• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LABOQUİCK Ovülasyon Testi İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar merhaba,
Öncellikle Hamile kalmak için ovülasyon testi yapan arkadaşlar beni anlıcaktır. Laboquick testin içindeki prospektüste anlatılan şey; T çizgisinin C çizgisiyla aynı koyulukta veya daha koyu olması gerektiği yumurtlamaya işaretmiş. Ancak ekteki koydugum resimde benim T çizgisi C çizgisi kadar koyu değil. Ancak yine bir koyuluk var ama daha koyu olması gerektiği yazıyor. Biz 17.05 i gününü değerlendiremedik sonraki 2 gün arka arkaya değerlendirdik. Sizce işe yarar mı bu şekilde değerlendirip hamile kalan var mı ?
Merhaba,ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim,bende ovulasyon deniyorum,konunuzu görünce sorayım dedım

Merhaba,ne yaptınız sonuç ne oldu merak ettim,bende ovulasyon deniyorum,konunuzu görünce sorayım dedım
geçen ay olmadı malesef bu ayda ovülasyon testini bıraktım korunmasız ilişki devam edıyor ama hiç görevmiş gibi yapmıyorum kafamıza göre anı yaşıyoruz cocuk fikri silindi aklmzdan hayırlısı bakalm

geçen ay olmadı malesef bu ayda ovülasyon testini bıraktım korunmasız ilişki devam edıyor ama hiç görevmiş gibi yapmıyorum kafamıza göre anı yaşıyoruz cocuk fikri silindi aklmzdan hayırlısı bakalm
Beklemedik anlarda gelir süprizler dilerim sizinkide öyle olsun

Arkadaşlar merhaba ben bu testler hakkında soracağım ama kafam çok karıştı. Cuma ve cumartesi günü benim ovulasyon testim çok koyu idi hatta t çizgisi C çizgisinden daha koyu idi. Pazar günü ise t çizgisi silik çıktı. Ben de dün yumurta catladi diye rahatladım. Fakat bugün her ihtimale karşı tekrar test yaptım yine koyu çıktı... Ben bu işten bir şey anlamadım. Dün neden silikti bugün neden tekrar koyulaştı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu lütfen yardım edin? (Bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı)

Eklentiler

• Screenshot_20190819_122838.webp
    Screenshot_20190819_122838.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 968
Arkadaşlar merhaba ben bu testler hakkında soracağım ama kafam çok karıştı. Cuma ve cumartesi günü benim ovulasyon testim çok koyu idi hatta t çizgisi C çizgisinden daha koyu idi. Pazar günü ise t çizgisi silik çıktı. Ben de dün yumurta catladi diye rahatladım. Fakat bugün her ihtimale karşı tekrar test yaptım yine koyu çıktı... Ben bu işten bir şey anlamadım. Dün neden silikti bugün neden tekrar koyulaştı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu lütfen yardım edin? (Bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı)
Testleri en az 4 saatlik idrarla hiç birşey içmeden mi yapıyorsunuz yumurtanın henüz çatlamamış gibi duruyor bu testde sabah ikinci idrarla yapılması en sağlıklı sonucu veriyor silik testte buna dikkat etmediyseniz silik çıkmış olabilir

Testleri su icmeden yapıyorum ilk idrar ile yapmıyorum her gün aynı saatte olmasına dikkat ediyorum öğlen 12 13 arası yapıyorum

Bugünün testi bu arkadaşlar. Sizce çatlama olmuş mu?

Eklentiler

• 1566290051365735794337459136408.webp
    1566290051365735794337459136408.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 575
Aynı gibi iki çizgi de çok karışık Bi durum kaçıncı gününüz bugün normalde en çok 2 gün üstüste pozitif çıkar ama, sizde pko var mı eğer varsa bu testler yanıltabilir sizi

Evet Pko var fakat sizin dediğinizin aksine pkolu insanlar için bu testler daha mantıklı en azından Pko olmayanlar belirli bir döngü içindeler yumurtlama gününü hesap edebiliyorlar fakat pkolular ya erken ya geç döngüye girdikleri için bilemiyorlar. Bu yüzden bu testlere çaba sarf ediyoruz. Bu arada 4 gündür koyu çıkıyordu bu biraz silik gibi çıkmıştı

Evet Pko var fakat sizin dediğinizin aksine pkolu insanlar için bu testler daha mantıklı en azından Pko olmayanlar belirli bir döngü içindeler yumurtlama gününü hesap edebiliyorlar fakat pkolular ya erken ya geç döngüye girdikleri için bilemiyorlar. Bu yüzden bu testlere çaba sarf ediyoruz. Bu arada 4 gündür koyu çıkıyordu bu biraz silik gibi çıkmıştı
Doğrudur canım ben sadece burda bu testlerin paylaşım alanı var orda okumuştum pco lular da işe yaramıyor sürekli pozitif çıkıyor diye ondan sordum
O zaman değerlendirin bugünleri inşaAllah gebelik gerçekleşir en kısa zamanda sağlıkla

Merhaba arkadaslar. Bende bu marka testi kullaniyorum 3 aydir falan ilk ay yumurtlama cikmadi hep silik cikti test. Geçen ayda c cizgiside t cizgisi de silik gibi ama ayni cikti yumurtlama oluyormus yani ama o ay adet oldu tutmamis😞 bu ayda masallah baya ikiside koyu cikti.bekliyorum bakalim insallah adet olmam🤲 ama laboquick marka testler hic iyi degil diye duydum yanlis gosteriyormus galiba. Sizce nasil kullanip testte yumurtlama cikip hamile olan varmi yazarmisiniz lutfen. Bu arada 9 senedir bekliyorum🤲😞🤲

Arkadaşlar merhaba,
Öncellikle Hamile kalmak için ovülasyon testi yapan arkadaşlar beni anlıcaktır. Laboquick testin içindeki prospektüste anlatılan şey; T çizgisinin C çizgisiyla aynı koyulukta veya daha koyu olması gerektiği yumurtlamaya işaretmiş. Ancak ekteki koydugum resimde benim T çizgisi C çizgisi kadar koyu değil. Ancak yine bir koyuluk var ama daha koyu olması gerektiği yazıyor. Biz 17.05 i gününü değerlendiremedik sonraki 2 gün arka arkaya değerlendirdik. Sizce işe yarar mı bu şekilde değerlendirip hamile kalan var mı ?
Ben bu testle hamile kaldim.ama iki bucuk damla damlatmam gerekiyodu dogru sonuc icin

Arkadaslar dün cift cizgiydi bu gün t cizgisi cden daha koyu yumurtlamami yoksa hamilelikmi bazilari t cizgisi cden daha koyu cikarsa gebelik diyorlar dogrumu

Eklentiler

• IMG_20210619_152701.webp
    IMG_20210619_152701.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 534
Back
X