- Konu Sahibi BolSekerli
Hepiniz çok tatlısınız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben boleyım işde cekerım herkezı..
merdıvenden cıkınca topuklular coks es ettı..
aa nerde o son foto :gitme:
bidaa çağırmıcam seni :1closedeyes:misafirperver arkadaşım benimmopuyorumnanaktan
sağolsun ladyim beni de çağırdı ama özel sebeplerimden ötürü teşrif edemedim:gitme:
edemediğime de üzülüyorum ama çok fedakar bi sevgiliyim ben napayım
hepinizi kocaamaaaan öpüyor ve bir daha "buluşmayın ve de beni çatlatmayın!!" diyorum
ctesi temizleseydin evi :mymeka:oy oy oy sana en yakın olan bendim ama ben yoktum
Çokta istemiştim ama tam 7 saat evde temizlik yaptık malesef
çok güzel geçmiş woowwww hepinize
:1ninca:ya iananmıyorum kızlar şimdi resimlere bakıyordum lady 34 sen benim liseden arkadaşımsın ama adını çıkaramadım yaa. gökçe diyesim geliyor ama:) kulagında cihaz var dimi arkadaşımmmm resmimi koyucam hatırlıcan beni. ya liseden ya dershaneden. hiç değişmemişinnn tesadüfe bak yaaa
küsme apla hiç biyere çıkmin zativay vay vay leydi burcu kar özlem cesur + güzeller toplaşmışolumunekankayizsmile
hani minikte gelememiş :hulya:
nen onudamı unuttunuz zaten benide unuttunuzalsanaalsanasmile
küstüm olum size:dilcikar:
Maaşallah ne kadar güzel...
Ladym bohça gitmeseydi kaçırır mıydım bu güzel toplantıyı...
Hepiniz harikasınız. Çok hoş olmuş gerçekten...
Dostluğunuz daim olsun. Nice buluşmalara inşallah...
ben bu sözleri biryerden hatırlıyorum...naniknaniknaniknanikboshayallersmileönyargıları kırmak elımızde ama unutmayın..
yeterkı ısteyın..opuyorumnanaktanaa herdaım sızınle konuscak bı kk ıstanbul var unutmayında..
senden ala çirkin mi var hıh gelemdin de kıskandın dimine kaa çikün varsa toplaşmış hıhh :dilcikar: :umursamaz:
keşke sen de olsaydın kuzummmboshayallersmilevay vay vay leydi burcu kar özlem cesur + güzeller toplaşmışolumunekankayizsmile
hani minikte gelememiş :hulya:
nen onudamı unuttunuz zaten benide unuttunuzalsanaalsanasmile
küstüm olum size:dilcikar:
seni de çok görmek istiyorum:1ninca:hepınız harıkasınız
eda resmimi ekliyim istersen sabri çalışkanda okumadınmı sen