- 2 Ekim 2012
- 115
- 55
- 98
- Konu Sahibi SEBEBIMUMUDUM
-
Ben ilk ay tam tutturamadım gününü. Adetime 1-2 gün kala 2. cizgi silikti, zaten sonra adet oldum. Ama 2. Ay tam gününü yakaladım. Ve adetime 2hafta kalmasına rağmen 2.cizgi çok belirgindi. Sonra aynı markanın gebelik testini kullandım o da pozitif çıktı. Şimdi 20. haftamdayım. Ben çok memnun kaldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kızlar ben de labaquick'in erken gebelik testini kullandım ama beni yanılttı. DPO 9 da yapmıştım, belli belirsiz bir silik çizgi çıkmıştı, ancak ışığa tuttuğumda görebiliyordum ama silik de olsa vardı. Bir gün sonra da fotoğrafta yüklediğim hale geldi. İşte umutlandım bir an ama pazartesi adet olacağım biliyorum. Adetime 2 gün kaldı ve bu sabah yaptığım iki farklı marka test negatif çıktı. Ateşimde de hafif bir düşme oldu bu sabah. Bu testlerdeki silik çizgiler yüzünden çok üzüldüm bu ay. Neden bu şekilde çıktığına da anlam veremiyorum açıkçası. Çok düşük bir ihtimal adet olmazsam, size burdan yazarım ama benim şu an gördüğüm bu testin beni yanıltıp boşuna ümitlendirdiği
Ben ilk ay tam tutturamadım gününü. Adetime 1-2 gün kala 2. cizgi silikti, zaten sonra adet oldum. Ama 2. Ay tam gününü yakaladım. Ve adetime 2hafta kalmasına rağmen 2.cizgi çok belirgindi. Sonra aynı markanın gebelik testini kullandım o da pozitif çıktı. Şimdi 20. haftamdayım. Ben çok memnun kaldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Ben ilk ay tam tutturamadım gününü. Adetime 1-2 gün kala 2. cizgi silikti, zaten sonra adet oldum. Ama 2. Ay tam gününü yakaladım. Ve adetime 2hafta kalmasına rağmen 2.cizgi çok belirgindi. Sonra aynı markanın gebelik testini kullandım o da pozitif çıktı. Şimdi 20. haftamdayım. Ben çok memnun kaldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Şöyle, benim adetime daha yaklaşık iki hafta vardı. Tabi hamile kalmayı çok istiyordum. O yüzden ilk olarak ovul testi kullandım, başka bir forumda ovul testlerinin de hamileliği belirttiğini okumuştum. İki cizgi çıkınca hemen ardından gebelik testini uyguladım. O da pozitif çıktı. Hatta sağlık ocağında inanmadılar, yeni hamile değilsin üstüne görmüşsün dediler. Ama kan testi daha bir kaç haftalık hamile olduğumu gösterdi. Bu bünyeden bünyeye de değişebilir sanırım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla darısı en kısa sürede sizin başınıza.Bende erken gebelik testi yanıltıcı çizgi gösterdi, bazen olabiliyor sanırım, artık daha net çizgi görmedikçe inanmayacağım.
Madamme- İpek sizin ilk ayınızda adete iki gün kala silik çıkmıştı gebelik testi? Yoksa ovulasyon testi mi yapmıştınız orasını tam anlayamadım. Siz hamile olduğunuz ay kaç ne zaman gebelik testini yapıp pozitif sonuç aldınız acaba? Bu arada sağlıklı, rahat ve mutlu bir hamilelik geçirmenizi dilerim bu arada
Yaklaşık 9gün sonra. Ben normal gebelik testi kullanmıştım sanırım.Kast ettiğim gebeliğinizde yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif sonuç gösterdiği? Bir de siz erken gebelik olan mı yoksa normal olanını mı kullanmıştınız?
Çok haklısınız. Şimdi adet takvimime baktım. Orda çünki herşeyi işaretlemiştim. Adetime tam 1hafta kala öğrenmişim. Yanlış söylemişim. Kusura bakmayın.Hımmm ilginç olmuş gerçekten,çünkü adetten iki hafta öncesi tam ovulasyon zamanına denk geliyor. Gebelik testinin ovulasyon zamanı pozitif göstermesi, üstüne görmeyi işaret edebilir, öte yandan ters mantıklı adete yakın yapılan testlerde gebelik varsa bazen lh da yüksek çıkabiliyormuş. Ben de bu ay 14. gün çift çizgiyi yakaladım. Dediğim gibi ovulasyon testlerinden memnunum. Ama gebelik testini bir daha alır mıyım bilmem. Türkiye'de genel olarak gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor sonucuna vardım. Biraz araştırdım epey mağdur var bu şekilde farklı markalar da dahil. En güzeli kan vermek.
Aslında sabredip adet gününü beklemek en doğrusu da sabredemiyoruz işte, günler geçmek bilmiyorÇok teşekkür ederim, inşallah bekleyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?