laboquick marka erken gebelik testi kullananlanlar...

bu test bende pozitif çıktı silikti ama çok rahat gördük pembe çizgiyi ama adet oldum
ihtimal şu kimyasal gebelik olabilir çünkü adettne sonra test negaif çıktı

diğer bi ihtimal her ya adete yakın azda olsa hcg yükselir gebe kalmaya hazırlandığı için
erken gebelik testiyse bu test çok az bi yükselmede silik çıkablilr
ama tavsiye etmiyorum beni çok üzdü

kzlar laboquick strip testte ince kırmızı bir çizgi var kalemle çizilmiş gibi bu nedir? kullanılmamıs yani çizgi kendiliğinde mevcut

elimde bu testten var ilişkiden 5-7 gün sonra belli eder diyorr.pazar yumurtladım(ovulasyon testi kullandım) hangi gün yapsam çıkarr bir de doğru sonuç veriyormuu?

Merhaba bende bu marka ovu . Testi kullaniyorum 2 tane de strip tarzi erken gebelik testi var. Benimde adetime 8 gun fln var. Yapsammi yapmasammi arada kaldim
Sen kullandinmi cnm sonuc ne ve bu strip nasil kullaniliyor

Merhaba bende bu marka ovu . Testi kullaniyorum 2 tane de strip tarzi erken gebelik testi var. Benimde adetime 8 gun fln var. Yapsammi yapmasammi arada kaldim
Sen kullandinmi cnm sonuc ne ve bu strip nasil kullaniliyor

nerden alacaz netten adres verin spariş için..bende kullanmak istiyom..

laboquick in normal gebelik testini yaptım adetim bir gün gecikti. acele ettim galiba. sonuç olumsuz sizce sonuç doğru mudur yoksa daha bekleyip bir daha yapayım mı? erken gebelik testi değil benim ki gerçi 5 tl bir şey.

Nefret ediyorum dersem yeridir bu markadan...
Hevesle bekleyen biri için çift çizgiyi görmek nasıl bir mutluluk biliyorsunuz...
Çift çizgiyi gördüm, gece yarısı kan için hastaneye gittik heyecanla ve negatif çıktı..
Sonrasında araştırdım internette, bu marka ile o kadar çok yanlış sonuç gören olmuş ki, asla önermiyorum.
Ovulasyon kiti almıştım, toplu alımda hediye olarak koymuşlar erken gebelik testini.

Merhaba çok erken dönemde bu testten sonuç alan var mı galiba 5-7 gün arasında sonuç verir diyor bu kadar kısasürede deneyen oldu mu acaba

Back
X