• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Sürecim

zeyna85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba. Labioplasti sürecinde ben de çok endişelendiğim için herkesle deneyimimi paylaşmak istedim. 1.mayısta labioplasti, dolgu ve anjiyom yakma işlemler yaptırdım. Ameliyat lokal oldu. Lokal iğneleri bnm canımı baya yaktı ama ameliyatta hiçbir şey hissetmedim. Benim sadece sağ kısımdan bir parça alındı ve başka bir kısma ellenmedi. Bakire olduğum için klitoris bölgesine dokunmadı doktorum. Ayrıca ben sadece beni rahatsız eden kısmın alınmasını istedim. Bazı insanlar iç dudakların tamamen alınmasını istiyor, benim öyle bir talebim olmadı. Doğal görünümden yanayım. Ben 20 kilo verdiğim için dış dudaklardaki yağlar erimişti ve iç dudaklar çamaşırıma sürtüp rahatsızlık veriyordu. Amelliyat sonrası kalktım yürüdüm hatta 3 saatlik bir yolculuk yaptım. Hiç ağrım olmadı, sızlama, kanama olmadı. Ben adetim bittiği gibi ameliyat oldum çünkü bölgenin kuru kalması çok önemli. 3 hafta boyunca gazlı bezlerim çamaşırımda durdu doktorum öyle demişti. Nemlenince bile hemen değiştiriyordum. Asla nemli bırakmamaya çalışın. Hafif kurutma makinesi ile kurutabilirsiniz. Normalde dikişler 25.gün düşmeye başlıyor denmişti ama bnm 8. gün düşmeye başladı 14. gün hepsi düştü. İyileşme sürecim hızlı geçti. Ameliyattan sonra hep sırt üstü yattım ve kalçamın altını yastıkla destekledim. 10 gün kadar izin almıştım. 2. hafta gerilme başlıyor. 1 ay sonu itibari ile en son kısımda gerilme hala var. Anjiyomlar da kurudu ve düştüler. Sdece dolgularda topaklanma var onu da haftasonu halledecek doktorum. Görüntüsü şidi bile daha güzel ve en önemlisi rahatszlık hissi bitti.

Merak ettiğim için soruyorum bakirelikle klitorisin ne ilgisi var ki

Bilemiyorum inanın doktor öyle dedi. Sanirim labioplastide klitorisin oradan da deri fazlası alınarak yapılabiliyor belki de o işlemin başka bir adı vardır. Vajina daraltma işlemi de aynı anda yapılabiliyor bunda bekareti anlıyorum ama klitoriste ben de anlamadım:)

Ne kadar bir işlem ücreti ödediniz acaba özelden yazabilir misiniz ve sigara kullanıyor musunuz kullanıyorsanız işlemden önce bıraktınız mı ve anesteziden önce yemek yememe gibi bir durum oldu mu

Back
X