Labioplasti sürecim çok ağrılı

minika123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2022
25
1
1
34
Merhaba tam bi hafta önce labioplasti ameliyatı oldum. Ama sorunum şu ki ağırlarım bi başlayıp bitiyo bidaha başlıyor. Ödemim çok fazla. Doktor normal olduğunu söylüyor ama sanki acısı hiç geçmeyecek gibi labioplasti ameliyatı olanlar söyleyebilir mi bu acı ağrı hassasiyet ne zamana bitecek :(

Merhaba tam bi hafta önce labioplasti ameliyatı oldum. Ama sorunum şu ki ağırlarım bi başlayıp bitiyo bidaha başlıyor. Ödemim çok fazla. Doktor normal olduğunu söylüyor ama sanki acısı hiç geçmeyecek gibi labioplasti ameliyatı olanlar söyleyebilir mi bu acı ağrı hassasiyet ne zamana bitecek :KK43:
1 hafta olunca rahatlamanız gerekirdi aslında ama her bünye farklı işte.ödemlerinizden dolayı bu kadar agrınız var. Enfeksiyon kapmamaya ve kabız olmamaya dikkat edin. Çok geçmiş olsun

1 hafta olunca rahatlamanız gerekirdi aslında ama her bünye farklı işte.ödemlerinizden dolayı bu kadar agrınız var. Enfeksiyon kapmamaya ve kabız olmamaya dikkat edin. Çok geçmiş olsun
Merhaba biraz ödemim var evet ama doktora kontrole gittiğimde enfeksiyon yok dedi :( bilemedim neden böyle

ameliyatı nerde oldunuz? Ben 2 hafta önce oldum. Ertesi gün ayağa kalktım ve hiç ağrım olmadı. Sonuç ise harika diyebilirim.. Dr. Özgür Kartal yaptı ameliyatımı.

Merhaba biraz ödemim var evet ama doktora kontrole gittiğimde enfeksiyon yok dedi :KK43: bilemedim neden böyle
Ağrılarınız ödemden dolayıdır o zaman aman enfeksiyon olmasında. Herkesin iyleşme süresi farklı sizinde uzun sürenlerden olmuş ama merak etmeyin geçicek

Ağrılarınız ödemden dolayıdır o zaman aman enfeksiyon olmasında. Herkesin iyleşme süresi farklı sizinde uzun sürenlerden olmuş ama merak etmeyin geçicek
İnşallah geçer 🙏klitoris kısmımda inanılmaz hassasiyet var :( geçsin artık başka bişi istemiyorum :( belki dikişlerden geriliyor olabilir 🤦🏼‍♀️

İlk 1 hafta ödem ve hafif sızlamalar normal aslında. Bence sakin kalmaya ve sabırlı olmaya çalışın. Ben Özgür Bey'e ameliyat olmuştum 25 Mart'ta. Ödem oldu ama ilk haftadan sonra hiç bişe kalmadı nerdeyse ne bir ağrı ne bir sızı. Bol bol buz uygulaması yapın. Oturup kalkarken temkinli olun. Umarım çabuk atlatırsınız.

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

Back
X