LAF SOKMAKTAN BIKMAYAN KAYINVALIDE

Klasik türk kayınvalidesi.Şuan Türkiye de %97,5 (tahminim) türk gelini yaşadığınız şeyleri yaşadı yaşıyor yaşayacak kaçarımız yok maalesef.Tek söyleyeceğim örnek alıp ileride öyle olmamanız.Sabırlar diliyorum.

E bıktıysanız artık, sabremiosanız bi’ zahmet artık sizde ince ince giydirin karsı tarafa. Esinizde kendi aranızda halledin dediyse, sizde laf soka soka halledin. Sonra sizi esinize atarlarsa hallet dedin bende böyle halletme kararı aldım a$qım xddds diyin...
Laf soktum zamanlarda cok olmustur canim ama sonra hep vicdan yapiyorum guleryuz gostereyim diyorum bu seferde sonuc ortada

Kayinvalide onun icin yasalari cigneyin, kanuna karsi gelin istiyor😂
Valla uyanik olun. Su goruntulu aramanin int. Baglantisi yokken ya da tel kapaliyken karsi tarafa calmasi da ne bela arkadas. Eski insani ikna da edemezsin bize calmadigina.

Tek bir soru soracağım
Bunları anneniz dese eşiniz icin... anne beni eşime doldurma mı dersiniz yoksa hayatım gönül koyuyorlar bir ara vs mi dersiniz
Bazı şeyleri kayınvalide söyleyince daha bir batar oluyor

Bayram konusunda haklısınız tabiki gitmemekle iyi yapmışsınız
Biz sizin de sağlığınızı düşünüyoruz filan deyip gecistirin.

Tek bir soru soracağım
Bunları anneniz dese eşiniz icin... anne beni eşime doldurma mı dersiniz yoksa hayatım gönül koyuyorlar bir ara vs mi dersiniz
Bazı şeyleri kayınvalide söyleyince daha bir batar oluyor

Bayram konusunda haklısınız tabiki gitmemekle iyi yapmışsınız
Biz sizin de sağlığınızı düşünüyoruz filan deyip gecistirin.
Maalesef anlamiyolar canim annem simdiye kadar hic oyle bisey yapmadi ama yapsaydi sana ne garezi varki telini Acmasin sacmalama derdim

Esim Ben karismam sorununuz varsa birbirinizle Halledin dio benim yuz goz olmami istio bir nevi
En sevmediğim laf.
-Yoo benim sorunum yok onların benle sorunu var ee senin yüzünden muhatap olduğuma göre ? Normalde yolda görsem başımı cevirip selam vermeyecgim insanlarla seni sevdiğim için muhatap oluyorum diyebilirsin. Ama deme yinede sen :KK53:

Hanimlar bi kayinvalide sorunuda benden ondan bahsederken hep iyi oldugunu soylerim herkese ama son zamanlarda surekli beni esim e sikayet etme ve laf sokma cabasinda bayramda gidemedik malum herkes gelmiomus anasinin babasinin yanina biz nie gelmiomusuz herkes kacarak geliomus biz kac aydir bi kacamamisiz bugunde mutfaktayim esime soruo x nerde die mutfakta dio napio surekli mutfakta nezamn arasak mutfakta kayinpederim whatsaptan Aramis oglum oyun oynarken neti kapatio dolayisiyla gormedim yine esime x I aradik aradik acmadi insan bari bi geri doner onuda yapmadi gormedimki doneyim Esimle aramiza Nifak tohumu ekmek degilde nedir bu kizlar benmi yanlis dusunuorum?
Alinganlikta çok haklılar....sende olsan sende alınırdı n

Gönüllerini all

Vallahi erkeklere üzülüyorum bazen böyle karısı ve annesi arasinda ayar oluyorlar. Çoğu da ortayı bulamiyor. Ya tamamen annem haklı ya tamamen karım haklı diyorlar. Çogu da kendi aklıyla düşünmüyor yani. Kimden haklı cikarsa da hep oyy oğlum beni çok sever ya da eşim beni çok sever oluyor. Aslında olay o değil de. Neyse konu bu değil ama ilintili yani. Kaynananiz çok da kötü gelmedi bana

Hanimlar bi kayinvalide sorunuda benden ondan bahsederken hep iyi oldugunu soylerim herkese ama son zamanlarda surekli beni esim e sikayet etme ve laf sokma cabasinda bayramda gidemedik malum herkes gelmiomus anasinin babasinin yanina biz nie gelmiomusuz herkes kacarak geliomus biz kac aydir bi kacamamisiz bugunde mutfaktayim esime soruo x nerde die mutfakta dio napio surekli mutfakta nezamn arasak mutfakta kayinpederim whatsaptan Aramis oglum oyun oynarken neti kapatio dolayisiyla gormedim yine esime x I aradik aradik acmadi insan bari bi geri doner onuda yapmadi gormedimki doneyim Esimle aramiza Nifak tohumu ekmek degilde nedir bu kizlar benmi yanlis dusunuorum?

