- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam diye hitap ettiğiniz kişi başka biriyle günlerce sevişmiş yani orasını burasını öpmüş, yalamış, okşamış, cinsel organını muhtelif yerlere defalarca sokmuş. Pek çok vücut sıvısı alışverişi ve bununla birlikte bakteri, virüs gibi mikroorganizmaların alışverişi gerçekleşmiş. Belki cinsel yolla bulaşan bir hastalık da kapmıştır. Şimdi bu adama nasıl yaklaşabilirsin ki? Keşke çamaşır suyuna yatırsan da temizlense ama mümkün değil. Manevi olarak zaten hiçbir temizlik yolu yok, ihanet eden birinin karakteri beş para etmez.
Baştan sona katılıyorum yorumuna ama buradaki arkadaşlara göre bekara karı boşamak çok kolay. Ben daha önce bi nişan attım zaten şimdi elimde 1 yaşında bebeğim var ve ben de babasız büyüdüm. Annem beyin kanaması geçirdi geçen sene hala üzerimden atmaya çalışıyorum. Hayatımın en kötü dönemi diyebilirim ve eski konularımdan okuyup anlayabilirsiniz. Sudan çıkmış balık gibiyim bi anda karar almamı bekliyor herkes. Evden gönderdim olayı sindirmeye çalışıyorum. Bi anda bitmiyor duygular ve onun ikna edici bi yanı var. Barışırım demiyorum ama zamana ihtiyacım var.
Emin olun bekara da zor sevdiği insanın sırtından vurmasıyla yüzleşmek. Sizin için daha zor olması bu karaktersizliği evliyken yapması. Bekar olsaydınız evet bence de çoktan kapıya koymuştunuz . Evlilik var, ortada bir çocuk var çaresizliğinizi tahmin edebiliyorum. Anneniz için çok üzüldüm Allah şifa versin çok geçmiş olsun. Babasız büyüme konusuna gelince bende babasız büyüdüm şu yaşıma kadar ne maddi ne manevi hiç bir desteğini görmedim ama bu durum benden hiçbişey eksiltmedi tam aksine daha sıkı tutundum en başta eğitimime sonra anneme kardeşlerime.. Hiçkimse sizden bi anda karar vermenizi bekleyemez burda ki herkes dış kapının dış mandalı. Siz kendi seçiminizi kendiniz yapıp kendi hayatınıza kendiniz yön vereceksiniz. Burda herkes eşinize nefret kusuyor aslında, size değil. Tabiki bir gün içinde nefret edemezsiniz duygularınızın ölmesini isteseniz de bu zaman alacak. Zamana kesinlikle ihtiyacınız var ama benim tavsiyem bu zamanı eşinizden ayrı geçirmeniz, iletişimde olmamanız yönündeydi. Böyle bi imkanınız varsa bu toparlanma sürecini biraz daha sağlıklı geçirebilirsiniz çünkü şuan ondan duyduğunuz herşey sizin kafanızı daha çok karıştıracak . Yüzleşmeniz, kabullenmeniz, hazmetmeniz gereken olayın ne kadar can yakıcı olduğunun farkındayım. Allahtan da sabır diliyorum sizin için ama bu süreçte eşinizden ne kadar uzak olursanız o kadar iyi benim fikrim.
Niye bu kadar açık yazma gereği duydunuz ?
Bahsettiğiniz sahneler konu sahibinin gözünde tekrar tekrar canlansın diye mi?
Yeterince acı çekiyor bir de böyle yemek tarifi verir gibi tarif etmeyelim olayı.
Biraz duyarlı olun lütfen .
Herkesin sizin kadar aklı fikri var hastalığını şununu bununu o da düşünüyordur.
Bahsettiğiniz herşey her an gözünün önüne zaten geliyordur.
Yaraya tuz biber olmayalım.
Çok teşekkür ederim Zaten ayrı yasıyoruz. Bugün oldu bunlar, çocuğu görmek için geldi alacağı eşyaları aldı... çok Zor her sey..
Iyi ki de yazmis konu sahibi unutmus yok saymis bile olanlari.belli ki gözünden de aklindan da cikarmis bu yazilanlari o adamin baskasiyla yasadigini
Bu unutulacak bişey mi?
Merak etmeyin ömrü boyunca unutmaz .
O yüzden bişeyleri gözüne gözüne sokmaya gerek yok.
Konu sahibi herşeyin farkında zaten.
Daha olayın şokunu atlatamamışken unuttu kabullendi hazmetti gibi ithamlarla suçlayamayız kendisini.
Belli ki zamana ihtiyacı var.
Bana göre yazdiklarindan cikarak sanki iki kisi affet dese kosa kosa affedecek gibide ondan.....
Adam kan kusacagini bile bile yine seninle olmak istiyor.Bin pişman...Ağliyor ve kendine zarar veriyor.Ne adamlar var baskasina asik olup, colugunu cocugunu terk ediyor.Yuvasini yikiyor.Belli ki böyle bir durum degil.Tabi ki senin icin agir bir travma ama nerden bilsin duyulacagini.Senin duyup yikilacagini hesap edememis.Nefsine yenik duşmüş.Bunu bir erkek maalesef yapabiliyor.Belki birdaha ömur boyu böyle bir hataya duşmeyecek.Şans vermeden bunun cevabini ogrenemezsin.Tabi karar senin.Umarim en hayirlisi olur.
Güzel bir soru.Bence eşine bu soruyu da sormalı.Ben böyle ağlayıp duran pisman bir insani affederdim sanirim.Siz olsaydınız şans verir miydiniz ? Ya da şöyle sorayım merak ettim. Hanım efendi eşini aldatsa idi eşi şans verir miydi?
Karıcığım nefsine yenik düşmüşsün olsun gel öpüşüp barışalım dermiydi acaba![]()