İkisini de kullandım ama ben innovitayı daha çok beğeniyorum. Laboquick’in renklenmesi beni de şüpheye düşürmüştüMrb kızlar
Ovulasyon testi almam diyodum ama yine bir iki aylık almayı planlıyorum sizce hangi marka?innovita da kullandım laboquick de.. ama laboquick'te pek anlayamamistim pik mi değil mi? Neden öyle olmuştu bilmiyorum sadece bir ay kullanmıştım. Sizler en çok hangisinden memnunsunuz?
O zaman yalnız değilmişimİkisini de kullandım ama ben innovitayı daha çok beğeniyorum. Laboquick’in renklenmesi beni de şüpheye düşürmüştü
İnnovita çok iyi canım net çıkıyor çizgiler hassasMrb kızlar
Ovulasyon testi almam diyodum ama yine bir iki aylık almayı planlıyorum sizce hangi marka?innovita da kullandım laboquick de.. ama laboquick'te pek anlayamamistim pik mi değil mi? Neden öyle olmuştu bilmiyorum sadece bir ay kullanmıştım. Sizler en çok hangisinden memnunsunuz?
İkisi de yumurtlamayı doğru gösteriyor, o yüzden innovitadan devam edin benceO zaman yalnız değilmişimlaboquick kullananda çok ama bir emin olamadım yeniden denesem mi dedim ama alınca yine aynı şeyi yaşarsam diye kararsız kaldim
evet canım ya ondan yeniden alayım olmazsaİnnovita çok iyi canım net çıkıyor çizgiler hassas
Eminim ki ya ikisinide kullanan çok fazla. İnnovita alayım o zaman teşekkürlerİkisi de yumurtlamayı doğru gösteriyor, o yüzden innovitadan devam edin bence
Evet aynen öyle ama ben laboquick te tam bir pik göremedim bir kez kullanmıştım zaten acaba onda yumurtam çok büyümedi mi diye düşünmüştüm. Baksam ikiside koyuydu ama bir tık açık gibiydi cozememistimİnnovita daha çok iyi sanki bende ona daha çok güvendim. İnnovita da yavaş yavaş koyulaştığını gördüm laboquick birden koyulaşıyor
Evet innovitadan devamEvet aynen öyle ama ben laboquick te tam bir pik göremedim bir kez kullanmıştım zaten acaba onda yumurtam çok büyümedi mi diye düşünmüştüm. Baksam ikiside koyuydu ama bir tık açık gibiydi cozememistim
Tamam canım teşekkürlerEvet innovitadan devam
En iyisi canım ben bir gebenin günlüğü aldım pişman oldum innovita en güzelievet canım ya ondan yeniden alayım olmazsa
Neden ki o kadınınkilerde iyiydi ben üç ay kadar kullandım ondan daEn iyisi canım ben bir gebenin günlüğü aldım pişman oldum innovita en güzeli
Valla bilemedim çok silik çıkıyor inşallah yumurtlamayı kaçırmamışımdırNeden ki o kadınınkilerde iyiydi ben üç ay kadar kullandım ondan da
Duzenli yaptıysan kacirmamissindir canım yoksa onun testler de iyi memnun kalmistim sadece çok pahalı gelmeye başladı o yüzden almıyorum ondanValla bilemedim çok silik çıkıyor inşallah yumurtlamayı kaçırmamışımdır
Yapıyorum canım adet bitiminden başladım devam ediyorum birkaç güne pik görürüm galiba ama hayırlısıDuzenli yaptıysan kacirmamissindir canım yoksa onun testler de iyi memnun kalmistim sadece çok pahalı gelmeye başladı o yüzden almıyorum ondan
Görürsün canım acele etme. Güzel haberler olsun inşallahYapıyorum canım adet bitiminden başladım devam ediyorum birkaç güne pik görürüm galiba ama hayırlısı
İnşallah canımGörürsün canım acele etme. Güzel haberler olsun inşallah
Tamam çok teşekkür ederimikisi de iyidir ama innovita daha hassas ölçüm yapıyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?