Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım testi atabilir misin nasıl bir çizgi bakalım inşallah bebeğin seninledirlaboquik kuruma çizgisi çıkarıyor mu? Testi yaptım baktım negatif bıraktım köşeye. Aradan bir saat geçti silik çizgi var. Kuruma çizgisine denk geldiniz mi ? Kaset testi bu arada ama 20 hcg üstünü ölçüyor dedikleri için almıştım
Bu şekildeTestini atar mısın canim
Aminnn bu şekildeMerhabalar canım testi atabilir misin nasıl bir çizgi bakalım inşallah bebeğin seninledir![]()
Balım test çizgisi renksiz kuruma çizgisine benziyor ama ihtimal her zaman var sabah ilk idrarla yeniden dene benceBu şekilde
Bu marka kuruma çizgisi vermiyor dediler de yinede o yüzden sormak istedim bendeBalım test çizgisi renksiz kuruma çizgisine benziyor ama ihtimal her zaman var sabah ilk idrarla yeniden dene bence![]()
İki üç ay oldu galiba çok güvenilir dedikleri için bende almıştım attım kenara uyumuşum uyandım böyle silik bi çizgi çıktı koştur koştur kan verdim negatifti dedikleri doğru galiba ilk dakika çıkarsa çıkıyor yinede başka marka alın teyit edin yada bekleyin adet gününüz geçsinlaboquik kuruma çizgisi çıkarıyor mu? Testi yaptım baktım negatif bıraktım köşeye. Aradan bir saat geçti silik çizgi var. Kuruma çizgisine denk geldiniz mi ? Kaset testi bu arada ama 20 hcg üstünü ölçüyor dedikleri için almıştım
Her marka verebilir güvenilir olmasıyla ilgili değil bu , testler ilk 10 dakika içinde pozitifse pozitiftir . Aksi takdirde her test kuruma çizgisi verebiliyor benim başıma o kadar çok geldi kiBu marka kuruma çizgisi vermiyor dediler de yinede o yüzden sormak istedim bende
Canım adet günün ne zamandı? Gecikme oldu mu belki de erken yapmışsındırAminnn bu şekilde![]()
Hayırlı olsun inşallah canım bende geçen ay aynı bu şekilde öğrendim tebrik ederimBu şekilde
Umarım vardır kuruma çizgisi değildirHayırlı olsun inşallah canım bende geçen ay aynı bu şekilde öğrendim tebrik ederim
Umarım vardır kuruma çizgisi değildir![]()
İnşallahhhhhKuruma çizgisi çıktığını duymadım bence hamilelik olabilir