Evet nifak sokuyor kv beni arıyor ( görmedim daha sonra döndüm) ben dönmeden, nişanlımı arayıp, telefona bakmıyor diye şikayet ediyor nişanlım beni arıyor, açmamışsın telefonu bilmem ne diye. Çok gereksiz çok çirkin şeyler eline ne geçti kendinden nefret ettirdi anne bile demek istemiyor insan başta kendi kaybetti sevgimi asla kazanamaz. YANLIŞ DÜŞÜNMÜYORSUN SONUNA KADAR HAKLISINNNNNNNNNNNN HAKKINI SAVUN BİR SÖYLÜYORSA ON CEVAP VER

Eşin anlatmalı salgın var millet evine bebeklerine sarılamıyor gidemiyor diye. anne biraz ciddiye al herşey hepimiz için diye sen niye yoruyorsun ki kendini. Freni boşalmış kamyon gibi davranmaya başlar eşin dizginlemezse bu böyleee uzaaar gider. Aile huzurunu eş ailesiyle sen değil eşin sağlarsa huzur olur sen karışırsa tü kaka lanet gelin geldi olur

Eşin anlatmalı salgın var millet evine bebeklerine sarılamıyor gidemiyor diye. anne biraz ciddiye al herşey hepimiz için diye :KK11:sen niye yoruyorsun ki kendini. Freni boşalmış kamyon gibi davranmaya başlar eşin dizginlemezse bu böyleee uzaaar gider. Aile huzurunu eş ailesiyle sen değil eşin sağlarsa huzur olur sen karışırsa tü kaka lanet gelin geldi olur

eşin bu tavırlardan dolayı dolduruşa gelmiyorsa bence sıkıntı yok. zaten uzakmış bırakın ne halleri varsa görsün.

valla bana da sürekli her haltla ilgili laf sokuyodu... kavga cıktı... hem de öyle böyle değil... sadece birbirimizi dövmediğimiz kaldı o derece... iyi ki kavga çıkmış beni kendisinden kurtardı... uzun süredir hiçbir bağımız yok... eşime de dedim iletişim kurmamı istiyosan boşanırom die...

valla bana da sürekli her haltla ilgili laf sokuyodu... kavga cıktı... hem de öyle böyle değil... sadece birbirimizi dövmediğimiz kaldı o derece... iyi ki kavga çıkmış beni kendisinden kurtardı... uzun süredir hiçbir bağımız yok... eşime de dedim iletişim kurmamı istiyosan boşanırom die...
Kavga degilde cok tartisma icine girdim olmustur biraz duruluyo geri baslio

valla bana da sürekli her haltla ilgili laf sokuyodu... kavga cıktı... hem de öyle böyle değil... sadece birbirimizi dövmediğimiz kaldı o derece... iyi ki kavga çıkmış beni kendisinden kurtardı... uzun süredir hiçbir bağımız yok... eşime de dedim
ohh ne ala memleket.. ne guzel siyriliyor.
Esime annen birdaha beni sana sikayet ettiginde agzinin payini vermezsen Ben devreye girerim ve hic iyi seyler olmaz haberin olsun dedim

Benimki de aynen bu şekilde şikayet ederdi beni eşime. Hem de doğumdan sonra hanımefendi hazretleri benden sürekli onu aramamı isterdi. Bir gün aradım huzurumuzu bozma, evlilliğimizi bozma dedim. O günden sonra bıraktı peşimi. Ben de aramam. Bazıları tatlı dilden anlamıyorlar, nelere sebep olduklarını anlamıyorlar. Ya da huzurumuzu kaçırmak hoşlarına gidiyor. Kaç yaşına gelmiş kadınlar hâlâ "oğlum karın beni neden aramıyor neden geri dönmüyor... ":ukala:

Benimki de aynen bu şekilde şikayet ederdi beni eşime. Hem de doğumdan sonra hanımefendi hazretleri benden sürekli onu aramamı isterdi. Bir gün aradım huzurumuzu bozma, evlilliğimizi bozma dedim. O günden sonra bıraktı peşimi. Ben de aramam. Bazıları tatlı dilden anlamıyorlar, nelere sebep olduklarını anlamıyorlar. Ya da huzurumuzu kaçırmak hoşlarına gidiyor. Kaç yaşına gelmiş kadınlar hâlâ "oğlum karın beni neden aramıyor neden geri dönmüyor... ":ukala:
Iyi bari laftan anlamis canim

Ya var ya her bayram bu kayinvalide kayinbaba sorun çikarmasa olmuyor benimde iki oğlum var büyük.konuşmak istemiyorum ama zırt pırt arayıp telefona niye bakmadin niye gelmediniz niye kaçmadınız niye göçmediniz demiycem herkes hayatını yaşasın bu ne be virüs var kimse evden çıkmayacak konu bu kaçip gidenler normal değil herkes evinde olacak telefon davasıda beni kandilde aramadı cuma da aramadı bayramda aramadı cenazede aramadı herşey dert oluyor boşverin eşinizede bisey demeyin canıniz konuşmak istemiyorsa konusmazsıniz şikayet etsin onlar esinize tamam deyin bildiğinizi okuyun

Back
X