Laboquick Gebelik Testi Silik Çizgi

İğneyi düşürme sürecini hızlandırmak ve dış gebelik riskini ortadan kaldırmak için kullanıyorlarmış
Merhabalar öncelikle cok geçmiş olsun benzer bi süreç yaşadım bir yıl önce beta değerim istenildiği şekilde yükselmedi önce dış gebelik denildi 2 güne bir kan verdim yükselme hep devam etti tüpte herhangi bişey göremediler en son 940 olmuştu beta kese göründü bu süreçte bir kaç doktor değiştirdim fakat sonrasında kanama başladı beta düşüşe geçti ve malesef kürtaj oldum beta sıfırlandığı icin iğneye gerek görmediler diyeceğim hiç korkmayın gebe kalabiliyorsunuz öyle düşünün ve değeriniz daha çok küçük sıkıntısız biter gider inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar yardımcı olun lütfen regle 4 gün varken yapılan awox testler. Ikinci çizgi görüyorum sizde goruyormusunuz

Eklentiler

• 1000100681.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 152
Regl gününüz ne zamandı

Çok mutlu oldum sizin adınıza çok güzel bir haber rabbim bizlerede nasip etsin inşallah canım sağlıkla kucağına al Allah’ın izniyle

Kızlar merhaba, benim testler de silik çıktı burada yazılanları görünce heyecanlandım pozitif mi sizce? Reglim 2 gün gecikti. İlk testi dün yaptım yaptıktan birkaç saat sonra hafif silik çizgi gördüm. bu sabah ikinci testi yaptım 2-3 dk içinde silik çıktı

Eklentiler

• IMG_8126.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 26
Laboquick markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…