• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labmen Gebelik Testi

Laviniiaaa

Lâ Tahzen..
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.541
1.336
133
Kızlar geçen ay tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. İkinci adetim 9 gün gecikti. 3 gündürde kahverengi kırmızı lekelenmem var. Gebelik testi yaptım 10 dakikada böyle çıktı ama ikinci çizgi kesik kesik ve ince. Daha önce 3 kez hamile kaldığımda pozitiflere pek benzemiyor. Ve çok kez yalancı pozitif gördüğüm için emin olamıyorum. Umutlanmak istemiyorum. Bu marka test kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
IMG_20240111_162404.webp

Kızlar geçen ay tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. İkinci adetim 9 gün gecikti. 3 gündürde kahverengi kırmızı lekelenmem var. Gebelik testi yaptım 10 dakikada böyle çıktı ama ikinci çizgi kesik kesik ve ince. Daha önce 3 kez hamile kaldığımda pozitiflere pek benzemiyor. Ve çok kez yalancı pozitif gördüğüm için emin olamıyorum. Umutlanmak istemiyorum. Bu marka test kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?Eki Görüntüle 3367996
Bu test konusunda bi bilgim yok ama ikinci çizgi kırmızı ve belirgin duruyor pozitif olma ihtimali çok yüksek gibi geldi. Başka bi test alıp tekrar yapın bence netleşmiş olur

Pozitif gözüküyor en iyisi yarın bi kan verin lekelenme de varmış kan verip takip önemli

Güncelleme yapayım. Bugün aynı marka testi sabah tekrarladım negatif çıktı. Bir kez daha bu testlere güven olmayacağını öğrenmiş oldum.

Back
X