Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ynyn4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ynyn4

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhaba. Bu döngümde ovü testi yapmaya başladım. İlk başlarda belli belirsiz çizgi vardı, 2 gün önce çok koyulaştı dün sabah da koyu seyredip sonra silikleşti. Ben değerlendirdim ama pik mi emin olamadım. Laboquick kullanan varsa bir bakıp yorum yapabilir mi

Eklentiler

• IMG_1559.webp
    IMG_1559.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1558.webp
    IMG_1558.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1542.webp
    IMG_1542.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1546.webp
    IMG_1546.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba. Bu döngümde ovü testi yapmaya başladım. İlk başlarda belli belirsiz çizgi vardı, 2 gün önce çok koyulaştı dün sabah da koyu seyredip sonra silikleşti. Ben değerlendirdim ama pik mi emin olamadım. Laboquick kullanan varsa bir bakıp yorum yapabilir mi
En son foto pik gibi görünüyor bende bu marka kullanıyorum aynısı

En son foto pik gibi görünüyor bende bu marka kullanıyorum aynısı
21 indeki testte aynı gibi geldi bana ama tam da emin de olamadım aslında dün baya yumurtlama sancısı da yaşadım ve değerlendirdim de ama yine de emin olamadığım için kullanan diğer kişilerden de görüş almak istedim. Siz böyle gördüğünüzde gebelik oluştu mu

21 indeki testte aynı gibi geldi bana ama tam da emin de olamadım aslında dün baya yumurtlama sancısı da yaşadım ve değerlendirdim de ama yine de emin olamadığım için kullanan diğer kişilerden de görüş almak istedim. Siz böyle gördüğünüzde gebelik oluştu mu
Benim ilk gebeliğim olacak ikinci ayım reglime 5 gün kaldı açıkçası bir belirtim yok pik günlerini değerlendirdim , pazartesş de kan verdim negatif 🥹🥹

Kaçıncı günde pik gördünüz

Benim ilk gebeliğim olacak ikinci ayım reglime 5 gün kaldı açıkçası bir belirtim yok pik günlerini değerlendirdim , pazartesş de kan verdim negatif 🥹🥹
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görmek nasip olur hepimize🙏🏼

Back
X