• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen memnun kaldın mı peki canım ? Laboquick 30 tanesini 22 liraya almıştım ben de memnunda kaldım
Kaldım canım içinde az var işte birkaç paket almaya kalksan 100 tl olur baya pahallı ama tek bir paket aldım ve yumurtlama günümü yakaladım☺️

Kaldım canım içinde az var işte birkaç paket almaya kalksan 100 tl olur baya pahallı ama tek bir paket aldım ve yumurtlama günümü yakaladım☺
Ya çok güzell , maşallah 🥰 peki ne zamandır istiyordunuz ? Bu ayda tutturamazsak bu testte alternatif olarak kalsın kenarda 🙈

Ya çok güzell , maşallah 🥰 peki ne zamandır istiyordunuz ? Bu ayda tutturamazsak bu testte alternatif olarak kalsın kenarda 🙈
2 seneye yakın canım hiç korunmadık evleneli hemen istiyorduk zaten, inşallah tutmuştur inşallah gerek kalmaz🤲🏻Ovu testi tavsiye ederim canım aklında bulunsun artı-med

2 seneye yakın canım hiç korunmadık evleneli hemen istiyorduk zaten, inşallah tutmuştur inşallah gerek kalmaz🤲🏻Ovu testi tavsiye ederim canım aklında bulunsun artı-med
çok sevindim canım , rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻 Yazdım bir kenara çok teşekkür ederim ☺️ Adetime 5 gün kaldı inşallah güzel haber alırım ☺️

Back
X