elca kendme yeni bir ben lazım Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2011 348 10 68 Kayseri 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #1 merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir şey var aranızda herhangi bir hastanede beta hcg testi yaptırıp yanlış sonuç alan oldumu hiç. ölçüm yanlışlığından dolayı negatif sonuç alan aslında hamile olan var mı aranızda paylaşırsanız çok sevinirim...
merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir şey var aranızda herhangi bir hastanede beta hcg testi yaptırıp yanlış sonuç alan oldumu hiç. ölçüm yanlışlığından dolayı negatif sonuç alan aslında hamile olan var mı aranızda paylaşırsanız çok sevinirim...
elca kendme yeni bir ben lazım Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2011 348 10 68 Kayseri 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #2 arkadaşlar eğer aranızda boyle birileri varsa lütfen yorum yapabilir mi...
elca kendme yeni bir ben lazım Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2011 348 10 68 Kayseri 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #3 kimse yok mudur arkadaşlar (((
asyali2011 ......................... Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 1.520 13 88 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #4 kızıma ilk ultrasyondan keseye benzer bi oluşum var deişti kan tahlili sıfırdı yani yanlış çıkmıştı özel hastanelerde olabilir
kızıma ilk ultrasyondan keseye benzer bi oluşum var deişti kan tahlili sıfırdı yani yanlış çıkmıştı özel hastanelerde olabilir
elca kendme yeni bir ben lazım Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2011 348 10 68 Kayseri 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #5 asyali2011 .!.: kızıma ilk ultrasyondan keseye benzer bi oluşum var deişti kan tahlili sıfırdı yani yanlış çıkmıştı özel hastanelerde olabilir Genişletmek için tıkla... anladım arkadaşım teşekkür edrim bilgin için. peki ne zaman öğrendin doğruyu tekrar yani bi daha mı yaptırdın test
asyali2011 .!.: kızıma ilk ultrasyondan keseye benzer bi oluşum var deişti kan tahlili sıfırdı yani yanlış çıkmıştı özel hastanelerde olabilir Genişletmek için tıkla... anladım arkadaşım teşekkür edrim bilgin için. peki ne zaman öğrendin doğruyu tekrar yani bi daha mı yaptırdın test
asyali2011 ......................... Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 1.520 13 88 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #6 elca .!.: anladım arkadaşım teşekkür edrim bilgin için. peki ne zaman öğrendin doğruyu tekrar yani bi daha mı yaptırdın test Genişletmek için tıkla... iki üç gün sora devlat hastanesine gitmiştim ama emindim hamile olduğumdan 1000 çıkmıştı inşallah seninkide öyle bi yanılmadır
elca .!.: anladım arkadaşım teşekkür edrim bilgin için. peki ne zaman öğrendin doğruyu tekrar yani bi daha mı yaptırdın test Genişletmek için tıkla... iki üç gün sora devlat hastanesine gitmiştim ama emindim hamile olduğumdan 1000 çıkmıştı inşallah seninkide öyle bi yanılmadır
elca kendme yeni bir ben lazım Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2011 348 10 68 Kayseri 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #7 asyali2011 .!.: iki üç gün sora devlat hastanesine gitmiştim ama emindim hamile olduğumdan 1000 çıkmıştı inşallah seninkide öyle bi yanılmadır Genişletmek için tıkla... amiiiiinnnn inşallah ya bende emin gibiyim çünkü bugün adetime 3 gün var yaptırdım 0.3 çıktı ama içimden bi ses yanlış diyo
asyali2011 .!.: iki üç gün sora devlat hastanesine gitmiştim ama emindim hamile olduğumdan 1000 çıkmıştı inşallah seninkide öyle bi yanılmadır Genişletmek için tıkla... amiiiiinnnn inşallah ya bende emin gibiyim çünkü bugün adetime 3 gün var yaptırdım 0.3 çıktı ama içimden bi ses yanlış diyo
suz1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 363 4 66 Hatay 7 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #8 Ben değil fakat çok tanidigimin başına geldi..simdi sağlıklı cocuklari var.ha bide sakin adet sokturucu kullanma.
Ben değil fakat çok tanidigimin başına geldi..simdi sağlıklı cocuklari var.ha bide sakin adet sokturucu kullanma.
elca kendme yeni bir ben lazım Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2011 348 10 68 Kayseri 7 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elca #9 suz1 .!.: Ben değil fakat çok tanidigimin başına geldi..simdi sağlıklı cocuklari var.ha bide sakin adet sokturucu kullanma. Genişletmek için tıkla... teşekkür edrim arkadaşım kullanmam kesinlikle inşallah benimkide yanlış bi sonuçtur doğruyu öğrenirim bi kaç güne inşllah
suz1 .!.: Ben değil fakat çok tanidigimin başına geldi..simdi sağlıklı cocuklari var.ha bide sakin adet sokturucu kullanma. Genişletmek için tıkla... teşekkür edrim arkadaşım kullanmam kesinlikle inşallah benimkide yanlış bi sonuçtur doğruyu öğrenirim bi kaç güne inşllah