lacivert elbise ile ne renk ayakkabı?

adasahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
33
0
86
Ankara
merhaba kızlar lacivert bir ebisem var, fakat lacivert ayakkabım yok. Başka ne ile uygun olur sizce?fikir verirseniz sevinirim .Şimdiden teşekkürler...

ben farklılığı ve zıtlığı seviorum kırmızıyıda yakıştırıorum ben cnmm

bence lavicert elbiseye, aynı renkte ayakabı olmaz tbi ayakabıya cantayıda uydurunca iyice boğar.. bende gümüş rengi çok hoş durur. bide lacivert ve kırımızı uyumunu çok seviyorum ben. oda olabilir

Nişan, düğün gibi özel bir davete gidilecekse gümüş veya beyaz renkte ayakkabı çok yakışır..ama günlük kullanmak istiyosan en uygunu siyah olur bence..kıyafetin uygunluğuna göre siyah bir kemerle birlikte çok güzel olur..nette görsellerden lacivert elbise diye aratırsan bir çok resim bulabilrsin..ben baktım en çok siyah ayakkabıyla kombinlenmiş..

canım eğer elbisen abiyeyse bende arkadaşlara katılıorum gümüş renk ayakkabı ve çantayla hoş olur
ancak günlük bir elbiseyse taba topuklu bi ayakkabı yada kısaysa elbisen taba bir çizmede olabilir, bir arkadaşta kırmızı ayakkabı demiş öylede olabilir kırmızı ince bir kemerle... Resim koyarsan daha çok yardımcı olabilirim

günlük siyah ayakkabı fikrine katılıyorum. eğer siyaha çalan bir lazcivertse çok güzel olabilir. yazın krem rengi ayakkabıyla da güzel olur.

merhaba kızlar lacivert bir ebisem var, fakat lacivert ayakkabım yok. Başka ne ile uygun olur sizce?fikir verirseniz sevinirim .Şimdiden teşekkürler...

selam arkadasım elbısen abıye ıse gumus rengı gıder dıye dusunuyorum. daha sade bır elbıse ıse bu senenın modası olan pudra ve toz pembe gıbı renkte bır ayakkabı cok guzel durur. benım fıkrım..gule gule gıy canım..

Ben de lacivert elbise, etek, pantolon çok sık kullanıyorum.Yazın beyaz ayakkabı ve beyaz çantayla kışın da taba rengi ayakkabı ve taba rengi çantayla kullanıyorum genellikle.Ama lacivert ayakkabı giyindiğim de oluyor.Hotiç ve Bambide çok şık lacivert ayakkabılar mevcut oralara bakabilirsin.

yazın arkadaşın düğününde lacivert elbisemin altına gümüş rengi
ayakkabı çantamda aynı renkti çok şık olmuştu
kırmızı ,ten rengi ayakkabılar sütlü kahve çok hoş olur siyah bence hoş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…