• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

labioplasti sonrası cinsellik

nidaaa1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
selam herkese labioplasti yaptırdım 6 hafta geçti ilişkiye girdiğimde aşırı yanma yırtılıcak gibi ağrı oldu şuan da aşırı hassas ağrı var ne yapmam lazım bu durumu yaşayan var mı nasıl geçti

selam herkese labioplasti yaptırdım 6 hafta geçti ilişkiye girdiğimde aşırı yanma yırtılıcak gibi ağrı oldu şuan da aşırı hassas ağrı var ne yapmam lazım bu durumu yaşayan var mı nasıl geçti
Merhaba, aynısı bende de oldu. 28 kasımda ameliyat oldum. 6. Haftada ilişki yasağı kalktı. 4 5 ilişkide zorlandım. Hele ilk yapmam da çok afedersiniz eşimin cinsel organı tamamen girmedi. Açıkçası 2 3 günde bir yapmaya çalıştık. Düzeldi. Aslında siz her gün ara vermeden yapabilirseniz deneyin. Düzeliyor o acı gidiyor. Eğer çok zorluyorsa yine ilişki öncesinde hindistan cevizi yağı kullanın ben ilkte değilde ikinci ilişkide öyle yaptım baya bir yararı oldu. Size de iyi gelebilir.

• Beğen
Reactions: Tbi
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Konudan bağımsız olacak ama acaba devlette mi yoksa özelde mi ameliyat oldunuz öğrenebilir miyim? Bende olmayı düşünüyorum ama aklım çok karışık. Nasıl bir süreç yaşadınız ve şuan nasılsınız? Memnun kaldınız mı? Devlet yapmıyor diyenlerde var, yaptırabilenlerde memnun kalmadıklarını yazmışlar. Bende özele gidip çok paralar veremem. Siz acaba nerede ameliyat oldunuz, ne kadara mâl oldu?

Back
X