iyi geceler herkese.erkek arkadaşımın kız yiğeniyle samimi bir arkadaşlığımız var.biraz önce msjlaşırken bir kınudan bahsediyorduk.meğer erkek arkadaşımın çok hassas oldugu bir konuymuş bu.bende bilmediğimden erkek arkadaşıma konuşurken söylemiş bulundum yiğeninin dediği şeyi.benim için dikkate alıncak bir kınu deil die söyledim.birden çok sinirlendi.ne olduğunu anlamadan yiğenini arayıp bir sürü laf saymış azarlamış.sonrada beni aradı böyle yaptım die.yiğenine çok mahçup oldum ya.bilsem söylermiydiö hiçlaf taşımış oldum resmen.erkek arkadaşım beni çok körü bi duruma düşürdü ya.sonrada bana aman takma sanki sana küsse ne olcak dedi.rezil oldum ya
evet arayıp konuştum.aynen sizin dediğiniz gibi söyledim.tamam önemli deil falan dedi.ama biraz bozuk konuştu.yinede buda iyi birşey.küsmediğine sevindimara ve izah et kendini
laf olsun torba dolsun diye söylemiştim
bu derece önemli olduğunu bilsem seni zor durumda bırakmak istemezdim filan dersin
iyi geceler herkese.erkek arkadaşımın kız yiğeniyle samimi bir arkadaşlığımız var.biraz önce msjlaşırken bir kınudan bahsediyorduk.meğer erkek arkadaşımın çok hassas oldugu bir konuymuş bu.bende bilmediğimden erkek arkadaşıma konuşurken söylemiş bulundum yiğeninin dediği şeyi.benim için dikkate alıncak bir kınu deil die söyledim.birden çok sinirlendi.ne olduğunu anlamadan yiğenini arayıp bir sürü laf saymış azarlamış.sonrada beni aradı böyle yaptım die.yiğenine çok mahçup oldum ya.bilsem söylermiydiö hiçlaf taşımış oldum resmen.erkek arkadaşım beni çok körü bi duruma düşürdü ya.sonrada bana aman takma sanki sana küsse ne olcak dedi.rezil oldum ya
cep telimden yazıorum böyle yanlışlıklar olabilir.kelimelere odaklanıp yazım yanlışlarını düzeltin die açmadım konuyu!
cep telimden yazıorum böyle yanlışlıklar olabilir.kelimelere odaklanıp yazım yanlışlarını düzeltin die açmadım konuyu!
Yaslariniz kac canim?
ben 32 .yiğenide 27Yaslariniz kac canim?
Yazık ya...ben 32 .yiğenide 27
begenemedinmi soruyu?yazma konumaYazık ya...
Hala ciddi ciddi bu üyenin sorusuna cevap verenler var
Söylediğimden ne anladın acabane
begenemedinmi soruyu?yazma konuma
begenemedinmi soruyu?yazma konumaYazık ya...
Hala ciddi ciddi bu üyenin sorusuna cevap verenler var
kusura bakma ya .ben yanlış anladım yazdığını.şuraya konu açıoruz millet saçmalamak için giriyor resmen.yaşı sordu ben nerden biliyim dalga geçtiğini.tedavi olsun böyle tipler.yazık hayatta hiçbir amaçları yok böyle vakit geçiriyorlarSöylediğimden ne anladın acaba
özürde diledimolayı açıklamayı geç, özür dile bence.
evet keşke uyarsaydı beni.ama oda tahmin edemediki söyliyeceğimi.hatalıyımYeğen de özel bir durumu söylemeseymiş yahut belirtseymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?