• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti sonrası herkes aynı mı?

Hatma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
6
0
1
45
12 gün önce İzmir Alfa tıpta labioplasti ameliyatı oldum.ameliyat 1 saat sürdü hastaneden 2 saat sonra ayrıldım evime geldim.ilk günler ağrım çok olmadı uzanarak ve bacaklarımı açık tutarak yattım hep. Hoş hala da öyle yatıyorum. Oturamıyorum canım çok yanıyo. İlk hafta sonrası herşey normale dönüyor diye yazanlar var şaşırıyorum onlara. Ağrı eşiğim yüksel olmasına rağmen batma ve acı çok fazla. Yatarken bile zorlanıyorum. Normal mesaili çalışan biri olsaydım yanmıştım. Yürüyebiliyorum ama sünnetli çocuk gibiyim hala… bakalım 2 hafta dolduğunda nasıl olucak…

Merhaba, ben ameliyat olalı 16. Gün
İlk 3 gün agrım batma tarzı haller oldu. Böyle büyük derecede ağrım olmadı. İlk gün bile rahatlıkla yürüdüm. Benim ilk 2 gün hiç ödemim olmadı. 3 ve 4 günler hafif hafif yürümem aksadı. Daha dikkatli yürüyüp oturdum. 5 7 gün arasıda kaşıntılar başladı. 1 hafta sonra kontrole gittim. İyileşmeler başlamış gayet iyi dedi doktor. Dün ve bugün 2 3 düşen dikiş oldu. Aşırı yorucu agrılı bir süreç geçirmedim. Benimde acı eşiğim yüksek 10 üzerinden benim olan agrıma 4 derdim. Hep buz koydum 3 gün o agrımı aldı. 4. Günde buz koymayı bırakın dediler. İyileşirsiniz hiç merak etmeyin. Bazı hastaların derisi çok hassas oluyormuş eğer ödeminiz varsa o agrı yapıp yürümeyi engelleyebilir. Dinlenin güzelce istirahat edin.

Ben hiç buz koymadım sanırım bu ağrılı durum ondan kaynaklandı 😔

Ben hiç buz koymadım sanırım bu ağrılı durum ondan kaynaklandı 😔
Tabi tabi sizin bence fazla ödemlenmiş. Buz baya faydalı bir şey ve gerçekten benim sızısınıda aldı. Aşırı rahatlık yarattı. İner yavaş yavaş ödemleriniz iyileşir yani merak etmeyin. Size lazerle falan mı yaptı bu arada normal kesiyle mi uyguladı. Benim direk makas kullanarak kesti. Lazerli kesimlerde falan galiba iyileşme süreci vs farklılık gösteriyormuş.

12 gün önce İzmir Alfa tıpta labioplasti ameliyatı oldum.ameliyat 1 saat sürdü hastaneden 2 saat sonra ayrıldım evime geldim.ilk günler ağrım çok olmadı uzanarak ve bacaklarımı açık tutarak yattım hep. Hoş hala da öyle yatıyorum. Oturamıyorum canım çok yanıyo. İlk hafta sonrası herşey normale dönüyor diye yazanlar var şaşırıyorum onlara. Ağrı eşiğim yüksel olmasına rağmen batma ve acı çok fazla. Yatarken bile zorlanıyorum. Normal mesaili çalışan biri olsaydım yanmıştım. Yürüyebiliyorum ama sünnetli çocuk gibiyim hala… bakalım 2 hafta dolduğunda nasıl olucak…
Merhaba bende 10 gün oluyor ameliyat olalı.Bende Alfa da yaptırdım.Yanma,batma şikayetim var benimde.Yürüme de sorun yok ama bugün dışarı çıktım bende oturamadım.Hangi Dr.yaptı ameliyatınızı acaba öğrenebilir miyim?Geçmiş olsun

Merhaba hangi Dr.yapti acaba bende 11 gün önce oldum

15. Gün hala bacaklarım ayrık uzanır vaziyette oturuyorum 😂 sünnetli çocuklar bile daha hızlı iyileşiyor bu durumdan hiç hoşnut değilim. Tam iyileşmesi 1 ayı geçecek demekki

Merhaba bende 10 gün oluyor ameliyat olalı.Bende Alfa da yaptırdım.Yanma,batma şikayetim var benimde.Yürüme de sorun yok ama bugün dışarı çıktım bende oturamadım.Hangi Dr.yaptı ameliyatınızı acaba öğrenebilir miyim?Geçmiş olsun
Cemal engin sarp yaptı ameliyatı

Back
X