- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
Evet pek mıç mıç değildir orta halliBiraz odun biri mi normalde de ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pek mıç mıç değildir orta halliBiraz odun biri mi normalde de ?
AminAllah başka dert vermesin![]()
Alınganlık yapıyorum haklısınız tesekkür ederim :)Birliktelik bazı şeyleri alttan almayı öğretiyor bu hassaslığın törpülenir zamanla.Hem insan anlık duygularla bir şeyler söyleyebilir bu onun senin hakkındaki hükmü olmayabilir.Bence basit bir şey için üzülmeye değmez belki de o an başka bir şeye kızmıştı veya yorgundu sana patladı çok da ciddiye alınacak bir şey degil bence
Deneyeceğim. Çok sağolunÜzerine düşme düzelir
O zaman böyle kabul edeceksin mecburEvet pek mıç mıç değildir orta halli
Hicde içinize oturacak bişey yok.Nişanlıyım. Nişanlım iş değiştirdi çok yoğun çalışıyor artık. Ben onun yorgunluktan uyuyakalmasından şikayet ediyordum. Buraya konu da açtım. Aldığım yorumlardan ona karşı daha ılımlı olmam gerektiği kanısına vardım. Uzatmadan konuya geçeyim.
O şantiyede bir başına ve çok yoruluyor diye daha anlayışlı daha sevgi dolu olmaya çalıştım hep. Güzel sözler söylüyorum cikve yapıyorum falan. Telefonu kapatırken hep seni seviyorun derdi. Dün kapatırken demedi. Bende böyle mi kapatıyorduk aşkım dedim esprili bir dille. Bana ne kadar doyumsuzsun dedi. İçime öyle bir oturdu ki kızlar. Gitmiyor çıkmıyor aklımdan. Ben o mutlu olsun diye neler söylüyordum o beni meğer doyumsuz yüzsüz sanmış. Çok utanıyorum çok mutsuzum şua da.![]()
+1Adama ılımlı ol, iyi davran, güzel şeyler söyle tamamda habire yağlayıp ballayıp, üstüne düşme o kadar. Güzel şeyleri arada bir söylersen etkili olur ve mutlu eder, öteki türlü anlamını ve etkisini yitirir.