• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laf anlamayana laf anlatmak

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
kızlar 30 yaşındayım eşim 25 hep kendi dediği olsun istiyor.karşı çıkmanın gerçekten faydası olmuyor mücadele de ettim yani sürekli halı saha maç onun için para gidiyor ve maddi durumumz sıkışık para biriktirip birşeyler edinmemiz lazım.kayınvalideme de söyledim artık.ayda bir dedi maç derdi oldu 3-4 daha arkası gelir.arayınca bilmem kim beni gaza getirdi diyor.böyle saçmalık mı olur ben 15 yaşında bir adamla evli değilim dediğim dedik insan değilim ama karakterimin sınırına kadar. dışardan biride baya sabrettiğimi bilir.sinirden çıldırcam.

Oldu olacak fenerbahçeye sol bek olsun.
Valla işin çok zor hazmetmek ondan da zor.Bence duruma el atın ciddiyetini anlamamış belliki.

annemde de git gelden sıkıldım. küçük çocuk değilim git gel yapayım baştan evlilik yeni olunca cazip geliyordu ama saçma geliyor kayınvalidem boşver kafana takma diyor bakalım bunu sonu üstüme kadın getirmeye kadar gidermi

kızlar 30 yaşındayım eşim 25 hep kendi dediği olsun istiyor.karşı çıkmanın gerçekten faydası olmuyor mücadele de ettim yani sürekli halı saha maç onun için para gidiyor ve maddi durumumz sıkışık para biriktirip birşeyler edinmemiz lazım.kayınvalideme de söyledim artık.ayda bir dedi maç derdi oldu 3-4 daha arkası gelir.arayınca bilmem kim beni gaza getirdi diyor.böyle saçmalık mı olur ben 15 yaşında bir adamla evli değilim dediğim dedik insan değilim ama karakterimin sınırına kadar. dışardan biride baya sabrettiğimi bilir.sinirden çıldırcam.
Spor aslında iyi birşey, başka bağımlılığı olmasın ne güzel...ya saha parasını bölüşmüyor mu bunlar? Ayda 4 maça kaç para gidiyorki mesela?

Ben anlamadim hali saha macina gitmesine mi tepkiniz?

Gitsin adam ne olacak ya... Para demissiniz de en fazla kişi basi 7 lira falan ayda 3 gitse 21 lira...

Cidden tepkiniz neye?

annemde de git gelden sıkıldım. küçük çocuk değilim git gel yapayım baştan evlilik yeni olunca cazip geliyordu ama saçma geliyor kayınvalidem boşver kafana takma diyor bakalım bunu sonu üstüme kadın getirmeye kadar gidermi

kusurabakmayın ama konudan da burada yazılandan da hiç bişey anlamadım.
konu nasıl üstüme kadın getirirmiye geldi?

Hali saha maci yaparak mi getirecek üstüne kadin? Guven sorununuz var galiba sizin ya da çok kiskancsiniz.

Biraz karisik yaziyorsunuz ama eger böyle sikarsaniz birak adami ben kadin olarak kacarim vallahi o evlilikten..

Ayda ne kadar para gidiyor ki halı sahayao_O

Benim kocam bana "Birikim yapamıyoruz, tiyatroya gitme" dese önce evdeki interneti kapattırırım. Dikkat edin de siz de internetten olmayın.

Ayrıca haklısınız, bugün halı sahaya giden yarın üstünüze kuma getirir. Çünkü halı sahada kızlar teklif ediyor.

15 yaşında bir adamla evli değilsiniz ama erkekler geç olgunlaşır.

30 yaşında bir kadın -hele olgunsa- 25 yaşında bir adama fazla gelebilir.

Yine de sevgili değilsiniz, evlilik kararı aldıysanız denklik vardır aranızda muhakkak...

Eşiniz kendi dediği olsun istiyormuş, arkadaşlarının "gazına geliyormuş"...

Eğer bu dedikleriniz halı sahaya gitmekle sınırlıysa anlaşılabilir bir şey.

Ama başka sıkıntılarınız var ki "laf anlamayana laf anlatmak" olmuş konu başlığınız.

Onları da merak ettim doğrusu... :KK56:

halı saha icin ne kadar para veriyorlar hic bilmiorum hani deseki maca gidiyor beni yanlız bırakıyor ilgilenmiyor belki anlasılabilir ama mac icinde ne kadar para giderki en fazla ve 25 yasındaki bir erkek pekde olgun sayılmaz ha 15 ha 25:)) erkekler gec olgunlasıyor ve ben dusunuyorumda o yasta bir erkekle kafayı yerdim heralde

Bence çok bunaltıyorsunuz.Benimde eşim haftada bir akrabalar arası maça gidiyor akşam 21-22.30 yapmayın yahu sıkmayın bu kadar!Benim eşimde 26 yaşında ne güzel spor yapıyor annene niye gidiyorsun maç zamanımı ben eşim gelene kadar yapılacak işim varsa yaparım iyi bile oluyor:)

Son düzenleme:
Hali sahadan üstüme kadın getirir mi kısmına nasıl geçtiniz ben anlamadım.
Halı sahaya giden üstüne kuma getirir diye birşey mi var benim kocam da Halı sahaya gidiyor benimde mi üstüme kadın gelecek :KK4:
Benimki her hafta gidiyor yandık :)komik

Son düzenleme:
Halı saha maçına fazla para gitmiyor ki öyle bütçenizi sarsıp para biriktirmenize engel olacak birşey değil yani haftada bir arkadaşlarıyla maç yapsa kafasını dağıtsa ne olur kötü bir alışkanlığı içkisi kumarı olmasındansa. Biz evimizde günler yapıyoruz arkadaşlarımızı çağırıyoruz muhabbet filan kafa dağıtıyoruz onun da kafa dağıtma eğlenme şekli bu o kadar da lüksü olabilir diye düşünüyorum.

Bir de halı saha maçına gidiyor diye üstüme kadın getirir mi demişsiniz ne alaka yahu anlayamadım kuma mı getirecek eşiniz hayret birşey valla enteresan. Bunu eşinize de dile getirmeyin de size deli muamelesi yapmasın.

4 maç ayda maksimum 30 lira, bununla mı birikim yapacaksınız allah aşkına? Sizin derdiniz adamın halı saha maça gitmesi değil, siz adamın yanında siz olmadan bir şey yapmasına kızıyorsunuz ve hatta o kadar kıskançsınız ki konuyu kadın mevzusuna bağlamışsınız. Evlilik ahtapot gibi 8 kolla sarılıp nefes aldırmamak değildir, kendinize acil bir meşgale bulun adamı da biraz rahat bırakın.

Benim eşim de halı sahaya çok gider. Ama işleri yoğun olduğu için gitmiyor 1-2 aydır.
Eşinin deşarj olmaya, kendini mutlu etmeye ihtiyacı var her insan gibi.
Benim eşim haftada 3-4 maça gidiyordu. Olsa yine gider.
Pavyona gitmiyor ya, kusura bakmayın ama siz de sizin lafınızla otursun kalksın istiyorsunuz.
Eşiniz sizden yaşça küçük ama siz de olgun biri değilsiniz.
Halı sahadan kumaya bağlamışsınız olayı.

Ben anlamdım tam olarak, maça verilen para bu kadar çok mu da problem oluyor?
Ya da anlatmadığınız sebepleriniz var, maddiyatın arkasından rahatsızlığınızı dile getiriyorsunuz.

Back
X