- 23 Haziran 2024
- 3.333
- 1.137
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence awox erken gebelik testiKızlar yumurtlamadan sonra 13.-14. günler hangi Gebelik testini yapsam daha net olur? Laboquick kaset testi mi yoksa Awox erken gebelik testini mi? Adetime 5 gün falan kalmış olacak..
Yumurtlamadan 11 gün sonra laboquick ile silik görenler olmuş aslında öyle olunca kafam karışıyor ben 11.gun yaptım bişey çıkmadı.Bence awox erken gebelik testi
Geç döllenme de olabilir canımYumurtlamadan 11 gün sonra laboquick ile silik görenler olmuş aslında öyle olunca kafam karışıyor ben 11.gun yaptım bişey çıkmadı.
Yarın ya da diğer gün test yaparım çıkmazsa zaten yoktur hayırlısı bakalım. Yanıtların için çok teşekkür ederim canımGeç döllenme de olabilir canım
Rica ederim inşallah Umut ettiğinle karşılaşırsın yarınYarın ya da diğer gün test yaparım çıkmazsa zaten yoktur hayırlısı bakalım. Yanıtların için çok teşekkür ederim canım![]()
Yumurtlamadan sonraki 14 gün zaten adet gününüz olurKızlar yumurtlamadan sonra 13.-14. günler hangi Gebelik testini yapsam daha net olur? Laboquick kaset testi mi yoksa Awox erken gebelik testini mi? Adetime 5 gün falan kalmış olacak..
Laboquick yap bence ayyy cansın inşallah hamilesindir ya geçen kimyasaldan hatırlıyorum rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah çok yorucu bı yol bende aynı yoldan geçiyorum 2.dusugu yaptım artık bizde güzel haberler alalım inşallahKızlar yumurtlamadan sonra 13.-14. günler hangi Gebelik testini yapsam daha net olur? Laboquick kaset testi mi yoksa Awox erken gebelik testini mi? Adetime 5 gün falan kalmış olacak..
Hamilelerin duası kabul olur derler rica etsem duanda beni de unutmasan olur muLaboquickhamileliğimi onla öğrendim hemde daha çooookkkk erkendi
Benim 14 gün sonra adetim gelmiyor maalesef 32 günde bir regl oluyorum bat Ağustos 1.. en az 16.gunu bulur.. awox da yaptım laboquick de ama laboquick de bişey çıkmadı awox da gölge gibi zorla gözüken bir silik var sonradan farkettim kuruma çizgisi sanırımYumurtlamadan sonraki 14 gün zaten adet gününüz olur
O yüzden eğer gebelik varsa her testte çıkar
Yeter ki sağlıklı bir pozitif olsun![]()
Benimde laboquick boş Awox da silik bir çizgi var kurumadir diye düşünüyorum ilk sürede farketmedim yoktucanım benim yumurtlamadan sonra 13. günde testlerim negatifti 16. günde öğrendim. Labo ve awox yaptım incecik silik çizgi çıkardı bana
Teşekkür ederim awox kuruma çizgisi çıkartıyor mu laboquick de bişey çıkmadı ama awoxda var incecik zor gözüküyorRica ederim inşallah Umut ettiğinle karşılaşırsın yarın![]()
Evet bende hatırladım canım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin skma canını bizde yazarız buraya hamileymişimm diyeLaboquick yap bence ayyy cansın inşallah hamilesindir ya geçen kimyasaldan hatırlıyorum rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah çok yorucu bı yol bende aynı yoldan geçiyorum 2.dusugu yaptım artık bizde güzel haberler alalım inşallah![]()
Rabbim inşallah sanada nasip etsinHamilelerin duası kabul olur derler rica etsem duanda beni de unutmasan olur mu![]()
Kuruma da olabilir sabah ilk idrarınızla yapın hiç dökmeyin hatta elinizde fazla test varsa ikinciye yapın kesinleştirmek içinBenim 14 gün sonra adetim gelmiyor maalesef 32 günde bir regl oluyorum bat Ağustos 1.. en az 16.gunu bulur.. awox da yaptım laboquick de ama laboquick de bişey çıkmadı awox da gölge gibi zorla gözüken bir silik var sonradan farkettim kuruma çizgisi sanırım
Belirtiniz olmuşmuydu hiçcanım benim yumurtlamadan sonra 13. günde testlerim negatifti 16. günde öğrendim. Labo ve awox yaptım incecik silik çizgi çıkardı bana