• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquik kuruma çizgisi çıkarıyor mu

aydk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
905
291
18
30
laboquik kuruma çizgisi çıkarıyor mu? Testi yaptım baktım negatif bıraktım köşeye. Aradan bir saat geçti silik çizgi var. Kuruma çizgisine denk geldiniz mi ? Kaset testi bu arada ama 20 hcg üstünü ölçüyor dedikleri için almıştım

laboquik kuruma çizgisi çıkarıyor mu? Testi yaptım baktım negatif bıraktım köşeye. Aradan bir saat geçti silik çizgi var. Kuruma çizgisine denk geldiniz mi ? Kaset testi bu arada ama 20 hcg üstünü ölçüyor dedikleri için almıştım
Merhabalar canım testi atabilir misin nasıl bir çizgi bakalım inşallah bebeğin seninledir🙏🏻❤️

Eklentiler

• IMG_0984.webp
    IMG_0984.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_0983.webp
    IMG_0983.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 112
İki üç ay oldu galiba çok güvenilir dedikleri için bende almıştım attım kenara uyumuşum uyandım böyle silik bi çizgi çıktı koştur koştur kan verdim negatifti dedikleri doğru galiba ilk dakika çıkarsa çıkıyor yinede başka marka alın teyit edin yada bekleyin adet gününüz geçsin

Bu marka kuruma çizgisi vermiyor dediler de yinede o yüzden sormak istedim bende
Her marka verebilir güvenilir olmasıyla ilgili değil bu , testler ilk 10 dakika içinde pozitifse pozitiftir . Aksi takdirde her test kuruma çizgisi verebiliyor benim başıma o kadar çok geldi ki 😔 Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla da hamile olanların testleri hep anında pozitif oluyor . Rabbim bizlere de nasip etsin o kadar çok istiyoruz ki atamıyoruz bile testleri

Anladım ben ilk gebelikte de sonradan görmüştüm çİZgiyi ama tekrar edeyim en iyisi bakalım ne olacak

Aminnn bu şekilde 🥲
Canım adet günün ne zamandı? Gecikme oldu mu belki de erken yapmışsındır🫠 ben hiç kuruma çizgisi görmemiştim bu markanın çoklu testini almıştım inşallah vardır bizi de haberdar et🥰😍

Bende internetten 10lu aldım. Çatlamanın 11.günü. Adete tahminimce 2 gün var en geç

Back
X