Cilt Bakımı Ürünleri Lacinia sulphur Kükürt kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Tip1diyabet01

Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamsın
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
61
12
38
28
Arkadaşlar son zamanlarda sürekli reklamı yapılan lacinia sulphur sivilce ve akne kremini sipariş verip kullanan oldu mu. Bana bu gün geldi. Bugün başlıyorum inşallah. Merak ettim yorumlarınızı

Merhaba bende satın almayı düşünüyorum lacinia sulphur 6 yı siz kullandınızmı düzenli. memnun kaldınızmı
valla canım bende araştırmaya çalıştım al işe yarıyor diyende oldu . alma berbat ediyor diyende. ama ben yinede aldım. sadece geceleri kullanıyorm. gündüzde yüzüme aloe vera ve hindistan cevizi yağı sürüyorum. cildim yumuşacık oldu. lekelerim tam geçmesede sivilcelerde iyi gibi. tabi hangisi tam olarak işe yaradı bilemem. ben 3lü set aldım. güvenemiyorsan önce tek veya 2 ile başla. :):KK54:

Arkadaşlar son zamanlarda sürekli reklamı yapılan lacinia sulphur sivilce ve akne kremini sipariş verip kullanan oldu mu. Bana bu gün geldi. Bugün başlıyorum inşallah. Merak ettim yorumlarınızı
Ben aldım 2.5 haftadır kullanıyorum ama hiçbir gelişme yok. Dolandırıldığımı düşünmeye başladım. 3 kutu aldım bir de pişmanım açıkçası:(

Bende 3 lü aldım canım. Valla tek işe yaradığı yer kurutması. Cildime hindistan cevizi yağı sürmezsem çatır çatır çatlıyor ve hep soyuluyor suratım.. Lekelerde pek bi gelişme yok. Ama yinede bırakmayı düşünmüyorum. En azından kullandım ama işe yaramadı diyebileyim diye:KK48:

Ben aldim..bikac ay kullandim..yuzumde siyah lekeler vardi sivilceden dolayi...onlarin.rengi acildi.cildimizi temizledi diyebilirim...ben memnun kaldim...ha sivilceninn cikmasini engellemiyor...fakat yuzumunn rengi acilmisti..siyah lekeler azaldi..

Back
X