- 19 Kasım 2024
- 100
- 25
- 18
- 30
- Konu Sahibi hayallerim_gercekoldu
-
Benim beta 10-14 arasıyken silik çizgi görmüştümLaboquik testi çok övülüyor düşük betayı bile algılıyor diye deneyimi olanlar yazabilir mi en düşük kaç beta yakaladınız bu testle ben 19 görmüştüm ama kimyasal olmuştu
Evet malesef düşük betayı algılıyor ama kuruma çıkarıyor15 yukarısı diye biliyorum ama kuruma çıkarıyor bilgin olsun
Çok iyi ciddenBenim beta 10-14 arasıyken silik çizgi görmüştüm
Evet canım erken gebelik testi negatif çıkmıştı kaset test pozitifti. Ben laboquick ovulasyon testinden de gebelik testinden de memnunumÇok iyi cidden
Cidden çok hassas ben 19 u böyle görmüştümEvet canım erken gebelik testi negatif çıkmıştı kaset test pozitifti. Ben laboquick ovulasyon testinden de gebelik testinden de memnunum
Merhabalar kaç günlük gecikme de gördünüzBenim beta 10-14 arasıyken silik çizgi görmüştüm
Merhaba bu kaç günlük gecikmeCidden çok hassas ben 19 u böyle görmüştüm
Benim gecikme değilde reglime 4-5 gün vardı ameliyat olacaktım o şekilde öğrenmiştimMerhabalar kaç günlük gecikme de gördünüz
Erken gebelik testi mi normal kaset testi miBen adete 5 gün kala laboquick ile 19.7 beta ile öğrendim çok şükür. Normal de daha net. Yükleyince bozuluyor
Ya bende netten sipariş verdim yarın gelicek gecikmem de 1 hafta olduBenim gecikme değilde reglime 4-5 gün vardı ameliyat olacaktım o şekilde öğrenmiştim
Varsa çıkar canım inşallah istiyorsan vardırYa bende netten sipariş verdim yarın gelicek gecikmem de 1 hafta oldu
Normal kaset test. Erken gebelik olanı önermiyorlar.Erken gebelik testi mi normal kaset testi mi
Yaa iyi ki almamışım o zaman onuNormal kaset test. Erken gebelik olanı önermiyorlar.
İnşallah belirti de yokVarsa çıkar canım inşallah istiyorsan vardır
inşallahVarsa çıkar canım inşallah istiyorsan vardır
Gecikme değildi zaten 19 du daga yeni gecikmeden öğrenmiştimMerhaba bu kaç günlük gecikme
Benim 11.gun gecıkmem oldu negatif çıktıGecikme değildi zaten 19 du daga yeni gecikmeden öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?