laboquıck testlerım reglıykende pozıtıf cıkıyor

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
reglı olunca dra gıttım ama ıcımde bır suphe hazır elımde testler varken yapayım bıtsın dedım ne goreyım hep pozıtıf ınanamadım ustunemı goruyorum acaba dıye.sonra baska test yaptım negatıf nıcın boyle oldukı

kımyasal yasayıp reglımle beraber gıttı hamıle degılım suan

sızlerdede oylemı reglımın son gunu az once ıkı tane daha yaptım yıne pozıtıf baska testlede yaptım negatıf

O marka test bir kere bende de pozitif çıkarttı canım. Bende tabi çok heyecanlandım gittim hemen 2-3 farklı marka test aldım ama hepsi negatif verdi. Ama ben pozitife inanmak istediğim için kan tahlili yaptırdım sonuç 0.100 yani negatif çıktı. Daha sonra araştırdım aynı markayı kullanıp yanlış negatif gören çok kişi olmuş. O günden beri asla o markayı kullanmıyorum. Eğer kimyasal olsa başka testlerde pozitif gösterirdi yani elindeki markaya güvenme derim ben.

bu testle ilgili burda okudugum kacıncı şikayet bilmiyorum demekki testlerde bir sorun var

kızlar bu marka test yüzünden çok ağladım
pozitifi görmüştüm yani ikinci çizgi silik bir şekilde görünüyordu
ama ham tahlilinde koca bir negatifi gördüm
ben bu markayı duyunca tüylerim ürperiyor

Al benden de o kadar canım. Adını duyunca bile sinirim bozuluyor. Pozitifi görünce ne kadar sevinmiştim anlatamam. Üstelik benim hormon sorunlarım var, doktorlar hemen tüp dediler ve o ay pozitifi gördüm. Sonra kan testi ile gelen üzüntüyü anlatamam. Ağlamaktan gözlerim şişmişti artık eşim dava açacağım demeye başlamıştı. Adını duyunca bile diken diken oluyorum

ben sıkayetımı msjımla fırmaya bıldırdım bu testler kıstıde belırlıyormus yanı kıstın varsa pozıtıf cıkıyormus bana hemen tekrar baska test yollucaklarını soyledıler.
Druma dedım kıst olanlardada pozıtıf cıkıyormus dedım okadar cok guldıkı anlatamam

bendede iki kez pozitif çıktı o test, ve kan testi negatif. bende o markaya kesinlikle güvenmiyorum artık, ayrıca ovulasyon testide almıştım aynı markanın, onlarada güvenim kalmadı, hepsini yapıp bitirdimki kullanıp kafam karışmasın

Bana da yeni test göndereceklerdi ama istemedim. Ben ne yapayım bozuk testi

kızlar demekki benim testlerimde yanışıyor..
bende üç tanemi ne yaptım hep silik cıkıyor..eğer hamiş olsaydım kesin bu zaman kadar koyulaşırdı...
neyse içimi rahatlattınız sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…