laboquick erken gebelik testi güvenilir mi??

SEBEBIMUMUDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
115
55
98
laboquick gebelik testi güvenilir mi acaba arkadaşlar aranızda bilen kullanan varmı alsam sağlıklı sonuç verirmi acaba?

Kesinlikle güvenilir değil. Yakın arkadaşım akşam baktı negatif çıktı (tüp bebek yapılmıştı) ertesi gün kan tahlili vardı onda pozitif çıktı. Ben de 2 gün arayla 4 tane laboquick yaptım negatif çıktı ardından (aynı gün) eczaneden 20 liraya aldığım testte pozitif çıktı. Tavsiyem erken gebelik testi adı ile geçen iyi testlerden reglinize 3-4 gün kala bakmanız. Öncesinden bakarsanız yanılma payı herzaman var maalesef. Productor u öneririm.

Ya ben de netten 20 tane aldım toplu olarak yorumları okuyunca moralim bozuldu çok para vermedim 20 tanesi 22 tl ye geldi normalde öğrenmek için 4-5 tane alıyorum yine aynı parayı ödüyorum zaten ama yorumlar kötü sanırım dün clear diye bi marka kalmıştı geçen aydan onu denedim hafif silik çıktı çok heyecanlandım bugüntestler ulaştı elime labouick yaptım, kesin ve net tek çizgi adetime 3 gün var daha ama strip denilen testin de almıştım erken test fiye geçiyor en iyisi 5-6 gün beklemek sanırım

bende kullandım gebelik testini hatta yorumları okuyunca bana da mı aynı olcak dedim ama çok şükür sonuç doğru çıktı hamileyim

Ben de adet gunume iki gun kala labquick ile hamile oldugumu ogrendim.ama bir gece onceki cizgi cok silik cikmisti .yani bu testler adete yakin zamanda ise yariyor bence. Ama sonuc olarak labquick e guvenebilirsin bence.ben gitti gidiyordan cok uygun fiyata almistim.tavsiye ederim.hayirlisi olsun

Ben adetime 1hafta kala öğrendim hamileliğimi. Bence test güvenilir. Hatta ovulation testini de kulladım ve hamile kaldım

Kızlar ben de labaquick'in erken gebelik testini kullandım ama beni yanılttı. DPO 9 da yapmıştım, belli belirsiz bir silik çizgi çıkmıştı, ancak ışığa tuttuğumda görebiliyordum ama silik de olsa vardı. Bir gün sonra da fotoğrafta yüklediğim hale geldi. İşte umutlandım bir an ama pazartesi adet olacağım biliyorum. Adetime 2 gün kaldı ve bu sabah yaptığım iki farklı marka test negatif çıktı. Ateşimde de hafif bir düşme oldu bu sabah. Bu testlerdeki silik çizgiler yüzünden çok üzüldüm bu ay. Neden bu şekilde çıktığına da anlam veremiyorum açıkçası. Çok düşük bir ihtimal adet olmazsam, size burdan yazarım ama benim şu an gördüğüm bu testin beni yanıltıp boşuna ümitlendirdiği :110:

Eklentiler

• 20170217_144658.webp
    20170217_144658.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 2.863
  • 20170217_144643.webp
    20170217_144643.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 2.314
Kızlar ben de labaquick'in erken gebelik testini kullandım ama beni yanılttı. DPO 9 da yapmıştım, belli belirsiz bir silik çizgi çıkmıştı, ancak ışığa tuttuğumda görebiliyordum ama silik de olsa vardı. Bir gün sonra da fotoğrafta yüklediğim hale geldi. İşte umutlandım bir an ama pazartesi adet olacağım biliyorum. Adetime 2 gün kaldı ve bu sabah yaptığım iki farklı marka test negatif çıktı. Ateşimde de hafif bir düşme oldu bu sabah. Bu testlerdeki silik çizgiler yüzünden çok üzüldüm bu ay. Neden bu şekilde çıktığına da anlam veremiyorum açıkçası. Çok düşük bir ihtimal adet olmazsam, size burdan yazarım ama benim şu an gördüğüm bu testin beni yanıltıp boşuna ümitlendirdiği :110:
Ben ilk ay tam tutturamadım gününü. Adetime 1-2 gün kala 2. cizgi silikti, zaten sonra adet oldum. Ama 2. Ay tam gününü yakaladım. Ve adetime 2hafta kalmasına rağmen 2.cizgi çok belirgindi. Sonra aynı markanın gebelik testini kullandım o da pozitif çıktı. Şimdi 20. haftamdayım. Ben çok memnun kaldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ben ilk ay tam tutturamadım gününü. Adetime 1-2 gün kala 2. cizgi silikti, zaten sonra adet oldum. Ama 2. Ay tam gününü yakaladım. Ve adetime 2hafta kalmasına rağmen 2.cizgi çok belirgindi. Sonra aynı markanın gebelik testini kullandım o da pozitif çıktı. Şimdi 20. haftamdayım. Ben çok memnun kaldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bende erken gebelik testi yanıltıcı çizgi gösterdi, bazen olabiliyor sanırım, artık daha net çizgi görmedikçe inanmayacağım.

