- 19 Nisan 2025
- 7
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi aloneangeel
Merhaba, uzun zamandır olan bir durumum vardı.Labiumların uzunluğu ve katlantıları
ergenliğe girmemle farkettiğim bi durum oldu. Bir çok kez randevu aldım ya çalışırken izin alamadıgım dönemlere geldi ya da maddi açıdan çok uygun olmadığım tarihlere.. 1 yıllık evliyim şuan çalışmıyorum ve artık emin adımlarla Labioplasti olmaya karar verdim. Burcu Akdağ muayenehanesine gittim. Muayenemi oldum. Burcu hanım gerçekten güler yüzlü anlaşılır ve estetik konusunda da başarılı öncesi sonrası ameliyat fotograflarını gösterdi. Gayet güzeldi. Konuştuk biraz ama işlem hakkında o kadar bilgiliyim ki yıllardır araştırdım inanın doğru dürüst soru bile sormadım. Niyeyse farklı bir doktora muayene olmadan direkt Burcu hanımı tercih etmek istedim. Kendimi biliyorum çok doktor gezersem eğer yaptırmaktan yine vazgeçeceğim. 28 kasım için işlem randevusu aldım. Merak edenler yaptırmak isteyen olursa her konu da konuşur destek olabilirim. Çünkü bende çok forum gezdim hep araştırdım birde hep erteledim. Hakikaten bu sorunu olan herkese yardımcı olup memnun da kalırsam inşallah ama kalacağımı düşünüyorum öneride bulunmak isterim. Sağlıcakla kalın

Son düzenleme: