- 2 Ocak 2022
- 202
- 166
- 23
- Konu Sahibi Mutluolmutlu
Kızlar adete 4 gün var sizce varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya teşekkür ederim canım beş dakikada Pembe çizgi çıktı ama derinden heyacan yaptım yahhhSelam canım bence var ama çok erken daha :) adet günü tekrarla![]()
Ya teşekkür ederim canım beş dakikada Pembe çizgi çıktı ama derinden heyacan yaptım yahhh![]()
Ay canım benim o kadar haklısın ki uzulsekmi sevinsek mi bilemiyor insan yaniliyor hele birde daha evvel kayiplarım olunca çok zor Allah'ım kimseyi darda koymasın isteyen herkese vakit saat gelince nasip etsin kurban olduğum icindede sana canım tez zamanda sende hamile kal ve sağlıkla kavuş yavruna insAllahbence sakin ol üzmek için demiyorum ama ben daha önce kötü tecrübe edindim test yanlış pozitif çıkardı muhtemelen klomen tedavisi görürken yada kimyasal oldu herhalde peşine adet olmuştum ama senin farklı duruyor bence adet günü olmazsan tekrarla
banada dua. Et çoook uzun zamandır bekliyoruz
![]()
Çok teşekkür ederim canım inşallahAy canım benim o kadar haklısın ki uzulsekmi sevinsek mi bilemiyor insan yaniliyor hele birde daha evvel kayiplarım olunca çok zor Allah'ım kimseyi darda koymasın isteyen herkese vakit saat gelince nasip etsin kurban olduğum icindede sana canım tez zamanda sende hamile kal ve sağlıkla kavuş yavruna insAllah![]()
Tamam canım insAllah unutursam sorarsan sevinirimÇok teşekkür ederim canım inşallahAllah sesini duysun.. inşallah vardır bende merak ettim senin durumunu şimdi
adet günü test yaparsan yaz olur mu
![]()
Benimde böyleydi ve su an 7 haftalık hamileyim. Erken gebelik testiyle yarın testi tekrarla daha koyu cıkıyor onda
MasAllah size o zaman sizin kaç gün vardı aceba benim 4 gün var bu erkenide sabah yapmıştım labuquick olanida akşam yaptımBenimde böyleydi ve su an 7 haftalık hamileyim. Erken gebelik testiyle yarın testi tekrarla daha koyu cıkıyor onda
MasAllah size o zaman sizin kaç gün vardı aceba benim 4 gün var bu erkenide sabah yapmıştım labuquick olanida akşam yaptım Eki Görüntüle 3231817
Benim adetime 5 gün vardıMasAllah size o zaman sizin kaç gün vardı aceba benim 4 gün var bu erkenide sabah yapmıştım labuquick olanida akşam yaptım Eki Görüntüle 3231817
benim adetime beş gün vardı yaptığımda sizinden daha koyu cıkmıstı hemen kan verdim. Sizin bunda da çizgi gözüküyor muhtemelen yeni gebelik bence yarın ilk iş kan verinMasAllah size o zaman sizin kaç gün vardı aceba benim 4 gün var bu erkenide sabah yapmıştım labuquick olanida akşam yaptım Eki Görüntüle 3231817
Anlaştık canımTamam canım insAllah unutursam sorarsan sevinirim![]()
Tekrar istemiş olucam ama çok bulanık çıkmış fotoğraf net çekseniz
Teşekkür ederim ilginden dolayı seninde tez zamanda gönlünce olsunAnlaştık canım![]()
Çıkar yani zaten teste çıkan olmadı vereyim yarın bi cumayı bekleyecektim ama veririm olmadıEvet var gibi yarın kan verip netleştirin bence
Rica ederim amin sağol inşallah. Kan verirsen yaz buraya bizede haber verTeşekkür ederim ilginden dolayı seninde tez zamanda gönlünce olsun![]()