labratuvar yanılmış olabilir mi ?

elca

kendme yeni bir ben lazım
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
348
10
68
Kayseri
merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir şey var aranızda herhangi bir hastanede beta hcg testi yaptırıp yanlış sonuç alan oldumu hiç. ölçüm yanlışlığından dolayı negatif sonuç alan aslında hamile olan var mı aranızda paylaşırsanız çok sevinirim...

arkadaşlar eğer aranızda boyle birileri varsa lütfen yorum yapabilir mi...

kızıma ilk ultrasyondan keseye benzer bi oluşum var deişti kan tahlili sıfırdı yani yanlış çıkmıştı özel hastanelerde olabilir

kızıma ilk ultrasyondan keseye benzer bi oluşum var deişti kan tahlili sıfırdı yani yanlış çıkmıştı özel hastanelerde olabilir

anladım arkadaşım teşekkür edrim bilgin için. peki ne zaman öğrendin doğruyu tekrar yani bi daha mı yaptırdın test

anladım arkadaşım teşekkür edrim bilgin için. peki ne zaman öğrendin doğruyu tekrar yani bi daha mı yaptırdın test

iki üç gün sora devlat hastanesine gitmiştim ama emindim hamile olduğumdan 1000 çıkmıştı
inşallah seninkide öyle bi yanılmadır

iki üç gün sora devlat hastanesine gitmiştim ama emindim hamile olduğumdan 1000 çıkmıştı
inşallah seninkide öyle bi yanılmadır

amiiiiinnnn inşallah ya bende emin gibiyim çünkü bugün adetime 3 gün var yaptırdım 0.3 çıktı ama içimden bi ses yanlış diyo:34::34:

Ben değil fakat çok tanidigimin başına geldi..simdi sağlıklı cocuklari var.ha bide sakin adet sokturucu kullanma.

Ben değil fakat çok tanidigimin başına geldi..simdi sağlıklı cocuklari var.ha bide sakin adet sokturucu kullanma.
teşekkür edrim arkadaşım kullanmam kesinlikle inşallah benimkide yanlış bi sonuçtur doğruyu öğrenirim bi kaç güne inşllah

Back
X