyat olarak uygun ve de son teknoloji ... estetikArkadaşlar merhaba hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz acaba? Benim acil vajinal estetik yaptirmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim
en çok memnunum... sonuna kadar guvenCok yogun talep varmis dediler
Biraz arastirma yaptik herseyiyle bayagi ilgililer
Merhaba cnm bende ankarada plastik cerrah gözde kılıç tan randevu aldım. Sen kime yaptırdın? Forumları okudukça vazgeçme durumuna geldim. 6 ayda iyileşmeyenler mi ararsın. 2. Ameliyatı olanlar mı ilk 1 ay çok acı çeken devamlı yatak döşek yatanlar mı? Nedir bunlar. Gerçekten çok korkuttu bunlar beni. Ameliyat olunca aşama aşama yazıcam merak edenler için. Sen cerrahi mi oldun lazer mi1500 tl yılbaşından önce. ..Şimdi değişmiş olabilir ama çok arttığını sanmıyorum. Ben genel anestezi de istedim 300 tl ...extra başka işlerim vardı onları saymazsak 1800 tl...resmen diğerleri soyuyor insanı. .. abartılacak fiyat vermeye gerek yok ve doktorum mükemmel ve 5. Günüm dikiş izi falan da yok...ağrı sizi hiçbirşey