Laf atıldığında nasıl davranırsınız?

Ben de duymuyo gibi yaparım,çünkü bana da cevap verdikçe daha çok cıvırlar gibi geliyo.adamın amacı o zaten,sen de cevap vericen sonra o da bidaha bişey dicek ohoo..hiç yüzgöz olamam elin manyağıyla :umursamaz: zaten şimdi mp3'ler çıktığından beri rahatım,şarjı bittiği halde kulağımdan hiç çıkarmıyorum yolda yürümem gerekiyosa.haliyle nasılsa duymaz bu kız die hiçbişey demiolar sırnaşık şey

hiç duymamış gibi yapıyorum ya da esniyorum..hele izmir kemeraltında o atsineği satıcı kısmı yok mu...sokuyo pantolonu gözüme bende elimle savuşturuyorum....

direk küfür ederim hiç çekinmem nerde olursam olayım çok sinirlenirim :delphin:

laf atıldıgı zaman hic duymamıs gibi yurumeye devammı edersiniz yoksa laf atan kişiye saydırırmısınız :lepi:

soru tam benlkmiş...vallahi ben saydırıyorum bi güzelll:oklava:

ama öyle "ayy salak,sapık vs diil....yada küfürde değil...daha acı sözlerrr:jeyyar:

hatta dövmüşlüğüm bile var 2 kereşakkıdı

ablama biri elle tacizde bulunmustu eline koca bi tas aldı kovaladı walla :D
ben yapamazdım heralde genelde suskun kalıyorum aslında iyi bi sopa lazım

O anki ruh halime bağlı sanırsamzemuszemus..ya hiç bakmadan çeker giderimsositososito,yada ne gelirse söylerim..:1ninca:

hiç sallamam ama çok üstüme gelirse bakışlarımla öldürrüm onu yeter zaten geri çekilmesine muhatab olmaya deymezler çünkü:dilcikar:

devir öyle bi devir oldu ki..
sana laf attım diye utanmaz bi de sen cvp verdn diye takar kafayı al başına belayı
duymamazlıktan gelirim
ama içimdende bedduanın alasını ederimmm :mymeka: :oklava:

kesinlikle hiç cevap vermem bakmam bile..böyle durumlarda peşime takılır diye acayip tırsıyorum.

ben anlatayım bana laf atana bende edepsiz senınde bacına boyle desenler senın için rahat edermı dedım ... adam daha bi costu nasıl kufurler edıyor bana sokak ortasında.. onun bısıkletı vardı bende duraga gıdıyordum ootbuse bınbmek için.. adam duraga kadar takıpledi bide ıslık caldı aklınca napmaya calısıosaa :oklava: :oklava:
acıkcası korktum beeenn vee bıdaha bana laf atacak olana karsılık vermenın yanlıs oldugu kaanatine verdım..

Back
X