labioplasti

Aybarsasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
69
10
88
45
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum...sürekli okuyorum fakat birinize ulaşmam lazım...labioplasti olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum...sürekli okuyorum fakat birinize ulaşmam lazım...labioplasti olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba arkadasim ben de isstiyorum ozelden konusalim birlikte karar verelim

Kaç yaşındasınız ya bnde olmak istiyorum daha gencim

merhaba arkadaşlar daha yeni aranıza katıldım bende 17 gün önce labioplasti oldum ağrım sızım kanamam çok olmadı şükür ama görüntüden pek memnun değilim daha önce bu ameliyatı olanlara sormak istiyorum görüntü zamanla düzelir mi şimdiden teşekkürler

Ben olmadim ama farkli bir estetik oldum iyi kotu biliyorum. Zamana ihtiyacin var odemein gecmesi iylesmesi ve seklin oturmasi icin zaman ihtiyacin var daha cok erken . kime oldun ?

Ben olmadim ama farkli bir estetik oldum iyi kotu biliyorum. Zamana ihtiyacin var odemein gecmesi iylesmesi ve seklin oturmasi icin zaman ihtiyacin var daha cok erken . kime oldun ?
Doktor da aynısını söyledi 3 ayda falan oturuyormus görüntüsü kötü değil zaten sanırım dikişler den dolayi bana öyle görünüyor teşekkür ederim canım bu arada

labioplasti ameliyatı hiç doğum yapmamış, hatta hiç ilişkiye girmemiş genç kadınlarar yapılabilir. işlem sırasında eğer hastamız bakire ise kızlık zarına zarar vermez. çünkü dış bölgede sarkan dudaklara yapılan bir operasyondur. dr.aslı alay

Merhaba ;
Bende bu operasyonu 2 kez oldum. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Lütfen ddktor araştırmanızı çok iyi yapın. Operasyon öncesi mutlaka isteklerinizi utanmadan doktora söyleyin. Brn utandım şu anda iç dudaklar tamamen alınmış durumda. Moralim eskisinden de kötü ben jinekoloj op. Dr a yaptırdım. Sanırım estetik cerrahlar bu konuda çok daha iyi. Şimdi araştırma içerisindeyim. Yeni dudak oluşumu ile ilgili bir çok estetik dr ile görüştüm. Sizinde başınıza bu tür tecrübeler geldi ise paylaşmak isterim.

Kime oldunuZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…