Laf atıldığında nasıl davranırsınız?

hiç oralı olmam.ama bir keresinde çok ağır bir laf yemiştim,o zaman kendimi tutamayıp 'terbiyesiz' diye bağırmıştım.ilk ve son oldu.

atılan lafa bağlı..ileri gidilmiş bi söz ettiyse eğer haddini bildiririm onun dışındaki güzelsin vs tarzı lafları duymamazlıktan geliyorum

daha yeni genç kızlık dönemlerinde(15-16 yaşlarımda falan)bana laf attıkları zaman erkekleri dövmeye kalkardım:)sonraki yıllarda bende kızgınlıkla karşılık vermeye başladım,şimdi ise duymamazlıktan geliyorum,biraz daha zaman geçerse zaten laf atılacak yaşta olmayacağımkaydirigubbakcemile3

laflara karşılık vermem ama bazen çok tip tip bakıyorlar yicek gibi deli oluyorum o zaman yüksek sesle kızgın bi şekilde -nee ne varr?? diyorum şaşırıp kaçıveriyorlar :)
bi de bi keresinde bi motosikletli yanımdan geçerken çaat diye popoma vurmuştu allahım kulağımda kulaklık vardı bi de ne olduğumu şaşırdım onun ardından çok pis ana avrat küfrettim yüzünü dönsün de göriyim diye ama kafasında kask vardı zaten motosikletin de plakası yoktu pis herif

pis herifler.. benimde o anki durumuma bagli.. eger ztn sinirliysem agazima gelene sayarim..
ama bi basina oldugumdada ne olur ne olmaz diye duymamazliktan gelirim..
cogu laf atanin ne yapacagi belli olmaz ki allah göstermesin.. igreniyorum ya öyle insanlardan

hiçbirşey olmamış gibi davranırım duymazlıktan gelir yoluma giderimguclubacismile

eskiden ağzıma geleni söylerdim ve hatta döverdim elimden,ayağımdan geldiğince...baktım hoşlarına gidiyo,bu manyakların istediği bu,uzaklaşıp duymamazlıktan gelmeyi tercih ediyorum...hatta birinde,birkaç kez birşeyler söyledi en sonunda bacım sağır mısın dedi,hahah çok komikti ya:)

onlara cvp vermye bile tenezzül etmioorum artık yoksa iice yüzsüzleşiolar

Asla muhatap olmam....zaten hangi birine cevap vereceksin ki?
En güzeli duymazdan gelip hiç bakmamak; cevap verince hoşlarına gidiyor zaten, hani eski türk filmlerinde nefretle aşk doğuyor yaa, öyle olacak sanıyorlar kendi kuş beyinlerinde!

söylediği söze ve o an ki ruh halime bağlı ama genelde tepkimi bir sekilde belli ederim ya tip tip bakarım noluyor diye ya da üstüne yürürüm sen ne diyon lan diye

:roflol: deli hatun
hiç muhattap olma bundan sonra yasaklıyorum alsanaalsanasmile

kanka olur mu öyle şey zaten dediğim gibi kişinin söylediği söze ve ruh halime biraz bağlı ...eger birisi bana of ne tatlı güzel kız derse noluyor dercesine bakarım eger mala bak göte bak vb. kelimeler kullanırsa çıkışırım tabiki ...biz susunca birsey demeyince adamlar yüz bulup ona buna laf atarlar işte hadlerini bildirmek lazım ki laf atmasınlar ıNSAN OLSUNLAR ...biz kadınlar bir erkege laf atıyor muyuz ...onlarda atmayacak !!!!!

geçen gün yolda yürüyorum kulağımda kulaklık var.kızılayda ykm ve çağdaşın karşısı .güven parkın da kenarı..orda bir sürü adam oturuyo bilirsiniz.birsi çok tatlısın mı ne dedi ama bana mı dedi anlamadım.eğer ki bana dediğini anlasaydım sen hiç tatlı değilsin ama abaza herif dicektim..bidaki sefere artık

Önüme bakar yürümeye devam ederim. Eğer durduğum yerde bir laf atılmışsa duymamazlıktan gelirim. Onların amacı zaten cevap vermemiz. Böylece yüz bulup lafı uzatmaya çalışmak isterler. Bu yüzden kesinlikle bakmam ve hiçbir tepkide bulunmam. Umrumda olmaz.:1closedeyes:

Back
X