Labuquick gebelik testim varmı sizce arkadaşlar

Mutluolmutlu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
202
166
23
Kızlar adete 4 gün var sizce varmı

IMG_20230411_223152.webp

Ya teşekkür ederim canım beş dakikada Pembe çizgi çıktı ama derinden heyacan yaptım yahhh🤦🏼‍♀️🤗🌼
☺️ bence sakin ol üzmek için demiyorum ama ben daha önce kötü tecrübe edindim test yanlış pozitif çıkardı muhtemelen klomen tedavisi görürken yada kimyasal oldu herhalde peşine adet olmuştum ama senin farklı duruyor bence adet günü olmazsan tekrarla♥️🙏🏼 banada dua. Et çoook uzun zamandır bekliyoruz🥹

☺️ bence sakin ol üzmek için demiyorum ama ben daha önce kötü tecrübe edindim test yanlış pozitif çıkardı muhtemelen klomen tedavisi görürken yada kimyasal oldu herhalde peşine adet olmuştum ama senin farklı duruyor bence adet günü olmazsan tekrarla♥️🙏🏼 banada dua. Et çoook uzun zamandır bekliyoruz🥹
Ay canım benim o kadar haklısın ki uzulsekmi sevinsek mi bilemiyor insan yaniliyor hele birde daha evvel kayiplarım olunca çok zor Allah'ım kimseyi darda koymasın isteyen herkese vakit saat gelince nasip etsin kurban olduğum icindede sana canım tez zamanda sende hamile kal ve sağlıkla kavuş yavruna insAllah ❤️

Ay canım benim o kadar haklısın ki uzulsekmi sevinsek mi bilemiyor insan yaniliyor hele birde daha evvel kayiplarım olunca çok zor Allah'ım kimseyi darda koymasın isteyen herkese vakit saat gelince nasip etsin kurban olduğum icindede sana canım tez zamanda sende hamile kal ve sağlıkla kavuş yavruna insAllah ❤️
Çok teşekkür ederim canım inşallah 🙏🏼🥹 Allah sesini duysun.. inşallah vardır bende merak ettim senin durumunu şimdi🙈 adet günü test yaparsan yaz olur mu 🙏🏼☘️

MasAllah size o zaman sizin kaç gün vardı aceba benim 4 gün var bu erkenide sabah yapmıştım labuquick olanida akşam yaptım Eki Görüntüle 3231817
Benim adetime 5 gün vardı
MasAllah size o zaman sizin kaç gün vardı aceba benim 4 gün var bu erkenide sabah yapmıştım labuquick olanida akşam yaptım Eki Görüntüle 3231817
benim adetime beş gün vardı yaptığımda sizinden daha koyu cıkmıstı hemen kan verdim. Sizin bunda da çizgi gözüküyor muhtemelen yeni gebelik bence yarın ilk iş kan verin

Kızlar merhaba. Benim testimde laboquick. Var mı sizce? Bata 3 gün var.

Eklentiler

• 20230412_100843.webp
    20230412_100843.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 20230412_100834.webp
    20230412_100834.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 48
Back
X