Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemagden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
28
21
3
28
Kızlar merhaba. Ben bu markanın ovülasyon testini deniyorum. Normalde adetim düzenli 27 günde bir gelir. Bugün adetimin ilk gününden itibaren 13. Günüm. Normalde 14. Gün ovülasyon günün diye bir hesaplama yapılıyor. Sanki 14. Gün de yumurtlama olmayacakmış gibi görünüyor. Fotoğrafını paylaşıyorum kızlar herhangi bir yumurtlama durumu yok di mi? Bugün 9. Kez testi deniyorum. Adetim biter bitmez başladım. Bir de yumurtlamaya doğru ikinci çizginin rengi koyulaşmaya mı başlıyor? Benim hemen hemen hepsi aynı

Eklentiler

• IMG_20200930_141919_702.webp
    IMG_20200930_141919_702.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 468
Kızlar merhaba. Ben bu markanın ovülasyon testini deniyorum. Normalde adetim düzenli 27 günde bir gelir. Bugün adetimin ilk gününden itibaren 13. Günüm. Normalde 14. Gün ovülasyon günün diye bir hesaplama yapılıyor. Sanki 14. Gün de yumurtlama olmayacakmış gibi görünüyor. Fotoğrafını paylaşıyorum kızlar herhangi bir yumurtlama durumu yok di mi? Bugün 9. Kez testi deniyorum. Adetim biter bitmez başladım. Bir de yumurtlamaya doğru ikinci çizginin rengi koyulaşmaya mı başlıyor? Benim hemen hemen hepsi aynı
Bir den pik ola bilir canm bende kullandım bunu hemen pik olduğu olmuştu yapmaya devam et sıvı alımını kaç saat önce den bırakıyorsun

Benim pek bir bilgim yok sipariş verdim bugün gelecek bende kullanmaya başlıcam inşallah testi

Merhaba ben de labaquick kullanıyorum. 14. gün pik olacak diye bişey yok, herkesin hormonları aynı degik, vucutlarimiz standart değil, hele bir de pko varsa yumurtlama günü değişir. Ben de aynı sizin gibi 23ünde başladım, bugun adetin 15. Günü ama hala çok silik. Testten 1.5-2 saat önce sıvı alımını kesiyorum, bu önemli bi kriter.
Denediğim ilk ay 15. Gün diğer 2 ay 23-26. Günlerde pik oldu. Denemeye devam edin, stres yaparsanız daha da gecikir, pes etmeyin

Yalnız böyle hafif kasık ağrısı gibi bir şey var ve aynı zamanda şişkinlik var. Yumurtlama belirtisi olabilir mi

Selam! Ben bu markayı çok seviyorum. Her ay doğru sonuç gösteriyor bende. Git gide koyulaşabilir ama birden de pik olabilir. Ben mesela Temmuz ve Ağustos aylarında aniden pik gördüm. Tamamen vücudunla alakalı bir şey.

Ben de bu markayı kullanıp hamile kaldım. Yanıltmıyor hiç. Siz her gün bir tane yapın koyu oldugunu gördüğünüz gün akşamında bir tane daha yapın. Zaten genelde yumurtlama 2 gün sürer. Benim ilk ay 14. ve 15. Gün idi yumurtlamam geçen ay 17 ve 18. Yani bu degisebiliyor.

Kızlar bende yeni siapriş verdim sıvı alımı hakkında bilgim yok beni bilgilendirir misiniz lütfen ?

Merhaba ben de labaquick kullanıyorum. 14. gün pik olacak diye bişey yok, herkesin hormonları aynı degik, vucutlarimiz standart değil, hele bir de pko varsa yumurtlama günü değişir. Ben de aynı sizin gibi 23ünde başladım, bugun adetin 15. Günü ama hala çok silik. Testten 1.5-2 saat önce sıvı alımını kesiyorum, bu önemli bi kriter.
Denediğim ilk ay 15. Gün diğer 2 ay 23-26. Günlerde pik oldu. Denemeye devam edin, stres yaparsanız daha da gecikir, pes etmeyin

Ben de bu markayı kullanıp hamile kaldım. Yanıltmıyor hiç. Siz her gün bir tane yapın koyu oldugunu gördüğünüz gün akşamında bir tane daha yapın. Zaten genelde yumurtlama 2 gün sürer. Benim ilk ay 14. ve 15. Gün idi yumurtlamam geçen ay 17 ve 18. Yani bu degisebiliyor.
Bu testi kullanıp ne kadar zamanda hamile kaldınız 😊

Selam! Ben bu markayı çok seviyorum. Her ay doğru sonuç gösteriyor bende. Git gide koyulaşabilir ama birden de pik olabilir. Ben mesela Temmuz ve Ağustos aylarında aniden pik gördüm. Tamamen vücudunla alakalı bir şey.
Nasıl kullanıyorsun sıvı alımı detayı nedir bunun

Biz 2 senedir bebek istiyoruz. herhalde 5-6 aydan beri bu testi kullanıyorum,henüz hamile kalamadım -hiçbir problemimiz olmamasına rağmen-. Ben sıvı alımına pek dikkat etmiyorum açıkçası. İşten Öğlen eve geldiğimde zaten sıkışık oluyorum, o idrarla testi takip ediyorum ve çok net çıkarıyor. İlk idrarla yapılmaz bu test. Sabah 10 ile akşam 8 arasında yapmanız öneriliyor genelde. Geçen ay bendeki yumurtlamanın bir örneğini atayım size bu testle:

Eklentiler

• 3A04972C-5B60-4A04-9BA0-7EAB668D5E88.webp
    3A04972C-5B60-4A04-9BA0-7EAB668D5E88.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 305
haveaniceday haveaniceday merhaba. Sabah ilk idrarla yapılmaz. Bu test gebelik testinden farklı. Lh denen hormonu ölcüyor ve bu hormon da en fazla gündüz sabah 8 aksam 20 arasinda salgılanıyor. Ben çalışmıyorum, sabah cok erken kalkmam. Kahvaltı sonrasi çay su vs içtiğim son andan itibaren 2 saat sonra testi yapıyorum. Genelde saat 13-14 gibi ve hergun de aşağı yukarı ayni saatlerde yapmaniz öneriliyor.

Back
X