labrador yawrumuza isim arıyoruz! !!!!

lingen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
6.767
10.573
248
kizlarrr
yarin labrador bebis aliyoruz koyu kahverengi ve dişi
güzel bir isim arıyoruz kendi cabalarimizla kontes ismini bulduk ama yine de sizlere de danismak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum:16:

kizlarrr
yarin labrador bebis aliyoruz koyu kahverengi ve dişi
güzel bir isim arıyoruz kendi cabalarimizla kontes ismini bulduk ama yine de sizlere de danismak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum:16:

Bilmiyorum arama yaptın mı nette.

Yapmadıysan eğer köpek isimleri diye yazıp aratabilirsin.

Son düzenleme:
Bilmiyorum arama yaptın mı nette.

Yapmadıysan eğer köpek isimleri diye yazıp aratabilirsin.
canım netten aradık birtek kontes hoşumuza gitti
bide dedim kkya sorayım illaki güzel fikirler olur diye açtım konuyu:16:

rengiyle biraz alakasız olacak ama karamel ya da whisky de güzel bence,ya da rengiyle uyumlu browni,muffin,coco olabilir.(kontes de güzel. iki tane dobermanımız vardı bir erkek bir dişi isimleri kont ve kontesti.)

rengiyle biraz alakasız olacak ama karamel ya da whisky de güzel bence,ya da rengiyle uyumlu browni,muffin,coco olabilir.(kontes de güzel. iki tane dobermanımız vardı bir erkek bir dişi isimleri kont ve kontesti.)
esim de diyo bu kontes olsun bide erkek alır kont koyarız diyo:52:

ben brownieyi de cok beğendim

Son düzenleme:
eşim muffini cok beğendi yeni öneriler gelmezse sanırım muffin olacak

kizlaaaarrrr iste bizim minik Emma:16:
evet adi emma oldu kizim öyle istedi

Eklentiler

• $IMG-20130908-WA0007.webp
    $IMG-20130908-WA0007.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 64
çok tatlııı,güle güle büyütün Emmacığı...ismi de güzelmiş, isim annesi olacağım diye de sevindiydim ama neyse ;P (tüm mesajlarını yeni okudum bu arada)

çok tatlııı,güle güle büyütün Emmacığı...ismi de güzelmiş, isim annesi olacağım diye de sevindiydim ama neyse ;P (tüm mesajlarını yeni okudum bu arada)
teşekkür ederim canım daha eve getiremedik anne sütü aldığı için iki hafta sonra gelecek biz de bebek odası hazirlar gibi esyalarini alip hazirliyoruz:27::27:
bi saat sonra da görmeye gitcez kızımın bi esyasini goturcez kokusuna alismasi için:16:

Back
X