• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lafa bak.

Kızlar cevaplarınız ıcın teşekkür ederim..sinirle ağızdan çıkmıştır dıyıp unutmaya çalışıcam ama hep içimde kalıcak farkındayım..

canım bence hiç üstünde durma.bu da sana ve sevgiline ders olsun.aile ile yaşananlar kendinize kalsın.aksi takdirde evlendiğiniz zaman gereksiz yere huzursuz olursunuz.kırılmakta haklısın ama ben babasının art niyetle söylediğini düşünmüyorum.anlık bir sinir.demeseydi daha iyiydi ama bence umursama.bir daha da öğrenmeye çalışma.bence eşler arasında da böyle şeyler kişinin kendisine kalmalı.yoksa şimdi olduğu gibi gün gelir oğlu affeder, ama senin içinden çıkmaz

canım bence hiç üstünde durma.bu da sana ve sevgiline ders olsun.aile ile yaşananlar kendinize kalsın.aksi takdirde evlendiğiniz zaman gereksiz yere huzursuz olursunuz.kırılmakta haklısın ama ben babasının art niyetle söylediğini düşünmüyorum.anlık bir sinir.demeseydi daha iyiydi ama bence umursama.bir daha da öğrenmeye çalışma.bence eşler arasında da böyle şeyler kişinin kendisine kalmalı.yoksa şimdi olduğu gibi gün gelir oğlu affeder, ama senin içinden çıkmaz

haklısınız..çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bundan böyle bende meraktan irdelemiycem umarım benım kırıldığım gibi değildir nıyetı..

Böyle düşünmekte çok ama çok haklısınız, bende olsam kırılırdım ama bence babası bu sözleri söylerken, sevgilinizin size söyleyeceğini düşünmemiştir. Belki bu sözü söylerken sizi bile düşünmeden sadece oğluna söylemişte olabilir (para harcama vs ) oyüzden şahsınıza direkt bir müdahale yokken, olayı üstünüze alıpta canınızı sıkmayın.

Sizin bu durumu kafanıza takmanız ne size yarar sağlar ne de sevgilinize.

Hata sevgilinde o onun babasıyla olan özel bi'olayı. Bizler ailelerimizle tartışırken de neler neler diyo büyüklerimiz.
Üstü kapalı anlatabilirdi sana.
Noldu şimdi onlar iki güne can ciğer sen tüm ömür "bu adam bana böyle demişti" modunda....

Ayrıca senlik bi'şey yok bence, seni kötü gördüğünden dememiştir sinirle denmiş gibi geldi sonuçta oğluna söylüyo düşünmemiştir o kadar.

Son düzenleme:
Back
X