Laboquick gebelik testi

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
959
132
18
25
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla en güvenilir test bu ve ben bu testi kullanıyorum hiçbir zaman yan yanını görmedim üçüncü denemem hamile olduğumu düşünmüyordum ama yine de içime bir kuşku düştü burada ve test yapmak istedim ağzıma dört gün kaldı sabah ilk idrarla yapmama rağmen negatif sonuç aldım ve gerçekten artık çok üzülüyorum bu üç ay oldu ve hala hamile değilim çok fazla belirtimde yok zaten

Eklentiler

• IMG_7643.webp
    IMG_7643.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59
Benim 10.ayım yine hamile değilim. Bir şekilde gelecek üzülme. Bütün tahlillerini yaptır. Eşin de yaptırsın.

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla en güvenilir test bu ve ben bu testi kullanıyorum hiçbir zaman yan yanını görmedim üçüncü denemem hamile olduğumu düşünmüyordum ama yine de içime bir kuşku düştü burada ve test yapmak istedim ağzıma dört gün kaldı sabah ilk idrarla yapmama rağmen negatif sonuç aldım ve gerçekten artık çok üzülüyorum bu üç ay oldu ve hala hamile değilim çok fazla belirtimde yok zaten
Canimm geçen ay 25 inde negatif 27 sinde silik gördüm bu testte ve 28 inde 138 beta ile öğrendim regle 2 gün kal sabret umarım gönlünce olur

Canım umutlanfırmak gibi olmasin ama bence silik cizgi var yanlış görmüyorsam bence sen tam regl gununde olmazxan bir daha test yap

Back
X