• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick gebelik testi??

Önceki gibi net çıkmadı fotolarda belli olmuyor ama ben gölgelik görüyorum kafam karıştı iyice 😅 en iyisi ilk idrarla yapmak

Benim adet belirtim hep şiddetli göğüs ağrısıdır oradan anlarım. Ama bu ay hiç yok. Kafam çok karışık
Benimde geçen ay göğüs ağrısı çok olmuştu bu ay hiç yok sadece kasıklarım ağrıyor

Kızlar fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama çektim bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_0321.webp
    IMG_0321.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 198
Yap kız ne kaybedeceksin ama idrarı fazla damlatma bu marka testler ovülasyon testinde bile 2 damla damlatın yazıyor üzerinde 3 damla damlat baktın ilerliyor elleme
Foto attım çok belli değil ama bakar mısınız

Ya adet günümün geçmesini bekleyecektim aslında ama sizi görünce gaza geldim sanırım 😂 ama benim yoktur ya pcosluyum çünkü nerdeee öyle kolay hamilelik bize
Orası hiç belli olmaz burda okuyorum herşey Allahtan

Hayal meyal görüyorum sanki ya da çok istediğimizden beynim oyun oynuyor 😂 fotoğraflarda maalesef pek belli olmuyor ya sen daha iyi görürsün çıplak gözle
Evet ben çıplak gözle gördüğüm gibi çıkmıyor maalesef fotoda

Çok mu takıyoruz ya saat kaç olmuş benim gözüm testte 😅 Allahım bu süreçleri yaşayan hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻

Back
X