Merhaba 18 yaşındayım 13 haziranda ameliyat oldum hem dudaklar hem klitoris bölgesi ellendi, şu an 25. günümde falanım 5 gün önce de regl oldum ve inanılmaz zor bir süreç geçiriyorum, ameliyat günüm çok rahattı gayet güzel geçti ancak ameliyat olurken bile aşırı şişmiş bu yüzden hala daha ödemli ve sonucu göremiyorum bu da biraz huzursuz ediyor açıkcası, o gün ve sonraki 3 gün hiç ağrı sızı yaşamadım zaman zaman sızıntı şeklinde kanamalarım oldu o kadar, ama 5. günümden 17. günüme kadar yoğun bir kaşıntı yaşadım hala daha ara ara kaşınmaya devam ediyor. Geceleri sürekli kaşıyıp duruyordum, ancak asıl sorunum dikişlerle, aşırı sertler ve sürekli batıyorlardı 18. günümde ise annem görünen dikişlerimin birazını keserek aldı, epey rahatladım sanıyordum ama şişler azaldıkça dikişler daha çok ortaya çıktı sanki, hiç eridiğini hissetmiyorum düştüğünü de görmedim zaten. Normal mi bu? Şu an o dikişler aşırı sert batıyorlar bana, normalde oturuyordum ama bu hafta regl ile beraber tekrardan oturamamaya başladım. Bir de dudaklarda eşitsizlik ve açıklık var. Bir dudak uzun ve yana doğru şiş çuval gibi duruyor diğeri ise incecik ama orta kısmında açıklık var doktor kapanır orası ama kapanmazsa geri dikeriz dedi, tekrar bu süreçle uğraşmak istemiyorum epey yorum okudum ama benim gibi açıklık yaşayan yoktu. Bilen, tecrübe eden varsa yorum yaparsa sevinirim
°° kimsenin söylediğini görmediğim birkaç önerim var, mutlaka bence kilitli boyun yastıklarından alıp gece uyurken bacağınıza takın bacak aranızda olacağı için hem gece oraya dokunmanızı engeller hem de sağa sola dönebilirsiniz. Aynı zamanda üstüne otururken de rahat oluyor. Biraz deli yatıyorum gece uyurken oraya tekme atmışım, kanamış bunun üzerine bacağıma yastığı takarak uyumaya başladım hem kaşımamı hem de bu şekilde bilinçsiz zarar vermemi engelledi
°° sarı kantaron yağı ve adalox sprey, genelde doktorlar öneriyor ama bunlar da kaşıntıya epey yardımcı oluyorlar bir de Bepanthol sensiderm kullandım ben, bazen istemsiz kaşıdığımda kızarıklık oluyordu tahriş olmasın diye klitorise ve açık yaralara yaklaştırmadan dudaklara sürüyordum, maalesef son dönemde keşfettim bunu keşke daha erken keşfetseydim gecem gündüzüm birbirine girmezdi diyorum, belki size de yardımcı olur.
°°lazer kesim iç çamaşırı. Ameliyat olana kadar hiç ihtiyacım olmamıştı kimse de söylemedi bu yüzden çok geç aklıma geldi, belki benim gibi aklına gelmeyen vardır, bu yüzden bunu da söylemek istedim