Guzel lafmis. Sevdim hahaGelin kaynana toprağından olurmuş der bir kahkaha atarım işim olmaz istifimi bozmam
İnce ince iğnelerimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel lafmis. Sevdim hahaGelin kaynana toprağından olurmuş der bir kahkaha atarım işim olmaz istifimi bozmam
İnce ince iğnelerimmmm
Kafasinda kurup kurup konusan mutsuz ve takintili bir kadin goruyorum sadece. AhahahYüzünün nasıl değiştine bak anlarsın![]()
Beğenmiyorsan kalk yap o zaman diyemezdim ben. İyi çıldırtmış seni. Amacına ulaşmışKendi kendini yiyor aslinda. O boyle yaptikca gercek yuzu cikiyor. Ofkelenmeme degmez diyorum. Ama sabir ya sabir
Sende sinsi olup kendini haklı çıkar kız kaynanandan hiçmi bişey kapmadınBenlik de degil. Ama ne soylesem sinsi sinsi kendini hakli cikariyod
Yaaa aynısını yemin ederim . Dün kaynanam rüyanın etkisinde kalmış sabaha kadar uyumamış kafasında ne kurdu bilmiyorum ama hiç sağlıklı görmüyorum bu haliniKafasinda kurup kurup konusan mutsuz ve takintili bir kadin goruyorum sadece. Ahahah
Yasanmisliklarla bagdastirmistir. Gelin kizi gibi olmaz asla. Bunu anlasalar keskeYaaa aynısını yemin ederim . Dün kaynanam rüyanın etkisinde kalmış sabaha kadar uyumamış kafasında ne kurdu bilmiyorum ama hiç sağlıklı görmüyorum bu halini
Hahahaha. Kaptin aslinda ama daha acemiyimSende sinsi olup kendini haklı çıkar kız kaynanandan hiçmi bişey kapmadınben biraz taktik çözdüm onu uyguluyom
![]()
Evet gercekten. Simdi takmiyorum gerci amaBeğenmiyorsan kalk yap o zaman diyemezdim ben. İyi çıldırtmış seni. Amacına ulaşmış![]()
Aynen yaa gelin kızı gibi olmaz ,kaynanada anne gibi olmazYasanmisliklarla bagdastirmistir. Gelin kizi gibi olmaz asla. Bunu anlasalar keske