Lafa bak.

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
kızlar sevgilim 4 günlüğüne yaşadığım sehre geldı süpriz yaptı..dünyalar benim oldu 4 günü dolu dolu yasadık ilişkimizde 4. Yılımıza gidiyoruz cok şükür.. dün gitti istanbula ben onun üzüntüsünü atamamısken az önce duydugum şeyle çok üzüldüm...az önce sevgilime konuşuyoruz sabah babasıyla tartışmış söylemek ıstemedı ısrar ettım buraya gelmesıne kızmış kendisi çok para seven bir insan sevgilim işe daha yenı başladı torpıl konusu açılmış sevgılım torpıl ıstemem baba kımsenın hakkını yıyemem demiş babası da bunun üzerine sen o kadar namuslu olsaydın oraya ( benim yaşadığım sehıre) gitmezdin demiş .....

Inanmıyorum ya cok kırıldım sevgılımde oyle çıkıp gıtmış evden ne sanıyo bu adam üstelık sevgılımın mezunıyetınde tanıştık cok iyi davrandı bana bundan sonra kızımsın benım sevgılım ıcın senı burda yalnız bırakmasın burda çalışsın sen okulunu bitirene kadar dıyordu...

Böyle bir söz denir mi sevgilime kırıldığımı belli ettim ne sanıyor bızı buraya gelmende ne gıbı bı namussuzluk yaptığımızı düşünüyor dedım üzülme lütfen aşkım cok kızgınlık zaten bende ama yaslandı artık oraya geldım dıye para harcadım dıye kızıp düşünmeden konuştu oda pişmandır fln dedı ama içim soğumuyor...

Son düzenleme:
Bence konu sizinle alakali degil.
Tamamen sevgilinize bina ederek soylenmis bi soz.
Sinirle cikmis agzindan ama elbette gurur kirici.

Konunun sizle bir alakası yok. Oğluna sinirlenmiş, gidip para harcadı falan diye belki de. Üstünüze alınmayın.

Sevgilnz bunu size yansitarak hem sizi uzmus hem sizle babasinin arasina br duvar ormus oldu bencee

Onlar baba oğul barışırlar da olan size olmuş. Hiç yoktan müstakbel k.pederine kinlenip sinir oldunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilinizin bunu size anlatmasi hata olmuş. .. babasıdır o unutur ama siz unutmayacaksiniz...aslinda ogluna olan kizginligindan arada kaynayan siz olmussunuz...

Sevgilnz bunu size yansitarak hem sizi uzmus hem sizle babasinin arasina br duvar ormus oldu bencee

vee sevgilini sana bunları söylediği için tebrik ediyoruz...

haklısın kırılmakta. anladım ben seni...

söylemedi boşversnee dedi ama ben illa öğrencime ya kurcaladım..ooff ailesınden en çok babasını sevmıstım ama şuam çok öfkeliyim hakaret edilmiş gibi hissediyorum yaa...

umarım unuttum şu an ki öfkem,kırgınlığım geçer..

Keşke hic size soylemeseydi bu tartışmayı. Bu sözden sonra haliyle cephe aldınız babasına karşı. Ama sinirle söylenmiş belli kii,lafinin size olmadığını düşünüyorum. Bu detay düşünülmeden anlık çıkmış ağızdan muhtemelen. Sinirlenince insan düşünmeden ağzına ilk geleni söyleyebiliyor malesefkii. Çok üstünde durmayin. Tadinizi bozmaniza degmez diye dusunuyorum

Bence de söylenecek bir laf değil
Umarım kırgınlığınız geçer
Dilin kemiği yok diye boşuna dememişler

olur mu tamda benımle alakalı insan söylediği lafın nereye gireceğini düşünmez mı oğlu nıyetını bılır de ben?

Size söylememiş zaten. Lafın size kadar taşınacağını da düşünmemiş. Anneler babalar çocuklarının başka şehirlerdeki sevgililerine gidip kalamaları falan her zaman hoş karşılamayabiliyorlar. Bunu genelde kız ebeveynlerinde görürüz, bu durumda da babası yapmış. Sonuçta insanın anne babası bazen eşi ile ilgili de bir şeyler söyleyebiliyor, öyle her laf taşınmamalı. Gerekli savunma yapılmalı -ki yapmış- ama laf taşınırsa işte böyle olur. Artık sevemeyen en fazla saygı gösterecek bir gelin.

almamak elde mi bilmiyorum insan lafının kıme gıdıcegını bilmez mi kırıldım işte, bilmiyorum..

Boşverin ne sıkıyorsunuz tatlı canınızı. Sizin şahsınıza direk bi laf etse anlarım da...Bi de daha şimdiden öyle her laflarına kırılacak alınacak kadar değer vermeyin bence

Babasına neymiş para harcaması. Namusu zaten yanlış yerlerde aramaktan geldik bu hallere. Namuslu olsaydın oraya gitmezdinmiş. Lafa bak cidden. Ne alaka torpille sevgilinin yanına gitmek aynı şey mi. Torpil birinin hakkını yemektir. Senin yanına gelmesinde ne gibi bir hak hukuk mevzusu var ben anlamadım. Yanına gelirken babasından para mı istemiş ki bu kadar çirkinleşmiş bu adam.

Sen takılma bu işlere. Keşke sana anlatmasaydı. Boşver de geç. Sinirle söylemiştir diye teselli et. Yapacak bir şey yok..

söylediği laftan kafam karıştı açıkçası.size söylememiş gibi okunuyor ama lafın derinliklerine indiğimde sırf size gönderme gibide anlıyorum.
belkide k.peder evlilikten önce ikinizin beraber ilişkiye girdiğinizi falan zannetmiş ve namussuzlukla suçlamış olabilir ama keşke erkek arkadaşınız bunu size söylemeseydi.siz onu "çabuk söyle" diye zor durumda bıraksanız bile.bir bahane bulabilirdi.şimdilik unutsanız bile her k.pederi gördüğünüzde bu lafını hatırlayacaksınız ve kötü olucaksınız.

Kızlar cevaplarınız ıcın teşekkür ederim..sinirle ağızdan çıkmıştır dıyıp unutmaya çalışıcam ama hep içimde kalıcak farkındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…