Madamme- İpek sizin ilk ayınızda adete iki gün kala silik çıkmıştı gebelik testi? Yoksa ovulasyon testi mi yapmıştınız orasını tam anlayamadım. Siz hamile olduğunuz ay kaç ne zaman gebelik testini yapıp pozitif sonuç aldınız acaba? Bu arada sağlıklı, rahat ve mutlu bir hamilelik geçirmenizi dilerim bu arada :anneadayı:

Kast ettiğim gebeliğinizde yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif sonuç gösterdiği? Bir de siz erken gebelik olan mı yoksa normal olanını mı kullanmıştınız?

Bende erken gebelik testi yanıltıcı çizgi gösterdi, bazen olabiliyor sanırım, artık daha net çizgi görmedikçe inanmayacağım.

Madamme- İpek sizin ilk ayınızda adete iki gün kala silik çıkmıştı gebelik testi? Yoksa ovulasyon testi mi yapmıştınız orasını tam anlayamadım. Siz hamile olduğunuz ay kaç ne zaman gebelik testini yapıp pozitif sonuç aldınız acaba? Bu arada sağlıklı, rahat ve mutlu bir hamilelik geçirmenizi dilerim bu arada :anneadayı:
Şöyle, benim adetime daha yaklaşık iki hafta vardı. Tabi hamile kalmayı çok istiyordum. O yüzden ilk olarak ovul testi kullandım, başka bir forumda ovul testlerinin de hamileliği belirttiğini okumuştum. İki cizgi çıkınca hemen ardından gebelik testini uyguladım. O da pozitif çıktı. Hatta sağlık ocağında inanmadılar, yeni hamile değilsin üstüne görmüşsün dediler. Ama kan testi daha bir kaç haftalık hamile olduğumu gösterdi. Bu bünyeden bünyeye de değişebilir sanırım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla darısı en kısa sürede sizin başınıza.

Hımmm ilginç olmuş gerçekten,çünkü adetten iki hafta öncesi tam ovulasyon zamanına denk geliyor. Gebelik testinin ovulasyon zamanı pozitif göstermesi, üstüne görmeyi işaret edebilir, öte yandan ters mantıklı adete yakın yapılan testlerde gebelik varsa bazen lh da yüksek çıkabiliyormuş. Ben de bu ay 14. gün çift çizgiyi yakaladım. Dediğim gibi ovulasyon testlerinden memnunum. Ama gebelik testini bir daha alır mıyım bilmem. Türkiye'de genel olarak gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor sonucuna vardım. Biraz araştırdım epey mağdur var bu şekilde farklı markalar da dahil. En güzeli kan vermek.

Aslında sabredip adet gününü beklemek en doğrusu da sabredemiyoruz işte, günler geçmek bilmiyor :işsiz: Çok teşekkür ederim, inşallah bekleyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşur:anne:

Hımmm ilginç olmuş gerçekten,çünkü adetten iki hafta öncesi tam ovulasyon zamanına denk geliyor. Gebelik testinin ovulasyon zamanı pozitif göstermesi, üstüne görmeyi işaret edebilir, öte yandan ters mantıklı adete yakın yapılan testlerde gebelik varsa bazen lh da yüksek çıkabiliyormuş. Ben de bu ay 14. gün çift çizgiyi yakaladım. Dediğim gibi ovulasyon testlerinden memnunum. Ama gebelik testini bir daha alır mıyım bilmem. Türkiye'de genel olarak gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor sonucuna vardım. Biraz araştırdım epey mağdur var bu şekilde farklı markalar da dahil. En güzeli kan vermek.

Aslında sabredip adet gününü beklemek en doğrusu da sabredemiyoruz işte, günler geçmek bilmiyor :işsiz: Çok teşekkür ederim, inşallah bekleyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşur:anne:
Çok haklısınız. Şimdi adet takvimime baktım. Orda çünki herşeyi işaretlemiştim. Adetime tam 1hafta kala öğrenmişim. Yanlış söylemişim. Kusura bakmayın.

Back
X