Merhaba arkadasim ben de isstiyorum ozelden konusalim birlikte karar verelimarkadaşlar merhaba yeni üye oldum...sürekli okuyorum fakat birinize ulaşmam lazım...labioplasti olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen
yarın olacağım :)))) artık çok geç tatmin edici bir bilgi edinemedim.. ama size ben yardımcı olmak isterimMerhaba arkadasim ben de isstiyorum ozelden konusalim birlikte karar verelim
bir çok genç yaşta genç kız yaptırıyor...tabiki de bi sakıncası yoksa doktordan bilgi almnız en doğrusuKaç yaşındasınız ya bnde olmak istiyorum daha gencim
Cok mutlu olurum tesekkur ederimyarın olacağım :)))) artık çok geç tatmin edici bir bilgi edinemedim.. ama size ben yardımcı olmak isterim
Merhaba. Memnun musun ben de uc ay sonra olucam.ben oldum.. neyini merak ediyorsun ?
Doktor da aynısını söyledi 3 ayda falan oturuyormus görüntüsü kötü değil zaten sanırım dikişler den dolayi bana öyle görünüyor teşekkür ederim canım bu aradaBen olmadim ama farkli bir estetik oldum iyi kotu biliyorum. Zamana ihtiyacin var odemein gecmesi iylesmesi ve seklin oturmasi icin zaman ihtiyacin var daha cok erken . kime oldun ?
Mutlu olman ne guzel. Ne kadar oldu yaptirslibaktıkça iyi ki olmuşum diyorum :)) Pelin hanımdan da çok memnun kaldım
Kime oldunuZMerhaba ;
Bende bu operasyonu 2 kez oldum. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Lütfen ddktor araştırmanızı çok iyi yapın. Operasyon öncesi mutlaka isteklerinizi utanmadan doktora söyleyin. Brn utandım şu anda iç dudaklar tamamen alınmış durumda. Moralim eskisinden de kötüben jinekoloj op. Dr a yaptırdım. Sanırım estetik cerrahlar bu konuda çok daha iyi. Şimdi araştırma içerisindeyim. Yeni dudak oluşumu ile ilgili bir çok estetik dr ile görüştüm. Sizinde başınıza bu tür tecrübeler geldi ise paylaşmak isterim.
Kadın doğum doktoruna.siz hangi şehirdesiniz? Bu konu ile ilgili 1 aydır epey araştırma yaptım.Kime oldunuZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?