Lady Gaga'dan Onur Yürüyüşü tweeti: Bu insanlık dışı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Lady Gaga'dan Onur Yürüyüşü tweeti: Bu insanlık dışı!
facebook-share-icon.png

'Vali! İnsanları şiddetle ayrıştırmak yerine insanların ramazanı ve Onur Yürüyüşü’nü barış içinde kutlayabileceğinin bir örneğini ver'
page_lady-gagadan-onur-yuruyusu-tweeti-bu-insalik-disi_644579024.jpg

Governor! Set an example for people to celebrate both Ramadan and Pride in PEACE, instead of dividing with violence!

Dünyaca ünlü pop müzik şarkıcısı Lady Gaga İstanbul'daki Onur Yürüyüşü'ne polis müdahalesine ilişkin Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Müdahale için 'insanlık dışı' tabirini kullanan Lady Gaga, İstanbul Valisi Vasip Şahin'e "Vali! İnsanları şiddetle ayrıştırmak yerine insanların ramazanı ve Onur Yürüyüşü’nü barış içinde kutlayabileceğinin bir örneğini ver" sözleriyle seslendi.

Lady Gaga ayrıca müdahaleye ilişkin görüntü ve videoları da retweetledi. Lady Gaga'nın paylaşımı şöyle:

"İstanbul? Bu liderler kim! Kutlama yapan masum ve mutlu insanlara saldırmayı durdurun bu çılgınlık! Bu insanlık dışı!

Vali! İnsanları şiddetle ayrıştırmak yerine insanların ramazanı ve Onur Yürüyüşü’nü barış içinde kutlayabileceğinin bir örneğini ver. "

Istanbul? Who are these "leaders"! Stop attacking innocent happy people who are celebrating this is madness! This is inhumane!

— Lady Gaga ( ladygaga ladygaga ) 28 Haziran 2015

Governor! Set an example for people to celebrate both Ramadan and Pride in PEACE, instead of dividing with violence! #OnurYuerueyuesue

— Lady Gaga ( ladygaga ladygaga ) 28 Haziran 2015

1. Lady Gaga retweetledi
    6d01845c6a80ede40f199eec4897a8af_bigger.jpeg
    İstanbul Indymedia ‏@Istanbul_Indy 28 Haz
    18:21 #İstanbul: #Taksim Meydanı açıldı, gruplar #OnurYürüyüşü için #İstiklalCaddesi'nde. #28Haziran @lawyer_of_moon

CImOgFpW8AQZF37.jpg

Bu ulkede yok oyle sapikliga ozgurluk cok sükur milletimiz halen bu konuda suurlu..
Evinde yasasin madem oyle tercih etmisler disarida mesrulastirma gayretine girmesinler..
ozgurlesince disarida neler yapacagi belli bunlarin aslinda baska birseyin uluorta ozgurlugunu istiyorlar ya...neyse ..

Bu ulkede yok oyle sapikliga ozgurluk cok sükur milletimiz halen bu konuda suurlu..
Evinde yasasin madem oyle tercih etmisler disarida mesrulastirma gayretine girmesinler..
ozgurlesince disarida neler yapacagi belli bunlarin aslinda baska birseyin uluorta ozgurlugunu istiyorlar ya...neyse ..

Aa olmamış böyle evlerinin içlerine de karışsaydınız keşke.

Recep ile Şaban'ın aşkına Ramazan engel olamayacak, diye bir pankart açıp
değerlerimizi ısrarla küçümseyen bir topluluktan (her biri için geçerli olmayabilir) neden bahsedilmiyor?
Ondan sonra ''ayol, tercihimize saygı duymuyorlar.''

Bir ayrışma varsa, herkes önce dönüp kendine bakabilmeli.

Ramazan'da yürüyüş yapamazsınız denilerek engellenen bir topluluğun böyle bir pankart açması çok büyük bir hakaret mi? Bence değil. Açmasalar iyi olurdu ama "Saygısızlaaarr, pis sapıklaaaarrr!!!" moduna girmeye de gerek yok, sakin. İnek Şaban, Gerzek Şaban, Şabaniye diye efsanevi karakterlere ve filmlere sahip bir toplumuz, duyar gösterişi yapmayalım.

Abd den konuşmak kolay,aaaa çok şaşkınım:KK70::KK70::KK70:biz nelere şaşırıyoruz burada:KK53:

biri üç aylar üzerinden türkçenin güzelliklerini kullanarAk espri yapmış öbürü onun tercihini küfür olarak kullanıyor. İ.ne gibi. Aynı şey mi allah aşkına. Neyse kimse kimseye saygı duymak zorunda değil. Bu ülkede kadın hakları oluşmamışken ben eşcinsel haklarının bu kadar konuşulmasını da çok anlamlı bulmuyorum. Türkiyede sex tabu. Normal dişi erkek bireylerin sexi tabu. Oralara daha çok yol var.

Türkiye'ye hoşgeldin sevgili Lady Gaga. Eşeğe tecavüz ederek erkek olanların 13 yaşında kızlarla evlendiği ama çok şükür eşcinsellik gibi bir sapkınlığa kahramanca karşı koyan ahlak abidesi güzel insanların güzel ülkesi:KK200:

bu tür olaylar beni geriyo :/ şu yürüyüş yapanların bazıları ortamı germek, karıştırmak için fırsat kollayan tipler. olayla alakaları yok yani ortalık gerilsin de nolursa olsun-cular bunlar.

diğer taraftan gerçekten bu durumu yaşayan insanlar var kimse de onları aşağılamasın. evet ben de karşıyım ama...

bu konular çok bıçak sırtı. çok da bir şey diyemiyorum.

