Laboquick mi? İnnovita mi?

cansin001

"Eline düşeni yap, Kalbine düşeni bekle."🧡🐣
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
3.730
1.245
53
Mrb kızlar
Ovulasyon testi almam diyodum ama yine bir iki aylık almayı planlıyorum sizce hangi marka?innovita da kullandım laboquick de.. ama laboquick'te pek anlayamamistim pik mi değil mi? Neden öyle olmuştu bilmiyorum sadece bir ay kullanmıştım. Sizler en çok hangisinden memnunsunuz?

İkisini de kullandım ama ben innovitayı daha çok beğeniyorum. Laboquick’in renklenmesi beni de şüpheye düşürmüştü

İkisini de kullandım ama ben innovitayı daha çok beğeniyorum. Laboquick’in renklenmesi beni de şüpheye düşürmüştü
O zaman yalnız değilmişim laboquick kullananda çok ama bir emin olamadım yeniden denesem mi dedim ama alınca yine aynı şeyi yaşarsam diye kararsız kaldim

İnnovita çok iyi canım net çıkıyor çizgiler hassas

O zaman yalnız değilmişim laboquick kullananda çok ama bir emin olamadım yeniden denesem mi dedim ama alınca yine aynı şeyi yaşarsam diye kararsız kaldim
İkisi de yumurtlamayı doğru gösteriyor, o yüzden innovitadan devam edin bence

İnnovita daha çok iyi sanki bende ona daha çok güvendim. İnnovita da yavaş yavaş koyulaştığını gördüm laboquick birden koyulaşıyor

İnnovita daha çok iyi sanki bende ona daha çok güvendim. İnnovita da yavaş yavaş koyulaştığını gördüm laboquick birden koyulaşıyor
Evet aynen öyle ama ben laboquick te tam bir pik göremedim bir kez kullanmıştım zaten acaba onda yumurtam çok büyümedi mi diye düşünmüştüm. Baksam ikiside koyuydu ama bir tık açık gibiydi cozememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…