• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti ve hudoplasti yardim!!

mellyssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
12
0
1
19
Arkadaşlar merhaba size bir durumumu anlatmak istiyorum. 17 gün önce ankarada bir devlet hastanesinde labioplasti ve hudoplasti ameliyati oldum. Doktorum barbie vajina yapacağını karşıdan bakınca dümdüz gözükeceğini söyledi. Ben de senelerdir bu ameliyati yaptığını bildiğim için içim rahattı. Labialarımın asimetrik ve çok katmanlı olduğunu ve ona uygun bir şey yapacağını söyledi. Ve şuan labialarim sıfırlanmış durumda normal mi bilmiyorum ama o kadar sinirim bozuldu ki … daha önce bu durum başına gelen var mı ? klitorisimde suan sadece bir tarafta kucuk bir sislik var ve asimetrik gozukuyor ne kadar sürede bu durum düzelir

+ olarak vajina girisine yakın doluluk hissediyorum cok rahatsiz ediyor. 16. Gunde başıma bu geldi. Ödemden kaynakli mi diye dusundum ama oyle olsa ilk zamanlar olmaz miydi neden 2 hafta sonra boyle bir sey ortaya ciksin

Barbie vajinada bazi doktorlar orayı tamamen nerdeyse sıfırlıyor. Öncesi konuşmadinz mi ne kadar kesecegni vs? Doluluk hissi odem şişme vs de olablr. Aynayla odem sisme enfeksiyon bisi var mı bakin bi. Doktorunuza da sorabiliyorsaniz sorun bence

Barbie vajinada bazi doktorlar orayı tamamen nerdeyse sıfırlıyor. Öncesi konuşmadinz mi ne kadar kesecegni vs? Doluluk hissi odem şişme vs de olablr. Aynayla odem sisme enfeksiyon bisi var mı bakin bi. Doktorunuza da sorabiliyorsaniz sorun bence
Ameliyattan sonra barbie vajina yaptigini soyledi. Oncesinde sadece vajinamin durumunu anlatip oraya uygun bir seyler yapacagini ve ona guvenmemi soyledi . Ben de guvendim. Tamamen sifirlamakla alakali hicbir sey dememisti cok mutsuzum. Ic kisimda da sanirim odem var ondan dolayi bu hissin oldugunu umuyorum.

Ameliyattan sonra barbie vajina yaptigini soyledi. Oncesinde sadece vajinamin durumunu anlatip oraya uygun bir seyler yapacagini ve ona guvenmemi soyledi . Ben de guvendim. Tamamen sifirlamakla alakali hicbir sey dememisti cok mutsuzum. Ic kisimda da sanirim odem var ondan dolayi bu hissin oldugunu umuyorum.
Belki tamamen sifirlamamistir, odemden sislik vs varsa öyle de gözüküyor olabilir.

Aynen benim de o şekilde oldu,sakın ıslak bırakmayın wcden sonra kurutma makinesi tutuyordum ben. Dikişler döküldü mü?
hayir hala dökülmedi. Bende de el vantilatörü var onunla kurutuyorum ama acayip derece de akintim var kronik mantardim zaten doktorla bunun hakkinda da konusmustuk ic dudaklar uzun oldugu icin orayi kapatiyor ve nemli kaliyor bu yuzden hic gecmeyen mantarim vardi ameliyati olma sebeplerimden biri buydu. Umarim bir sorun yaratmaz

Odemlerin cogu indi aslinda sadece ic tarafta biraz kaldi. Alismak disinda yapabilecegim bir sey yok goruntu olarak evet temiz duruyor ama verdigi his cok kotu
His daha iyilesmemesindendr geçer o zamanla, görüntü icinize sindiyse gerisine takılmayın simdilik

hayir hala dökülmedi. Bende de el vantilatörü var onunla kurutuyorum ama acayip derece de akintim var kronik mantardim zaten doktorla bunun hakkinda da konusmustuk ic dudaklar uzun oldugu icin orayi kapatiyor ve nemli kaliyor bu yuzden hic gecmeyen mantarim vardi ameliyati olma sebeplerimden biri buydu. Umarim bir sorun yaratmaz
Bu arada ben de mantar sıkıntısndan bir gün tak edip bu ameliyata karar vermiştim ve verdiğim en doğru kararlardan biri oldu

Geçmiş olsun. Şu an nasılsınız? Ödem miymiş? Geçti mi? Hangi hastanede kim yaptı ameliyatınızı? Ben de mantar sorunundan dolayı araştırma içindeyim

Odemlerin cogu indi aslinda sadece ic tarafta biraz kaldi. Alismak disinda yapabilecegim bir sey yok goruntu olarak evet temiz duruyor ama verdigi his cok kotu
Geçmiş olsun. Şu an nasılsınız? Ödem miymiş? Geçti mi? Hangi hastanede kim yaptı ameliyatınızı? Ben de mantar sorunundan dolayı araştırma içindeyim

Back
X