Ramazan'da yürüyüş yapamazsınız denilerek engellenen bir topluluğun böyle bir pankart açması çok büyük bir hakaret mi? Bence değil. Açmasalar iyi olurdu ama "Saygısızlaaarr, pis sapıklaaaarrr!!!" moduna girmeye de gerek yok, sakin. İnek Şaban, Gerzek Şaban, Şabaniye diye efsanevi karakterlere ve filmlere sahip bir toplumuz, duyar gösterişi yapmayalım.

biri üç aylar üzerinden türkçenin güzelliklerini kullanarAk espri yapmış öbürü onun tercihini küfür olarak kullanıyor. İ.ne gibi. Aynı şey mi allah aşkına. Neyse kimse kimseye saygı duymak zorunda değil. Bu ülkede kadın hakları oluşmamışken ben eşcinsel haklarının bu kadar konuşulmasını da çok anlamlı bulmuyorum. Türkiyede sex tabu. Normal dişi erkek bireylerin sexi tabu. Oralara daha çok yol var.

Türkçe'nin güzellikleri kullanılarak espri mi yapılmış?
Ya hu ben gidip onlara güzel türkçemle ''ay siz biraz ayol musunuz hahahaha'' desem bakın güzel türkçemle espri yaptım yani.
Bu değer aşağılamaktır, evet.
Diğeri de değer aşağılamaktır, evet.

Biri diğerinden daha az zararlı, küfür mü etmiş neetmiş, öyleyse sorun yok diyemeyiz, eğer duyarlıysak.
Zira bazı kesimler bu ayların kutsallığına inanıyorlar.
Eğer, bu pankart yom kippur günü, aşkımıza engel olamaz, şeklinde açılsaydı da gereksizdi, anlatabildim mi?

Öte yandan ''şaban şabaniye'' vs filmlerini küçüklüğüm haricinde izlemedim, izlettirmedim.
Biz bir vakitler, dalga geçiliyor, dediğimizde ''hehe, küçük yobaz'' modu açılanlar, şimdi daha duyarlı olabilmişler.
Ya da duyar gösterişi mi?

bu tür olaylar beni geriyo :/ şu yürüyüş yapanların bazıları ortamı germek, karıştırmak için fırsat kollayan tipler. olayla alakaları yok yani ortalık gerilsin de nolursa olsun-cular bunlar.

diğer taraftan gerçekten bu durumu yaşayan insanlar var kimse de onları aşağılamasın. evet ben de karşıyım ama...

bu konular çok bıçak sırtı. çok da bir şey diyemiyorum.

İnsanları bu konular üzerinde tartıştırırlarken; acaba neleri unutturuyorlar? Bayram değil seyran değil; bu konular aniden nereden çıktı? Birileri malı mı götürüyor? Yüksek fiyat artışları acaba bu haberler ile mi unutturuluyor?

Bu konuda hiç konuşmadım ama artık konuşmak istiyorum. Eşcinselliğe saygı duyarım beni ilgilendirmez kimsenin cinsiyeti seçimi. Kimseyi ilgilendirmez.
Ama bunlar İstanbulda anadan ürya soyunmuş öpüşüyorlar. Ya izledim anadan ürya. Böyle mi saygı bekliyorlar? Milletin ortasında çırılçıplak öpüşüyor 2 kadın? Bunun neresi özgürlük? Bunun neresi eylem?
Ramazanla şaban bilmem ne etmiş. Bu ne biçim pankart? Onlarin benim DİNİME toplumsal yargıma saygıları yok ben onlarin sokakta cirilciplak soyunmalarina saygi göstercem öyle mi? Bunların amacı sizce gösteri miydi? Bir de Türkçenin güzelliğini kullanmışlarmışmış.(Ramazan ve şaban arapca kelime ondan bile haberleri yok Türkçeymiş!) Dinime saygıları yok be! Ramazanla şaban ne demek bu nasıl iğrençlik? Hem de bizim için kutsal sayilan bir ayda. Fatih Sultan Mehmet torunlarini ortalikta cirilciplak, islama laf ettiklerini görseydi bizim de yüzümüze tükürürdü.
Niyetleri hak aramakmış, hadi ordan!

İnsanları bu konular üzerinde tartıştırırlarken; acaba neleri unutturuyorlar? Bayram değil seyran değil; bu konular aniden nereden çıktı? Birileri malı mı götürüyor? Yüksek fiyat artışları acaba bu haberler ile mi unutturuluyor?
bende anlamıyorum,ülkenin tek konusu kalmıştı sanki:KK64:

Türkçe'nin güzellikleri kullanılarak espri mi yapılmış?
Ya hu ben gidip onlara güzel türkçemle ''ay siz biraz ayol musunuz hahahaha'' desem bakın güzel türkçemle espri yaptım yani.
Bu değer aşağılamaktır, evet.
Diğeri de değer aşağılamaktır, evet.

Biri diğerinden daha az zararlı, küfür mü etmiş neetmiş, öyleyse sorun yok diyemeyiz, eğer duyarlıysak.
Zira bazı kesimler bu ayların kutsallığına inanıyorlar.
Eğer, bu pankart yom kippur günü, aşkımıza engel olamaz, şeklinde açılsaydı da gereksizdi, anlatabildim mi?

Öte yandan ''şaban şabaniye'' vs filmlerini küçüklüğüm haricinde izlemedim, izlettirmedim.
Biz bir vakitler, dalga geçiliyor, dediğimizde ''hehe, küçük yobaz'' modu açılanlar, şimdi daha duyarlı olabilmişler.
Ya da duyar gösterişi mi?

Siz onlara keşke ay biraz ayol musun demekle kalsanız ya? Sosyal medyada küfürler gırla.